• steeds de zelfde quizzen te lezen,,
    je ontmoet tom of bill of wie dan ook je zoent ermee je gaat trouwen je krijgt ruzie je krijgt kinderen en je leeft nog lang en gelukkig :'S
    eens of niet?xD
    ik vind echt dat er origineelerder ideenen moeten komen...............

    Ik heb bij sa anders wel een orginelen over eentjexDdie wuahaha een oude tokio hotel dat ze een lijst maken over dingen die ze nog wgaan doen in hun leven en mijn draco quize vind ik anders erg orgineel maar dat vind ik.


    I'm right 97% of the time. Who gives a crap about the other 3%?

    Nou, de mijne gaan niet over Bill of over Tom maar over Gustav of Georg. Und in mijn serie over Gustav eindigd het niet lang en gelukkig.

    Ik lees geen TH-VerhalenxD