• Liefste users,

  Deze maand is alweer bijna voorbij, wat betekent dat je weer kan stemmen op enkele xOTM polls! Hieronder vind je de thema’s van deze maand en de polls.

  Een paar knuffels zijn altijd welkom. Zo ook als inspiratie bij Image of the Month. NiareNero is de enige die deze maand met deze foto een lieve knuffel heeft laten zien.

  Knuffels kunnen helpen als je je alleen voelt, maar ze kunnen ook helpen tegen stress. Wat voorbijkwam als thema bij Column of the Month. Ondanks de druk zijn er maar liefst drie inzendingen deze maand. Hier kan je stemmen op jouw favoriet!

  Met bevrijdingsdag en de dodenherdenking is de oorlog iets wat deze maand in onze gedachten was. Zo ook bij DaVenesta, die voor Poem of the Month zich ingeleefd heeft in de oorlog met dit gedicht.
  Het nieuwe thema is al bekend, dit is jeugd. We zijn benieuwd naar jullie gedichten!

  Het weer was niet denderend genoeg en heeft Quiz of the Month geen inzendingen opgeleverd. Hopelijk geeft de volgende maand met het nieuwe thema vakantie jullie meer inspiratie!

  Bij elementen denk je al snel aan water, aarde, vuur en lucht. Hoe drie users hier creatief mee om zijn gegaan, kan je zien bij de inzendingen van Story of the Month. Je stem uitbrengen en de verhalen lezen kan hier!

  Veel plezier met het bekijken van de creaties en succes met het stemmen!

  Groetjes,
  de xOTM-mods.


  Grantaire, put that bottle down!

  Vergeet niet te stemmen!*O*


  Even though we can't communicate using the same language, we use music instead – Kim Jonghyun

  Gestemd!


  And then we'll see it.

  Kom op mensen. Make your vote count.:Y)


  Even though we can't communicate using the same language, we use music instead – Kim Jonghyun