• We are all born crazy. Some of us remain that way.  Ergens in de bossen in Canada ligt het Bluehill Asylum. Velen weten niet van het bestaan af, slechts de meest gestoorde cirminelen komen hier terecht. In het Asylum is niets wat het lijkt. De patiënten leven ieder in hun eigen wereld, en de artsen lijken dingen te verbergen. Op een koude winterdag wordt er een lading nieuwe patiënten geleverd, die ieder hun eigen complexe verhaal hebben. En als enkele van hen een plan beramen te ontsnappen, worden de dingen pas echt ingewikkeld.


  HET ASYLUM
  Bluehill ligt diep in de bossen van Canada, en te voet de bewoonde wereld bereiken is zo goed als onmogelijk. Het is 54 kilometer naar de dichtstbijzijnde stad, en 25 naar het dichtstbijzijnde dorp. Bluehill heeft 3 afdelingen : blauw, rood en geel. Blauw is voor de patienten die enkel een gevaar vormen voor zichzelf, maar geen gevaar vormen voor anderen. Geel is voor de patienten die zowel een gevaar voor zichzelf als voor anderen vormen. Rood is voor de meest gevaarlijke patienten, levensgevaarlijke mensen met ernstige problemen. Iedere afdeling heeft een eigen vleugel, met eigen buitenplaats en eetzaal. De therapieruimtes zijn gemeenschappelijk, en elke patient heeft er 1 per week. Ook de bibiliotheek, de fitnessruimte en de bezoeksruimte is gemeenschappelijk. Blauw mag eens per week bezoek ontvangen, zonder toezicht. Geel mag eens per week bezoek ontvangen met toezicht en Rood mag helemaal geen contact hebben met de buitenwereld, Blauw en Geel mogen tussen 12 en 5 hun cel in en uit naar de gemeenschappelijke ruimtes, Rood mag echter maar 1 maal per dag hun cel uit onder streng toezicht.

  REGELS
  - De algemene regels van Q.
  - Max. 3 personages per persoon.
  - Ik open topics, tenzij anders gevraagd.
  - 16+ in PB
  - Heel veel plezier!

  LIJSTJE
  Naam / Leeftijd / Geslacht / Innerlijk / Uiterlijk / Geschiedenis & reden van opsluiting / Extra

  ROLLEN

  Sprouse / Felicia Florence Rodriguez / Eliza Gonzales / Rood
  Sombre / Keith Jonathan Bennet / Bill Skarsgard / Rood

  claims
  Burgess - Vrouw
  _iridescent - Vrouw
  Dare - Man

  Cabello
  Riciardo

  [ bericht aangepast door Sprouse op 14 feb 2018 - 20:12 ]


  Vodka was easier to swallow than the fact that you were not coming back.

  I would like a man, faceclaim Bill Skarsgård (:


  I'm a peaky blinder for god's sake.

  Een dame please. (:


  All roads lead to Rome

  Burgess schreef:
  Een dame please. (:


  be happy with what you have while working for what you want

  Felicia Florence Rodriguez


  NAAM
  Felicia - Happiness
  Florence - Blossoming
  Rodriguez - Spanish surname

  LEEFTIJD
  18 / 7 november / Born in Madrid

  GESLACHT
  Femme

  UITERLIJK
  Eliza Gonzales; FC.
  Felicia is met haar 175cm best lang, en heeft een slank zandloperfiguur. Ze heeft een lichtgetinte huid, en lange bruine haren, die golvend tot over haar schouders reiken. Ze heeft donkere, dunne wenkbrauwen en lange donkere wimpers. Haar ogen zijn bruin. Ze heeft een vrij kleine neus, en mooie, volle lippen. Ze heeft een Spaans accent, aangezien ze is geboren en getogen in Madrid. Ze had altijd een vrij gedurfde kledingstijl, maar nu moet ze altijd het spuuglelijke uniform aan dat haar is gegeven door het asylum. Ze heeft veel littekens, en van veel kan ze zich niet herinneren hoe ze eraan is gekomen. Ze had een navelpiercing, maar die is ingenomen. Ze heeft een tatoeage van een vlinder op haar linkerheup. Deze staat niet echt ergens voor, ze vond hem gewoon heel mooi. Ook heeft ze 34 streepjes op haar rechterarm, ieder streepje staat voor een leven dat ze heeft beëindigt.

  INNERLIJK
  Felicia is heteroseksueel, en heeft nooit iets gedaan met een andere vrouw. Ze is nergens bang voor, zelfs niet voor de dood. Ze heeft niet langer genoeg gevoel in zich om angst te voelen. In plaats hiervan wordt ze boos als ze zich in het nauw gedreven voelt. Ze is niet erg verslavingsgevoelig, en is dit ook nooit geweest . Ze ziet er goed uit en hier is ze zich van bewust, wat haar een beetje arrogant maakt. Geluk is iets wat niet in haar woordenboek staat. Ze is ontzettend intelligent en vertoond narcistische en zelfs psychopatische trekken. Dit maakt haar ontzettend moeilijk in de omgang. Ze heeft mentaal enorme muren om zich heen gebouwd, en stelt zich vrijwel nooit open voor anderen. Ze heeft een gloeiende hekel aan mensen in het algemeen, en is het liefst alleen of in het gezelschap van dieren. Ze houd van gevaar en zal dit dan ook altijd opzoeken. Ze heeft geen dingen die echt belangrijk voor haar zijn, het enige wat telt is de dag van vandaag overleven. Ze heeft nooit echt hobby´s gehad, behalve dansen, iets wat ze in een stripclub deed voor de kost. Een droom of hoop voor de toekomst heeft ze niet, ze is een vrij pessimistisch persoon en gaat altijd van het ergste uit, dan valt het altijd mee.


  Live fast, Die young, Bad girls do it well.

  GESCHIEDENIS
  Felicia is geboren en getogen in Madrid, waar haar beide ouders vandaan komen. Toen ze 8 was kwam ze terecht in een auto-ongeluk, waarvan zij de enige overlevende was. Beide ouders kwamen voor haar ogen om, evenals haar oudere broer en jongere zusje. Ze werd naar Amerika gestuurd, waar ze bij verre familie ging wonen. Op haar twaalfde kwam ze al in aanraking met drugshandel en criminaliteit, en ze stortte zich in dat wereldje. Voor haar 15e levensjaar was ze getuige van moord, mishandeling en het slachtoffer van seksueel geweld en mensenhandel. Enkele jaren werkte ze als prostituee, maar ontsnapte aan haar pooier. Deze ging haar niet achterna, in de veronderstelling dat ze het leven op de straat waarschijnlijk toch niet zou overleven. Hierna begon ze een carriére als huurmoordenares, iets waar ze ontzettend goed in was. Ze vermoordde in totaal 34 mensen, waarvan 10 onschuldig. Voor ieder leven dat ze op haar geweten heeft zet ze zelf met een naald en inkt een streepje in haar rechterarm. Op 17-jarige leeftijd beroof ze in een vlaag van woede haar voogden van het leven. Hierna ging ze op de vlucht, maar enkele maanden later werd ze toch nog opgepakt door de politie in de stripclub waar zij destijds werkte. Vastgesteld werd dat Felicia een narcist was, en leed aan posttraumatisch stress en hallucinaties. Ze hebben daarom besloten haar haar straf niet uit te laten zitten in de gevangenis, maar in Bluehill asylum.

  EXTRA
  /

  [ bericht aangepast door Sprouse op 13 feb 2018 - 20:41 ]


  Vodka was easier to swallow than the fact that you were not coming back.

  KEITH JONATHAN BENNET

  NAME

  Keith Jonathan Bennet

  ✦ Zijn tweede naam komt van zijn oom, Jonathan Bennet.
  ✦ Hij wilt geen Jonathan genoemd worden, zijn moeder en oom hebben ruzie gehad vlak na de geboorte van Keith. Hierna hebben ze nooit weer contact gehad.
  ✦ Zijn achter naam heeft hij van zijn moeder, Jocy Bennet.
  ✦ Faceclaim; Bill Skarsgård


  AGE
  ✦ 22y/o
  ✦ August 17th
  ✦ Leo
  ✦ Keith haat het als mensen hem feliciteren op zijn verjaardag. Voor zijn gevoel doet iedereen alsof ze vrienden met hem zijn, maar voor zijn gevoel, heeft hij geen echte vrienden.


  GENDER
  ✦ Male

  "Normal is an illusion. What is normal for the spider, is chaos for the fly."
  PROBLEM
  ✦ Keith heeft last van een psychose. Bij zijn psychose horen waan ideeën en verstoorde emoties. Dit komt omdat hij een jaar geleden een trauma is opgelopen. Hij was met zijn moeder en zusje onderweg naar huis. Ze reden in de stromende regen terug naar Amerika. Een bestuurder 50 meter verder op raakte de controle over het stuur kwijt en spinde over de snelweg. Keith's moeder kon niet optijd afremmen. Zijn zusje zat bij zijn moeder voorin, omdat ze dat graag wilde. Keith liet het deze keer toe omdat hij moe was en wilde slapen achter in de auto. Hier door heeft hij een schuldgevoel, hij heeft het gevoel dat het zijn schuld is, dat zijn moeder en zusje zijn overleden. Misschien als hij voor in de auto had gezeten, had hij kunnen zien wat er gebeurde. Misschien had hij een ruk kunnen geven aan het stuur van zijn moeder of misschien had zijn zusje het overleefd. Hij denkt hier zo veel over na dat hij zichzelf gek heeft gemaakt. Hij doet zichzelf pijn door tegen muren te slaan, omdat hij boos is op zichzelf. Ook door de waan ideeën ziet hij dingen die er niet zijn. Vaak probeert hij mensen aan te vallen die er niet zijn, hierdoor slaat hij vaak tegen meubels of muren aan. Zijn knokkels zijn meerdere keren gebroken geweest. Natuurlijk komt daar ook nog bij kijken dat hij 4 moorden op zijn geweten heeft staan. Hij is zo doorgedraaid dat hij één persoon het heeft laten overleven, zodat hij zich voelt zoals Keith zich voelt. Toen hij klaar was is hij een sigaret gaan roken in de woonkamer, onder het bloed, terwijl de jongen boven aan het huilen en aan het schreeuwen was.
  Keith heeft zelf 911 gebeld en is naar huis gegaan, waar hij zich heeft omgekleed en is gaan wachten tot de politie hem op kwam halen. De politie kon Keith zonder een tegenwoord arresteren, Keith wist wat hij had gedaan en hij was er trots op.


  APPEARANCE
  Keith is een lange jongeman, hij is maarliefst 1,94 en vind dat zelf geen probleem. Hij weegt 78 kilogram en heeft een slank lichaam met iets wat bredere schouders. Hij is verslaafd aan roken maar heeft toch witte en kaarsrechte tanden.
  Keith heeft grote groene kijkers en volle wenkbrauwen. Zijn haar is donkerbruin, net als zijn wenkbrauwen en het zit altijd achterover gekamd, tot iemand het verpest. Hij kleedt zich graag netjes en houdt van grote horloges, soms ringen.


  "You knew I was fragile, but you fucking dropped me anyway."

  PERSONALITY
  ✦ sarcastisch: zo'n beetje alles wat Keith zegt is sarcastisch. het beste is om hem niet serieus te nemen. voel je niet beledigd door de opmerkingen die hij maakt. hij is zo sarcastisch dat als hij zegt dat je er echt niet uit ziet, op het moment dat je daar over klaagt, hij juist bedoeld dat je er goed uit ziet.
  ✦ introvert: Keith is het liefst op zichzelf. hij is bang, dat als er mensen te dicht bij hem komen, er wat met ze gebeurt. dit komt door het trauma dat hij heeft opgelopen. hij is niet graag omringd met mensen. simpelweg omdat hij geen mensen meer pijn wilt doen.
  ✦ verlatingsangst: doordat hij is opgegroeid zonder vader en zijn moeder en zusje is verloren in een ongeluk, heeft Keith verlatingsangst ontwikkeld bij zichzelf. hij is bang dat iedereen die te dicht bij hem komt weer weg gaat. hij laat niet snel mensen meer binnen.
  ✦ perfectionistisch: alles moet tot in de puntjes in orde zijn. als iets niet is zoals het hoort irriteert Keith zich hier al aan.
  ✦ agressief: zodra mensen Keith op zijn zenuwen werken word hij agressief. hij wordt heel erg boos, schreeuwt en scheldt vaak, en gaat soms slaan.
  ✦ duister: door alles wat Keith heeft mee gemaakt, krijgt hij bijna geen slaap meer. hij is heel bleek en krijgt door het weinig slapen, donkere kringen rond zijn ogen. zijn gezichtsuitdrukking staat meestal op emotieloos, hierdoor krijgt hij een duistere gloed over zich heen. dat kan soms eng overkomen.
  ✦ netjes: hij is heel streng opgevoed. zijn moeder had een eigen bedrijf voordat zij overleed en dat bedrijf liep erg goed. ze hadden geld genoeg, hierdoor liep hij ook altijd in nette, formele kleding. manieren zijn erg belangrijk voor hem.
  ✦ verslaafd: Keith is verslaafd aan roken, hij is hier mee begonnen op zijn 14e. sinds het ongeluk rookt hij meer. ook is hij begonnen met drugs.
  ✦ psychotisch: Keith heeft 4 moorden op zijn geweten en dat allemaal omdat zijn overleden moeder en zusje zijn beledigd, hierdoor is hij helemaal doorgedraaid.
  HISTORY
  ✦ Keith is geboren op 17 augustus 1998. Het was een warme zomernacht en zijn moeder heeft een zware bevalling gehad. Zijn moeder had negen maanden daarvoor geen relatie, ze was op een aantal dates geweest en met een aantal mannen naar bed geweest. Deze dates waren allemaal slecht afgelopen en ze heeft er geen leuke vent aan over gehouden. Alleen Keith. Ze moest Keith alleen opvoeden, haar ouders waren beide ook overleden. De enige persoon die ze had was haar broer. Tijdens de zwangerschap was hij een geweldige broer voor Keith's moeder, maar een half jaar na dat Keith was geboren kregen ze een ruzie. Na deze ruzie hebben ze nauwelijks contact en komt hij alleen nog op verjaardagen, soms. Januari 2005 is zijn zusje geboren, dit was een van de mooiste momenten in zijn leven, helaas was het weer een gevolg van een date die niet goed afliep. Ook zij, zou nooit haar vader leren kennen. Middelbare school was voor Keith geen probleem. Zijn moeder had het bedrijf helemaal onder controle en het geld stroomde binnen. Keith had nooit moeite met vrienden maken, maar in de 4e klas besefte hij dat 8/10 vrienden nep waren. Hij heeft zijn vriendenkring verdunt en alleen zijn 3 beste vrienden over gehouden. een van die vrienden was Melany Heavenport. Hier kreeg hij 2 jaar geleden een relatie mee. Het was een geweldige relatie en ze waren erg gelukkig, tot een jaar geleden. Hij kreeg op de terug weg van vakantie een ongeluk met de auto. Normaal zat Keith altijd voorin, altijd. Hij gaf zijn zusje een keer haar zin, en ze mocht voor in zitten. Bij het auto ongeluk is de voorkant van de auto total los geraakt, ze waren vol op een vrachtwagen geknald. De voorste stoelen waren bijna plat gedrukt en de stoelen achterin hadden bijna geen schade. Hij heeft zijn moeder en zijn zusje dood zien gaan, dit beeld gaat nooit meer uit zijn hoofd. Zwaar in paniek belde hij 911, eenmaal aangekomen probeerde ze Keith uit de auto te halen, maar hij zat huilend en schreeuwend achterin, hij had de handen vast van zijn moeder en zijn zusje tussen de stoelen door. Toen ze hem er uit hebben gekregen hebben ze hem een kalmerend middel gegeven en de wond op zijn hoofd verzorgd. Hij was tegen de stoel aan geklapt. Toen hij thuis kwam, wachtte zijn oom op hem. Hij wilde de villa claimen, maar omdat Keith al 18 was, mocht dat niet. Keith wilde de villa en hij kreeg het. Hij verkocht het meteen en ging in een klein appartementje wonen. Hij had geld zat maar hij wist niet wat hij aan moest met dat huis. Het bedrijf was echter door verkocht aan iemand anders. De begrafenis was een hell voor hem, Melany was bij hem maar hij was niet te troosten. Thuis aangekomen kreeg hij ruzie met Melany, hij was bang dat hij haar ook kwijt zou raken. Hij had verlatingsangst gekregen. Na een half jaar ruzie maken had Melany er een punt achter gezet. Hierdoor draaide Keith helemaal door. Hij ging aan de drugs, begon met coke, hasj en wiet deed hij daarvoor al, en hij werd steeds agressiever. Tot hij merkte dat hij dingen zag die er niet waren, hij werd er helemaal gek van. Hij zag zijn moeder en zusje steeds in zijn huis, huilend. Hierdoor raakte hij heel vaak in paniek en sloeg meubels en muren. Soms ziet hij mensen die hem aan willen vallen, soms gaan mensen een heel gesprek met hem aan, terwijl hij gewoon met zichzelf aan het praten is. Hij weet niet wat hij er mee aan moet. Zijn emotionele stoornis komt er ook bij kijken, hij weet niet meer met welke emoties hij op welke situaties moet reageren. Veel mensen worden verdrietig na een belediging, Keith daar in tegen wordt boos, en agressief. Ondanks dat het als grapje bedoeld is, Keith ziet er de lol er niet van in. Tot dat laatst, op school, iemand hem beledigde. Keith flipte hem, de jongen die hem had beledigd had zijn moeder en zusje er bij betrokken. Keith heeft vol op hem in geslagen en de jongen lag bebloed en bewusteloos op de grond. De politie zag dit als een poging tot doodslag. Toen de jongen weer terug was op school, heeft hij Keith bedreigd. Keith is hem wederom weer geflipt en heeft de jongen terug bedreigd, dat als hij ook maar één woord over zijn moeder en zusje zou spreken, hij zijn hele gezin uit zou roeien. Helaas voor de jongen heeft hij een week later Keith beledigd en weer zijn moeder en zusje er bij betrokken. Keith heeft hem weer de grond in geslagen en is rechtstreeks naar huis gegaan. Daar heeft hij ee plan bedacht, midden in de nacht ging hij naar het huis van de jongen en daar heeft hij zijn gezin vermoord, met een mes. Als eerst ging hij naar de twee zusjes van de jongen, daarna de ouders en de jongen zelf, die heeft hij laten leven. Vanwege de psychische klachten, trauma, de geschiedenis van het ongeluk en een goede advocaat, is hij niet naar de gevangenis, maar naar een inrichting gestuurd, Bluehill Asylum.

  RELATIONSHIPS
  ✦ Mom ✦ Jocy Bennet ✦ should be 51 by now.
  Zijn moeder was een hele lieve vrouw, ook een ontzettend mooie vrouw. Donkerbruin haar net als Keith. Helaas heeft ze nooit een goede man kunnen vinden.
  ✦ Sister ✦ Emily Bennet ✦ should be 13 by now.
  Zijn zusje was het liefste meisje dat er bestond, ze deed geen vlieg kwaad en was altijd vrolijk. Ze had donkerblond haar, groene ogen en sproetjes. Het was een mooi meisje en Keith was trots om haar broer te zijn. Op school deed ze het ook heel goed, ze had veel vriendinnetjes en vermaakte zich altijd wel.
  ✦ Friend ✦ Jake Hewit ✦ 19 y/o.
  Jake was een geweldige vriend, hij had een apart uiterlijk. Bruin warrig haar, donkere ogen, baardgroei, niet heel verzorgd, maar toch was het een geweldig persoon om mee om te gaan. Hij steunde Keith bij alles wat er gebeurde, het ongeluk, de begrafenis, de ruzie's met Melany, de break-up, alles. Helaas was Jake wel de persoon waarmee hij aan drugs is begonnen, Jake is echter niet verslaafd geraakt. Hij waarschuwde Keith al vaker, maar Keith is koppig en luistert niet naar de waarschuwingen.
  ✦ Ex ✦ Melany Heavenport ✦ 20 y/o.
  Melany was een prachtige meid, ze had blond haar, blauwe ogen en een prachtige lach. Ze was zo teder en stoer tegelijk. Keith was smoor verliefd op haar. Hij werd jaloers en was bang om haar kwijt te raken, hij wilde ieder moment van de dag weten wat ze deed, ze mocht niet meer alleen uit gaan, hij werd panisch als ze ging auto rijden en als ze met een jongen praatte werd Keith vaak agressief. Hij heeft jongens al vaker in elkaar geslagen omdat ze met haar praatte. Melany kon dit niet langer aan en heeft het een half jaar geleden uit gemaakt.


  I'm a peaky blinder for god's sake.

  Ik zou graag een reservatie willen maken voor een mannelijk rol // alhoewel ik even moet kijken of het gaat lukken qua tijd.


  We are all made of stardust.

  Een kilometer aan history, sorry :')


  I'm a peaky blinder for god's sake.

  @Sombre Oh my god Keith is echt zo fantastisch <3 Ik vind die lange geschiedenis juist wel leuk, haha

  Ik heb iedereen erbij gezet, claims blijven 48 uur staan, maar komen dan te vervallen. (Tenzij je een goede reden hebt waarom je hem nog niet hebt ingevuld.:))


  Vodka was easier to swallow than the fact that you were not coming back.

  Mag ik een mannelijke rol? c:


  ''Disappoint anyone, hell, disappoint everyone, but don’t ever disappoint yourself.''

  Mag ik een vrouw? (Alice Vink)

  [ bericht aangepast door Tefnut op 14 feb 2018 - 18:06 ]


  I was sick of saying sorry, so I said goodbye [cabeIlo-FaIIing]

  E L I F J A D E S M I T H


  Just tell me when and where
  and I'll be there 20 minutes late

  N A A M
  Elif – slank, elf
  Jade – groene nobelsteen
  Smith – family name
  Also known as: EJ, Elf, El

  Elif is niet echt tevreden met haar naam. Ieder persoon had wel een bijnaam voor haar. Haar vader noemde haar EJ, haar moeder Jade en Lucas Elf. Elif vindt het allemaal wel best. Haar naam geeft ze niet gauw weg. Zelfs haar ‘vrienden’ weten haar volledige naam niet. Iedereen kent haar als EJ.

  L E E F T I J D
  21 ❈ 20 maart 1996 ❈ Ram ♈

  U I T E R L I J K
        FC: Magdalena Zalejska
  Met haar zwarte haren, doordringende blauwe ogen, volle roze lippen is Elif tevreden over haar uiterlijk. Ze heeft een rank postuur met lichte vrouwelijke welvingen. Het meest aantrekkelijke aan Elif is waarschijnlijk dat ze zelfverzekerd is en sterk in haar schoenen staat. Ze is deels door haar uiterlijk in deze rommel belandt, dus veel aandacht besteed ze niet aan haar uiterlijk. Ze is 1,69 meter lang. Haar steile haren heft ze afwisselend omhoog of naar beneden. In het begin van haar hobby kon Elif niet uit haar huis voordat ze haar blauwe plekken keurig bedekte met foundation, maar na een tijdje is ze gewend geraakt en gaf ze geen geld meer aan wel dekkende foundation uit. Ze loopt zelfs zonder nog in de spiegel te kijken uit huis. Al wordt ze vaak met scheve ogen nagekeken, trekt ze niet veel aandacht aan. Wanneer je de kast van Elif opent, lijkt het wel op een begraafplaats. Vrolijke kleuren vindt ze maar niks. Ze draagt vaak zwart, alleen bij zonnige dagen kan ze met witte kleren uit huis stappen. Ze laat niet veel zien van haar huid, zelfs op zonnige dagen. Jurken kan je ook niet vinden in haar kledingkast. Ze heeft maar één zwarte jurk die ze voor speciale gelegenheid – James' begrafenis – achterhoudt.

  I N N E R L I J K
  ☑ Koppig ☑ Zelfstandig ☑ Eigenwijs ☑ Sarcastisch
  ☑ Ongeduldig ☑ Egoïstisch ☑ Humeurig
  ☑ Kort lontje ☑ Moedig ☑ Agressief

  Elif is een persoon die prima haar eigen boontjes kan doppen. Al weet ze dat ze in veel situaties beter af bent met een aantal betrouwbare bondgenoten dan alleen, kan ze toch koppig zijn en zelfstandig impulsieve beslissingen nemen. Zo zorgt ze ervoor dat ze vaak in problemen terecht komt, al vindt ze dit alleen maar lachwekkend. Ze vindt het amusant om mensen die haar niet mogen op het randje van waanzin te drijven door veel met ze te praten en zelfs overdreven aardig te gedragen. Elif is niet een persoon die je kan vertrouwen. Ze maakt veel liever misbruik van geheimen dan dat ze haar mond stevig dicht houdt. Al moet je dit beter niet bij haar flikken. Ze heeft een sterke eigen wil. Als ze met iets niet mee eens is, zal je het zeker van haar horen. Elif is niet iemand die geen gevoelens heeft. Ze heeft zichzelf gewoon aangeleerd om niet beïnvloed te worden door haar gevoelens. Ze kan glashard zijn en zonder medelijden anderen kwetsen. Liegen is haar tweede taal en kan deze vloeiend spreken. Zo komt ze vaak uit haar problemen. Als er iets naars moet gebeuren waar iedereen een beetje terugdeinst, zal Elif zich wel aanbieden omdat het haar allemaal niet zo erg deert. Hoewel Elif bijster weinig positieve eigenschappen heeft, kun je wel een leuke tijd met haar hebben. Ze heeft een goed gevoel voor humor, vaak wel met zwart randje eraan. Ze ziet het leven als één groot feest en is ook vaak opzoek naar avontuur.

  G E S C H I E D E N I S
  Marcos Smith ❈ Vader ❈ soldaat ❈ ✝
  Olivia Moore ❈ Moeder ❈ modeontwerpster
  James Moore ❈ Stiefvader ❈ accountant ❈ working on his death
  Henry Moore ❈ Stiefbroer ❈ 23
  Feline Moore ❈ Stiefzus ❈ 20

  Een vader als soldaat had niet echt veel voordelen. Marcos was vaak in het buitenland, waardoor zijn terugkomst iets was waar Elif altijd op verheugde. Elif’s moeder, Olivia, had Elif niet echt een goede band. Ze was een perfectionistische vrouw die van Elif een model wilde maken, alleen had Elif al andere plannen. Het werd niet echt op prijs gesteld door haar moeder, waardoor de band alleen maar verslechterde. Elif is een vaderskindje en wilde zijn weg volgen. Ze zag hem als haar held en grootste voorbeeld. Ze wist al op haar vijfde dat ze een soldaat wilde worden, net zoals haar vader. Ze zeurde iedere keer bij hem om haar te trainen. Hoewel Marcos Elif nog te jong vond, kon hij haar niet weerstaan. De activiteiten die ze deden wanneer Marcos weer thuis was, was niet zoals elk vader-dochter uitje. Tot haar negende bestond haar training alleen maar uit hardlopen, gezond eten en simpele oefeningen. Al was Elif al blij met dit. Met Marcos als coach had ze echter niet echt veel geluk mee, gezien hij maandenlang weg kon blijven. Toch weerhield dit haar niet om elke dag Marcos’ schema te volgen. Ze trainde zes keer per week en na elke training verheugde ze meer om een soldaat te worden. Toen Marcos weer thuis was, zag hij nog dezelfde vastberadenheid uit Elif’s heldere blauwe ogen als toen hij verliet. Hij merkte toen pas dat Elif serieus was over haar beslissing. Zelfverdediging werd toegevoegd aan Elif’s trainingsschema en Marcos regelde een persoonlijke coach, Lucas. Elif zag Lucas al snel als een familielid. Ze zag hem tenslotte vaker dan haar eigen moeder. Op vroege leeftijd wist Elif al wat voor shitty wereld dit was, maar toen ze het slechte nieuws hoorde over haar vader, bevestigde dit alleen maar meer. Doordat Marcus steeds uit huis was, leek Elif wel gewend te zijn aan zijn afwezigheid. Pas bij het horen van Marcus’ dood merkte ze dat het niet zo was. Haar ogen straalde niet meer zoals vroeger en de enthousiasme doofde langzaam uit. Het huis was zo stil dat je een speld kunt horen vallen. Elif trainde samen met Lucas en Olivia werkte. Al merkte Elif dat haar moeder sneller opknapte dan haar, maar liet het gaan. Niet veel later kondigde Olivia de reden aan waarom ze zo vrolijk was. Namelijk door James Moore. Lang hebben ze niet op de bruiloft gewacht. Al vond Elif dit verdacht snel te gaan, zei ze er niks over. Ze was nog twaalf jaar toen ze bij het huize Moore introk. Met haar nieuwe broer kon Elif wel goed omgaan, maar zijn zus was een ander verhaal. Ze werd het ideale dochter van Olivia en gedroeg ook ernaar.


  I'm not a bad person, this world made me one

  W H E N I T W E N T W R O N G

  Zoals elke puber gaf Elif aandacht aan haar uiterlijk en ging uit met vrienden. Ook maakte ze kennis met een nieuw gevoel, verliefdheid. Ze merkte wel meteen dat het niet iets voor haar was. Ze vond het onafhankelijkheid veel fijner. Niet alleen trok ze de aandacht van jongens van school, maar ook van haar stiefvader. James zag geen twaalf jarige Elif meer, maar een vrouw met welvingen. Hij begon meer met Elif te praten en raakte haar ook vaker aan. Ook Elif merkte dat de blikken die James haar wierpen veranderd waren, maar hield zich stil. Wanneer Elif ziek thuis bleef, de kinderen naar school gingen en haar moeder naar werk, was dit een perfecte kans voor James. Hij bood zich aan om op Elif op te passen, wat door Olivia meteen goedkeurde. Al ging het niet volgens zijn plan. Wanneer Elif merkte wat James' intenties waren, werd het zwart voor haar ogen. Ze kon haarzelf niet inhouden. Alles wat ze van Lucas had geleerd, kwam toen goed van pas. Wanneer ze wat kalmeerde, zag ze pas wat ze had gedaan. James lag buitenbewust en bebloed op haar tapijt. Uit paniek belde ze haar moeder, wat ze beter niet had gedaan. Elif dacht natuurlijk dat haar moeder haar zou beschermen, maar tevergeefs. Wanneer Olivia het huis binnentrad, brak de hel los. Naast James’ bewusteloze lichaam was er een woordenstrijd tussen Elif en Olivia. Elif trok het niet meer langer aan, pakte haar spullen en verliet het huis. Sindsdien ging het alleen maar achterwaarts. School liet ze zitten, ze nam afstand van al haar vrienden en ging niet meer naar de trainingen. Zelfs van Lucas nam ze afstand. Ze verbleef bij een straat waar veel criminaliteit zegevierde. Hoe meer ze met haar nieuwe buurtbewoners omging, hoe meer ze erop begon te lijken. Vandalenstreken, drugs, diefstal en illegaal straatrace. Ze maakte misbruik van haar trainingen door mee te doen aan kooigevechten. Zo verdiende ze bakken vol geld. Tot haar twintigste ging dit door.
  Op een dag, wanneer Elif zich klaarmaakte voor een gevecht, had Lucas haar gevonden. Hij vertelde haar dat James nog leefde en haar moeder Elif niet meer als een dochter zag. Niet dat het veel voor Elif uitmaakte, al had ze het slechte nieuws over James veel liever gehoord. Lucas wilde haar helpen om haar leven weer nuttig te maken, maar Elif was al tevreden met hoe ze nu was. Tot op de dag dat ze werd opgepakt door de politie, toen had ze de hulp van Lucas erg hard nodig, die met genoegen haar steunde. Zo zorgde hij ervoor dat Elif naar Bluehill Asylum werd gestuurd in plaats van de gevangenis.

  E X T R A
  Afdeling: Geel. Elif heeft veel van haar tegenstander in de kooi doodgeslagen, maar dit maakte haar niet een gevaarlijk persoon van. De mensen die meedoen weten dat bij kooigevechten de grens tussen leven en dood erg dun is. Al kan Elif haar woede niet goed beheersen, waardoor ze gewone burgers - die haar irriteren - ook een klap kan verkopen.
  Loves: dingen in fik steken, vechten, eten, muziek
  Hates: verraad, mensen, citroen, chocola
  Tics: tikken met haar nagels op een standaard ritme, spelen met haar aansteker die ze van haar vader heeft gekregen
  Angsten: hoogtevrees, vogels, clowns
  be happy with what you have while working for what you want

  Is this thing still on? :DDDDD


  I'm a peaky blinder for god's sake.

  @Sombre Jaa zeker! Als iedereen ff zn reserveringen invult haha


  Vodka was easier to swallow than the fact that you were not coming back.

  Sprouse schreef:
  @Sombre Jaa zeker! Als iedereen ff zn reserveringen invult haha


  Gelukkig maar (: Anders wil ik ook nog wel een 2e karakter maken? als ik een leuk verhaal kan verzinnen natuurlijk.

  Als faceclaim lijkt Holland Roden me wel fantastisch.

  [ bericht aangepast door Sombre op 23 feb 2018 - 22:12 ]


  I'm a peaky blinder for god's sake.


  she perf for a psyho.


  I'm a peaky blinder for god's sake.