• THE LOVING ROSE

  Rollentopic            Praattopic            Speeltopic

  SETTING


  LA, Amerika. Met een bruisend nachtleven en goktenten om elke hoek trekt deze grote stad niet enkel de allergrootsten aan, maar ook het allerlaagste gespuis. Criminelen, drugs, prostitutie, het is er schering en inslag, of toch in sommige buurten. Ons verhaal speelt zich af in zo'n buurt en meer bepaald in The Loving Rose, een nachtclub dat wel héél veel in de aanbieding heeft. De criminele bende mannen die de populaire club draaiende houdt, bestaat niet enkel uit drugsdealers en andere 'verkooptalenten', maar ook uit pooiers, die hun meisjes al dan niet - meer al, dan niet - dwingen tot de meest walgelijke dingen die je je maar kan inbeelden. Ben je klaar om de deuren te openen en hun diepste geheimen te leren?
  Ik ook niet...

  Opgelet, kleine wijziging in informatie sinds de vorige RPG!

  VERHAALLIJN
  The Loving Rose is de broeihaard van één van de grootste en gevaarlijkste bendes van de stad, die door buitenstaanders rillend van angst The Red Thorns wordt genoemd. Hoewel ze diepe wortels hebben in elke criminele tak - Liesje, hoeveel plantenreferenties kan je maken in twee zinnen, Jezus - die je kan bedenken, worden ze niet meteen geklasseerd onder georganiseerde misdaad. Hun werking is anders en vindt zijn basis en leiderschap in een kleine kern van jonge, maar intelligente jongemannen, die drie dingen gemeen hebben: Ze zijn glibberig als de pest, verrot tot op het binnenste van hun kern en kennen het leven als pure stront waar je maar beter bovenop kunt zitten, dan er in te stikken. De ene is een koning op vlak van drugs, de andere op vlak van wapens, maar allemaal zijn ze de beste in één ding: hoe ze een jong, onschuldig meisje hun nachtmerrie weten in te trekken. Allemaal hebben of hadden ze wel één of meerdere meisje(s) werken in hun geliefde club, tot de dag van vandaag. Nu hebben de autoriteiten er genoeg van en we komen aan op het punt waar de kat wel eens eindelijk die boom - yeah - uit kan komen.

  CRIMINELEN EN SLACHTOFFERS

  De jongens
  De jongens die wij spelen behoren tot die kern. Binnen de kern is ook een kleine hiërarchie, met één algemene leider, zijn rechter- en linkerhand, en de rest. Ze zijn allemaal loverboys, en kunnen daarbij nog dealen in allerlei zaken of andere, grootse criminele activiteiten organiseren. Elk hebben ze ook een deel van de stad (en connecties met de rest van het land en andere bendes) waarvan zij de touwtjes in handen hebben en een soort van expert over zijn geworden.
  Verder runnen ze ook de club en er staat altijd minstens 1 van de mannen achter een bar en lopen ze vaak in de club rond, in het geval dat ze moeten ingrijpen. Al werkt er genoeg security om een luchthaven te runnen.

  De meisjes
  De meisjes zijn zo goed als allemaal slachtoffer van de jongens. Of ze hebben uit pure wanhoop zichzelf aan de club aangeboden en zitten er nu vast. Uiteindelijk maakt het niet zo veel uit, want wat ze doen, blijft hetzelfde. Sommigen hebben het geluk om enkel te serveren (als ze nog nieuw zijn en ingewerkt worden, tijdens hun regels, andere redenen...) Zij verdienen logischerwijze het minste en leven vooral van tips. Dit geldt ook voor de barvrouwen. Verder zijn er nog de stripsters, die al dan niet meer moeten doen dan hun billen te tonen. Alle meisjes die hun diensten volledig - met alles erop en eraan - aanbieden, zijn tevens ook serveerster, barvrouw of stripster. Het is niet dat ze op een kamertje zitten te wachten.
  Overdag, wanneer ze niet in de club werken of aan het slapen zijn, moeten ze het gebouw opkuisen en de volgende nacht voorbereiden. Als ze klaar zijn met hun taken, mogen ze zichzelf bezighouden, tenzij hun loverboy iets anders went.
  Zondagnacht is de club gesloten.

  INFILTRANTEN
                                           
  Zo'n drieënhalf jaar geleden heeft de FBI een jong, maar getalenteerd koppel undercover laten gaan, de één als loverboy, de ander als het zogenaamde slachtoffer. Ondertussen heeft de man zich in de kern ingewerkt, waardoor ook de vrouw zich ondertussen vaker dan lief in The Loving Rose bevindt. Hun jarenlange inspanning loopt ten einde, aangezien het bewijs zich opstapelt, vertrouwen verbrokkelt én de FBI heel binnenkort wel eens een inval op de kalender heeft staan...

  Concreet
  De overgrote meerderheid van de rollen zijn bendeleden en slachtoffers, maar er is dus ook één mannelijke en één vrouwelijke infiltrant beschikbaar.

  Taak
  Zowel de man als de vrouw moet informatie winnen - namen, gegevens, transacties... - en doorspelen aan hun thuisfront om zo bewijzen te verzamelen en eventuele 'transacties' een halt toe te roepen. Niet alleen dat, ze proberen ook de meisjes over te halen weg te vluchten en hen hierbij te helpen, niet enkel om ze van hun hel te verlossen, maar ook om eventuele getuigen te verkrijgen.

  Regels
  Uiteraard zijn deze mensen geen echte criminelen, waardoor ze niet zomaar alles mogen doen wat The Red Thorns wel zouden doen. Zo mogen ze, tenzij er gevaar is voor hun eigen leven of zware fysieke schade, geen onschuldigen rechtstreeks fysiek zwaar schaden of vermoorden. Ook andere criminele activiteiten - dealen, stelen... - zijn niet toegelaten, tenzij het hen of de missie in onmiddellijk gevaar kan brengen. Helaas is dit gevaar nogal reëel en moeten ze vaak (te) ver gaan om hun rol blijven te verkopen. Als je meer uitleg wil, klik dan op deze link en neem een kijkje bij het antwoord van Brandon Gregg.

  Last but not least
  Het leven van een undercover agent is zwaar en vraagt een grote tol. Het is heel handig om de Engelse wikipedia pagina te bekijken bij het aanmaken van je rol.
  Doordat de loverboys van de vrouwelijke infiltranten tevens hun partners zijn, kunnen de mannen 'kiezen' wat hun job in de club is. Uiteraard kiezen beide heren ervoor om hun dames niet te verkopen, al kan dit - aan jullie de keuze - veranderd zijn door eventuele druk van de bendeleden. Als dit het geval is, zorgt de FBI voor klanten, maar je kan zelf al voorzien dat dit geen watervast plan is, aangezien het veel geld kost én weinig controle.


  THE LOVING ROSE
                                           
  De buurt
  De club staat natuurlijk niet pal in het toeristische centrum van LA, maar ook weer niet zo ver ervandaan. De buurt was vroeger verloederd, maar door de rijke invloed van de bende, is de luxe aanzienlijk verbeterd. Vergis je niet, het is nog steeds een enorm gevaarlijke wijk en de gewone, onschuldige mens heeft er niets te zoeken. Er zijn enkele andere louche clubs en bordelen in dezelfde straat, maar The Loving Rose is duidelijk het rottende hart.

  De eigenaars
  Enkel de kern van de bende heeft zijn basis in The Loving Rose, al zijn andere bendeleden uiteraard welkom voor bezoekjes en zakenbesprekingen. De kern zelf bestaat uit het aantal rollen dat er zullen komen, maar de échte kern is de leider en zijn twee handlangers. Zij zijn degenen die het gebouw bezitten en dus ook de huur van de kamers ontvangen. Hun 'loon' is het grootst en alle eind- of grootste beslissingen liggen in hun handen, al is de autoritaire trap naar de rest van de kern niet zo heel groot. Ze zijn bijna even hecht met de anderen als de anderen met elkaar.

  Gelijkvloers - club
  Op het gelijkvloers ligt de club zelf. Het is een grote en hoge zaal, met twee bars - één op de grond en één op het gigantische balkon - een podium met danspalen, enkele kleinere podia met palen, genoeg chique banken en tafels om het hele witte huis te ontvangen en een trap naar de eerste verdieping. Er is geen echte dansruimte, aangezien het doelpubliek niet bepaald uit energieke tieners bestaat. Er is, natuurlijk, ook een toilet.

  Eerste verdieping - werkkamers
  Een simpele, maar chique gang met aan weerszijden enkele kamers. De kamers zijn mooi, netjes, maar sober. Er staat niet meer in dan een bed (een twijfelaar), een kleine kast met alle benodigdheden in (inclusief reserve dekens en lakens, moest de troep te groot zijn) en een kleine badkamer met een toilet, een spiegel en een douche. Alle kamers zien er hetzelfde uit.

  Tweede verdieping - kamers meisjes
  Hier is niet veel verschil met de eerste verdieping, behalve dan dat deze kamers enkel als slaapplaats voor de meisjes dienen. Hoewel ze netjes zijn, zijn ze duidelijk goedkoper ingericht en bijna even sober. Door de jaren heen hebben sommige meisjes af en toe wel eens iets leuk gekregen om het op te fleuren, maar al bij al kan je het niet meteen gezellig noemen. In elke kamer staat er een bed (een twijfelaar), een kleerkast, een nachttafel, een stoel en een kleine badkamer met een wastafel, een spiegel en een toilet.

  Zolder - gastenkamers en leefruimtes
  De zolder is in drie delen (één grote en twee iets kleinere) opgedeeld. De kleinste delen zijn twee ruime en aangename kamers die al dan niet gebruikt kunnen worden door kernleden die (even) geen andere verblijfplaats hebben. De anderen hebben (verschillende) woonsten ergens anders, aangezien de club niet bepaald de meest aangename plaats is om echt in te wonen.
  Naast de 'jongenskamers' heb je nog een grote ruimte waarin een badkamer met drie douches, twee baden en een toilet is gemaakt, met daarnaast een keuken die doorloopt naar een kleine, maar iets gezelligere woonkamer (met televisie) waar de meisjes hun schaarse vrije uren mogen doorbrengen.

  Regels
  Meisjes
  Douchen na de daad is verplicht. Deze douche mag niet langer dan tien minuten duren.
  Werkuren:
        11u00 - 13u00: Opruimen en dergelijke
        13u00 - 13u30: Lunchpauze
        13u30 - 19u00: Opruimen en dergelijke
        19u00 - 21u00: Avondmaal en voorbereiding
        21u00 - 04u00: Club
  Geen contact met de autoriteiten
  Wanneer je drank krijgt aangeboden, bestel het duurste, neem 1 slok en giet de rest subtiel weg.
  Geen drugs van klanten aanneemne.

  Bendeleden
  Geen minderjarige meisjes

  Klanten
  Aanraken mag, meer niet. Wanneer een klant meer wilt, informeert hij naar de beschikbare meisjes. Prijzen worden met de jongens afgesproken.


  REGELS


  Huisregels van Quizlet
  OOC duidelijk aangegeven & geen ruzie.
  Als er een probleem is, stuur me dan eerst privé, zodat het niet meteen escaleert.
  Maximum twee rollen, geslacht verschilt tenzij je toestemming hebt
  Lees heel het topic door, het is niet zo heel veel.
  16+ is toegestaan, maar zet er een waarschuwing bij.
  Gotta love dem smut, but not by surprise, ya know.
  Minimum 50 woorden per post.
  Geef naamsveranderingen door.

  ROLLEN

  Mannen - 5
  Infiltrant vrij x Leider Ziegler x Rechterhand IrisWestAllen x Linkerhand Cipher

  Cipher - Timo ... - 23 - linkerhand - prostitutie - geen FC - 4
  Waterbender - Vester Benedict - 25 - Gambler King - gokken - Adrien Sahores - 2
  Ziegler - Ezekiel Charles Meester - 28 - Leider - financiën - Stephen James - 4
  Sombre - Stephen Summerson - 24 - Hustler - Contacten - Matt Bomer - 3
  IrisWestAllen - Kevin Malverde Forsythe - 27 - Rechterhand - Drugs/wapens- Chris Woods - 2

  Vrouwen - 7
  Infiltrant: Quean[ x Infiltrant vrij

  Benu - Dani Reina Verdad - 25 - Stripper + - Eiza Gonzalez - 2
  Shadowsinger - Maya Meadows - 21 - lovergirl - Miranda Kerr - 3
  Quean - Brynn Ebony Galen - 19 - Infiltrant - Katya Miro - 2
  Adamantine - Juliette Goldstein - 21 - Serveerster- Emma Delury - 4
  Marlow - Mae Hadley Iott - 24 - Stripper + - Jessica Sikosek - 4
  xJess - Leah Eleanor Chapman - 21 - Stripper + - Gigi Hadid - 4
  Sunrises - Sophia Rose Preston - 20 - Serveerster - Baskin Champion - 4

  Reservelijst:


  Lijstje
  Naam
  Leeftijd (V: 18 - 25 / M: 22 - 30)
  Rol (M: infiltrant, leider, rechter-/linkerhand / V: undercover, stripper, prostituee etc. (kan beiden))
  Specialiteit (enkel mannen: naast pooier, waar houdt hij zich het meest mee bezig? Drugs, wapens, chantage, witwassen, gokken, ...)
  Aantal jaren aanwezig (M: de kern is langzaam uitgebouwd en werft soms nog aan, al moeten leden een enorme devotie hebben voor de bende. Ja, je mag een new kid hebben (; )
  Woonplaats (enkel mannen)
  Uiterlijk (Als het niet te veel moeite is, vermeld alsjeblief de FC, moest je die hebben.)
  Innerlijk
  Geschiedenis
  Extra
  Relaties

                                                                                                                                                 

  [ bericht aangepast door Luftmensch op 15 april 2018 - 22:03 ]


  Mhm? [Cipher -> Luftmensch]

  Oeh, mag ik terug met Dani? :3


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  Yaash, girl stripper please.


  edit: no wait, lovergirl:Y)

  [ bericht aangepast door Morrigann op 10 april 2018 - 18:14 ]


  To the stars who listen and the dreams that are answered

  Mag ik een vrouw? Ik had vorige keer een infiltrant, mag ik die misschien terug als ik het zeker weet?


  What I'm trying to say is if you don't fix it, I'll cut your throat. Okay? Nighty-night.

  Mag ik een vrouwelijk barvrouw / serveerster reserveren? ^^

  [ bericht aangepast door Evren op 10 april 2018 - 18:17 ]


  With every sunset, a new hope is born, an old expectation dies

  Zou ik een mannelijk rol kunnen reserveren? Gambler King.


  We are all made of stardust.

  Id like to reserve a girl.
  Al ga ik wel pas aan een rol kunnen beginnen aan het einde van de week. Dan zal de drukte ook afnemen.


  All roads lead to Rome

  Dan staat er nu voor even een stop op de vrouwen (: reservelijst gaat uiteraard wel, dan kom je erbij zodra er wat meer mannen zijn ^^


  Mhm? [Cipher -> Luftmensch]

  Zou ik op de reservelijst voor een meisje mogen komen? ^^


  The quickest way to a man's heart is through the fourth and fifth ribs.

  Zie pagina 4 ^^

  [ bericht aangepast door Luftmensch op 13 april 2018 - 21:04 ]


  Mhm? [Cipher -> Luftmensch]

  Ik FC Miranda Kerr even c:


  To the stars who listen and the dreams that are answered

  Ik wil voor nu graag een jongen, maar wel even onder voorbehoud. Ik hoor z.s.m. of ik mijn afstudeeronderzoek gehaald heb and if so dan heb ik zeeën van tijd en anders helaas niet.


  Big girls cry when their hearts are breaking

  Mag mijn man de leider zijn?


  Big girls cry when their hearts are breaking

  Ziegler schreef:
  Mag mijn man de leider zijn?


  Jep (:


  Mhm? [Cipher -> Luftmensch]

  Wie wordt mijn infiltrantenmaatje? :c


  What I'm trying to say is if you don't fix it, I'll cut your throat. Okay? Nighty-night.

  Plunkett schreef:
  Wie wordt mijn infiltrantenmaatje? :c


  Hopelijk komen er nog meer (mannelijke) rollen :'D


  Mhm? [Cipher -> Luftmensch]