• Boeren zetten camera's in om koeien tegen aanrander te beschermen  De boeren in de gemeente Evergem zijn in shock. De laatste acht maanden werden al vier melkkoeien aangerand. De lokale politie is een onderzoek gestart, maar de boeren nemen ook zelf maatregelen. "We zullen camera's ophangen om onze dieren te beschermen", klinkt het.

  Voor zover bekend sloeg de aanrander voor het eerst toe in november. "Wij vonden 's ochtends achter één van onze koeien twee omgedraaide emmers terug, met daar een balk bovenop. Dat had hij gebruikt om rechtop ­achter onze koe te kunnen staan. Even verder lag een gebruikte ­plastic handschoen. Het dier was doodsbang", vertelt een van de boeren in Het Nieuwsblad.

  In de maanden daarna volgden nog enkele andere incidenten. Telkens 's nachts, en altijd op de grens van Evergem en Lovendegem. De boeren zijn in shock. "Eerst wilde ik mezelf doen geloven dat niemand zo ziek kon zijn om een koe aan te randen. Wij dragen zo veel zorg voor de dieren, en dan dit."

  Er werd al eens een verdachte man aangehouden, die twee avonden na elkaar op een boerderij betrapt werd. "Hij stamelde dat hij van Gent was, en de weg zocht naar Eeklo", zegt de boer. "Daarop stapte hij weg." De politie moest hem echter vrijlaten. Ze raden de boeren aan om zelf maatregelen te nemen, zoals bewakingscamera's. "Dat zullen we ook doen. Hopelijk vatten ze hem voor hij nog eens toeslaat." De aanrander riskeert tot drie maanden cel en een boete van 12.000 euro.

  Bron: hln.be

  =======================================

  Ik ken een paar vage fetisj, maar dit slaat toch wel alles.


  Queer zijn is gewoon alles

  Wat mij betreft ben je dan echt ziek in je hoofd. Bah, idioot.


  'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

  Ik vind dit echt verschrikkelijk. Waarom zou je in VREDESNAAM zoiets doen?


  Deep inside, I've never felt alive

  oei die heeft wel hulp nodig ja


  Ik kijk uit het raam, naar de lucht en de zon, ik loop naar buiten en flikker van het balkon.

  Dit is heel erg voor die dieren en shockerend en gewoon niet oké, maar God, ik kan niet stoppen met lachen. Ik ben vreselijk, het spijt me. Maar... God... ik stel me gewoon even voor hoe ze hem op heterdaad betrappen.. help.


  Mhm?

  Wiarda schreef:
  oei die heeft wel hulp nodig ja


  LaAt ZiEn WiE jE bENt

  Wat. De. Fuck.


  Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

  Wiarda schreef:
  oei die heeft wel hulp nodig ja


  I am the face of Love's rage

  W-T-F! Serieus, wat voor mensen lopen er toch rond op de wereld...


  16 - 09 - '17

  Wilberforce schreef:
  Ik vind dit echt verschrikkelijk. Waarom zou je in VREDESNAAM zoiets doen?


  26 - 02 - '16

  Mijn hart breekt altijd echt bij dit soort berichten. Maar nu draait mijn maag zich er ook bij om. Wat een walgelijke mensen lopen er toch rond op onze wereld...


  Hard Work. Good-hearted. Loyalty. And Fair Play: I'm a Hufflepuff In Every Single Way.

  Wát. the. effin. fucking. fuck. Ik weet dat sommigen het in hun zieke kop halen dit te doen, maar dit is ronduit ranzig - to say the least.


  Don't walk. Run, you sheep, run.

  Drie maanden vind ik eigenlijk niet lang genoeg, maar goed.


  Geloof niet alles wat je denkt

  Wouw mensen die dit soort dingen doen moeten even langs de dokter om te checken dat er geen draadje los zit ofzo. :W

  Die persoon is echt niet goed bij zijn hoofd. Hoe komt iemand er überhaupt ooit op om zoiets te gaan doen?

  Kunnen ze die dader niet verplichten (wanneer ze hem pakken) om nooit meer in de buurt van boerderijen of in ieder geval in de buurt van koeien te komen? Misschien kunnen ze hem een enkelband geven zodat dit niet nog een keer gebeurt.


  Physics is awesome

  Mensen zie zoiets doen zijn gewoon ziek in hun hoofd en moeten verplicht professionele hulp krijgen, ipv slechts 3 maanden achter de tralies te zitten. Arme, arme, arme koeien. Truly heartbreaking... :c

  [ bericht aangepast op 30 juli 2017 - 12:17 ]


  I'll lick the poison from right off your kiss