• Lieve iedereen

  Ik schrijf dit uit naam van Adnane, dus alle verkeerde verwoordingen mogen jullie aan mij toeschrijven. Niet mijn bedoeling, in elk geval. (:

        Ads account is op inactief en dit topic is puur om jullie te informeren en niet om medelijden of iets dergelijks op te wekken, want die angst heeft iedereen wel die een “afscheidstopic” opent. Gaan mensen me serieus nemen? Gaan ze niet denken dat ik aandachtsgeil ben? Langs de andere kant draait je hoofd dan op volle toeren of het niet grof overkomt als je zomaar weggaat zonder een woord of iets. Dus bij dezen ben ik hier om uit naam van Quizlets eigen mopshond te vertellen dat hij afscheid neemt.
        Ik weet uiteraard ook niet meer dan Ad me verteld heeft en ik ben ook niet goed in afscheidstopics schrijven of afscheid nemen in het algemeen, dus mijn oprechte excuses als dit een heel onsamenhangend verhaal is. Ik weet evenmin of z’n account permanent op inactief blijft staan en of hij in de nabije of niet zo nabije toekomst terug komt, maar in alle eerlijkheid denk ik dat hij dat zelf ook niet echt weet.
        Het draait voornamelijk om het gevoel (hetgeen we allemaal kennen) dat Quizlet immens verslavend is en dat het heel veel tijd opslorpt, zelfs al verplicht niemand er ons toe. Verder zijn er ook die eeuwig onbeantwoorde vragen waar ik het eerder over had, die immense onzekerheid die even te veel is. “Vinden mensen me wel aardig genoeg?”, “Ben ik goed genoeg?”, “Gaan anderen dit niet verkeerd interpreteren?”

        Hoe dan ook — ik hoop dat dit topic goed genoeg is en niemand achterlaat met of het gevoel dat het grof is om weg te gaan zonder zelf iets te zeggen of dat het aandachtsgeil is wel wat te zeggen (via mij, dan), want dat is noch mijn, noch Ads bedoeling.

  Veel liefs
  Leah
  uit naam van Ad


  Even as we grieved, we grew; even as we hurt, we hoped; even as we tired, we tried

  We gaan je missen Ads! Hopelijk tot snel :)


  no regrets only memories

  Ads, ik snap je gevoel ontzettend goed. To be honest loop ik ook bijna dagelijks, in ieder geval wekelijks, met die vragen. Ik wil je veel succes wensen met alles wat je gaat doen en alle goeds. Hopelijk kom je nog terug, want je zorgde voor een gezellige en vooral vrolijke sfeer op Quizlet (:


  26 - 02 - '16

  Neeee! Ads, ik zal je echt ontzettend missen. Ik begrijp je gevoel volkomen. Ik hoop dat je ooit nog een keer terug keert!

  Oh, Ads. Ik vind dit zo erg.
  Vooral omdat ik je nog niet zo lang ken, maar wel het gevoel heb dat ik je al heel lang ken. Ik wil je beter leren kennen en meer samen Quizlet onveilig maken.
  Ik respecteer je keuze, maar ik vind het wel ontzettend jammer.
  Je bent nog niet van me af.
  Kusjes, knuffels en mopshondjes van Anna


  look at the stars, look how they shine for you;

  adieu
  erg jammer!


  LaAt ZiEn WiE jE bENt

  Ik vind het erg jammer dat hij inactief is gegaan, maar ik denk dat iedereen datzelfde gevoel wel kent en niet slecht er tegen kijkt. Alleen natuurlijk het feit dat een gezellige user is weggegaan. Tot ooit misschien. 🤗


  Don't walk. Run, you sheep, run.

  Aw, Adje toch. Ik hoop van harte dat die onzekerheid een beetje weggaat, want wat maakt het nou uit wat een paar gekko's op het interwebz denken, je bent een toffe peer. Lekker doen waar je zin in hebt.


  Ik kijk uit het raam, naar de lucht en de zon, ik loop naar buiten en flikker van het balkon.

  Ahw Ads ik vind het echt jammer dat je weggaat. Ik kende je nog niet zo heel lang maar ik vond je echt aardig!
  Tot ziens (hoop ik)


  And as we fall, time is frozen I know we break, but we're not broken (Aedion -> YoungbIood)

  Zo jammer!


  16 - 09 - '17

  Echt jammer Adsje!
  Ik kende je nog niet zo lang, maar heb het wel echt heel leuk met je gehad (zowel op Q als op snap/whapp).
  Ik zal je zeker nog spreken via whatsapp en vele leuke & lachwekkende foto's sturen via snapchat!
  x


  "Nice is different than good." CORPSEHUSBAND > SCORPIO

  Jammer dat je weggaat! ):
  Hopelijk bedenk je je nog eens en zien we je snel terug!

  Ik ben even op vakantie, ik kom terug en Ads is weg. *huilt*
  Ik hoop dat je in de toekomst af en toe nog even hallo komt zeggen, want je bent echt een bijzonder persoon Ads, die ik ontzettend ga missen.
  1


  "If you're gonna say that you've always been secretly gay for me, everyone always just kind of assumed it."

  Wel, even wat licht op deze toestand werpen. Ik ben inactief gegaan omdat het inloggen op Q steeds meer begon aan te voelen als een plicht. Begrijp me niet verkeerd ─ ik zit hier al bijna twee jaren en ik ben spontaan verliefd geworden op deze site. Ik heb meegemaakt hoe het stilletjes minder levend werd en ik dacht van: "Maakt niet uit, ik start wel een hele hoop initiatieven."
        Deze werkten goed. Uiteindelijk had ik echter zo veel hooi op mijn vork genomen en ik kon het allemaal niet meer bijhouden. Ik wou allesbehalve inactief gaan ─ er was een verkiezing lopende en ik kon toch niet zomaar out of the blue verdwijnen, could I? Alles bouwde op en kwam vervolgens als een lawine op me af en toen dacht ik van 'genoeg'. Ik zette mijn account op inactief en vroeg persoonlijk aan Leah of ze een topic wou maken. Ik legde haar alles uit en was haar dan ook reuze dankbaar. Ik ben een week weggebleven en die week was heel rustig en ik kon even tot mezelf komen. Ik liet alles van me afglijden en begon na te denken. Toen drong het tot me door dat ik iedereen gewoon in de steek had gelaten. Niet alleen mijn initiatieven maar ook mijn RPG's, mijn stories en de mensen die zeker een betere uitleg waardig waren ─ eentje die van mezelf kwam.

        Ik ben nu terug en ik ben zo dom. Zo dom. Ik flik mezelf dit altijd. Ik ga weg maar vervolgens kom ik altijd terug. Hoe kan ik het ook laten? Ik heb hier al anderhalf jaar al mijn zorgen kunnen uiten en ik heb elke dag meer mensen ontmoet die ik nu hopelijk vrienden kan noemen. Alhoewel dat ik terug ben, voel ik dat er een andere sfeer hangt. Er zijn enkele dingen gebeurd waar in dit topic niet over gesproken is, maar die me wel iet of wat 'gebrandmerkt' hebben. Het duurt nog wel een tijdje voor de normaal zo blije Ads terugkomt, maar bij deze wil ik even zeggen dat ik terug ben. Ik ga verminderd aanwezig zijn op het forum ─ dat zeker, maar ik ben wel terug. Hopelijk zijn hiermee enkele vragen beantwoord.

  Je boi Ads.

  [ bericht aangepast op 8 aug 2017 - 18:32 ]


  Heaven is a place that we all have

  Lieve Ads,
  je weet dat je me altijd mag appen/snappen of hier op Q een pb'tje achterlaten!
  In ieder geval fijn om je weer terug te hebben op Q!  "Nice is different than good." CORPSEHUSBAND > SCORPIO