• Mutant University
  when worlds collide

  Jaren lang is er gevochten om de jongeren van Xavier's Academy for Gifted Youngsters een plekje te geven op een van de universiteiten van Amerika. Na lang lobbyen stemde de University of Michigan in 1983 toe om enkele goede studenten per jaar toe te laten. In het begin was er enorm veel weerstand, zowel van medestudenten als van docenten. Over de jaren is dit minder geworden, en werden er ook steeds meer mutanten toegelaten tot de universiteit.
  Deze dagen hebben de mutanten twee eigen studentenhuizen en nemen deel aan het grootste deel van alle sociale en sportieve gebeurtenissen aan de universiteit. Ze zijn enkel nog uitgesloten van het worstelen, door een voorval enkele jaren geleden. Ondanks dat ze inmiddels redelijk mengen met de normale studenten, trekken de jongeren toch liever samen op, gezien lang nog niet iedereen vrede heeft met het bestaan van mutanten. Tolerantie betekent namelijk zeker niet altijd acceptatie.
  De dames komen bijna automatisch terecht in Delta Iota Epsilon Nu en heren in Sigma Kappa Omicron Tau, behalve als ze bij een ander huis door de ontgroening komen, wat in de regel nooit gebeurt.
  Delta Iota Epsilon Nu
  Het huis van de dames staat aan de oostzijde van de campus aan de rand van de botanische tuinen.
  Elk lid moet ten aller tijden haar kettinkje dragen met daaraan een kleine fenix, een eerbetoon aan Jean Grey. Op feestjes dragen ze allemaal een roze das met rode veren erop. Ook heeft elk lid een blauwe sweater met in gele letters hun naam voor op en ΔΙΕΝ boven het logo van de universiteit achterop.
  Elke dame slaapt op een simpele kamer met twee bedden, twee bureaus, en twee kasten. Verder mogen ze hun helft zelf inrichten, maar niet te overdreven, gezien ze de kamer ALTIJD met een kamergenoot delen. Er is een gezamenlijke keuken, woonkamer, en eetkamer. Er zijn in totaal 5 badkamers in het huis. Er is een groot balkon aanwezig dat uitkijkt over de botanische tuinen. Ook houd Oscar altijd een oogje in het zeil.

  Sigma Kappa Omicron Tau
  Het huis van de heren ligt aan de rivier die de noordelijke campus van de andere delen van de campus scheidt.
  De heren dragen standaard een blauwe das met rode strepen, al dan niet los om hun nek of als riem door de lusjes van hun broek. Ook heeft elk lid een blauwe sweater met in gele letters hun naam voor op en ΣΚΟΤ boven het logo van de universiteit achterop.
  Elke jongen heeft een eigen kamertje met een bed, bureau, kast, en koelkastje. De muren mogen niet geschilderd worden, en er mogen geen gaten in gemaakt worden, maar wat extra meubilair, voor zover het op de krappe kamers past, mag wel worden meegenomen. Er is een gezamenlijke keuken, woonkamer, eetkamer, en mancave. Er zijn 5 badkamers, al is er een omgebouwd tot een kamer met enkel een grote jacuzzi.
  Rollen
  Chase Benjamin Roger Flight Archeology Salem 1.3
  Jesse Benjamin Ferguson Illusion Projection Medicine IrisWestAllen 1.1
  Rhett Faraday Pherokinesis Bio Engineering CaIIiope 1.2
  Winston Puck Atni Invisibility Biology Necessity 1.5
  Jason Leonard Renfield Energy Plasmoids Music & Sounddesign Salem 1.5
  Connor Volkov Lycanthropy Architecture IrisWestAllen 1.5
  Alexander Nicholas Tennison Aerokinesis Studie CarIyIe 1.6
  Name Mutation Study User .

  Mara Lacroix Pain Reducement Management Necessity 1.2
  Alexis Bennet Pyrokinesis Forensics Munis 1.4
  Nala Thalon Cryokinesis Photography Melpomene 1.3
  Alison Delilah Brooke Omnilingualism Foreign Languages WrittenWords 1.6
  Lyra Cardais Hyperresonance Art History CaIIiope 1.6
  Sora Cardais Hypnotic Song Evenement Management Melpomene 1.6
  Melody Rose Porter Weather Manipulation Dermatology Sombre 1.6
  Name Mutation Major User .

  Lijstje
  Naam
  Leeftijd [20-27]
  Mutatie [Niet dubbel. Pluspunten en Minpunten aangeven]
  Studie
  Uiterlijk
  Innerlijk
  Geschiedenis
  Extra

  Regels
  Minimaal 300 woorden.
  Q Huisregels gelden hier.
  OOC in het praattopic. Geen ruzies en weer respectvol naar elkaar toe.
  Houd het graag REALISTISCH! Relaties hebben problemen, vrienden hebben soms ruzie met elkaar, dingen gaan vaak fout en lopen niet hoe je wil, krachten putten je uit, en NIEMAND is oppermachtig.
  Geen Mary Sue's, ook geen te sterke krachten/mutaties
  Naamsveranderingen doorgeven.
  Geen personages van anderen besturen.
  16+ mag, maar onder spoiler en aangegeven bovenaan de post
  IrisWestAllen maakt nieuwe topics aan.


  [ bericht aangepast door KIaus op 3 dec 2018 - 15:42 ]


  Bowties were never Cooler

  Boy for me please! :3


  I find myself pretty funny, so if i say something witty you can be sure i'm crying of laugter... Yeaaaah that me -Saa

  Je staat erbij (:


  Bowties were never Cooler

  A girl for me please c:


  The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.

  Mag ik een dame? (:


  We were the forever that didn't last

  Necessity schreef:
  A girl for me please c:


  Dear Beyonce, Solange, Rihanna, someone cool that's white, Cardi B, please bless this flush. A-women.

  Jullie staan erbij


  Bowties were never Cooler

  Een jongen voor mij alsjeblieft

  Je staat erbij


  Bowties were never Cooler

  Jesse

  Naam Jesse Benjamin Ferguson
  Jesse Geschenk
  Benjamin Zoon van het Zuiden
  Ferguson Zoon van Fergus


  Leeftijd 23
  Hij is geboren op 13 juni

  Mutatie Illusion Projection
  + Manipuleren wat mensen zien
  + Kan zichzelf en anderen verbergen
  + De illusie kan bewegen
  + De illusie is zichtbaar voor iedereen in de omgeving

  - Zeer vermoeiend
  - Gelimiteerd aan dingen die hij kan bedenken en projectie op plekken die hij kan zien
  - De illusie verstoord en kan verdwijnen zodra het wordt aangeraakt
  - Zeer beïnvloedbaar door zijn emoties
  - Als hij bezig is worden zijn pupillen enorm groot en vervaagd zijn blik, als hij echt geconcentreerd is worden zijn volledige ogen zelfs zwart.
  - Hij krijgt nog maar weinig mee van de rest van de wereld als hij bezig is


  Studie Geneeskunde
  Hij is inmiddels een 4e jaars student en heeft geen enkele seconde spijt gehad van zijn keuze om dit te gaan studeren.

  Uiterlijk Kevin Alves
  Jesse is op het eerste gezicht geen opvallende jongen. Hij is net geen 1.70 lang en heeft een getinte huid, zelfs nadat hij al jaren in het noorden van Noord Amerika heeft verbleven. Dit verraad wel deels zijn afkomst. Ook zijn gitzwarte iets krullende haar en zwart bruine ogen met lange wimpers dragen bij aan zijn zuidelijke vertoning. Jesse heeft volle lippen en een smalle neus die wat breder uitloopt. Zijn gezicht wordt afgelijnd door een scherpe kaaklijn die hij altijd netjes glad scheert, gezien hij geen fatsoenlijke baard kan groeien. Jesse is vrij smal gebouwd, maar is toch wel duidelijk gespierd als je iets beter kijkt. Door zijn lengte, gladde kaken, en smalle gestalte wordt hij toch vaak aangezien als een stuk jonger dan hij eigenlijk is.
  Als Jesse zijn krachten gebruikt en zich hier echt op moet concentreren, worden zijn ogen, inclusief het oogwit, compleet zwart. Hiermee heeft hij al vaak mensen mee laten schrikken zonder dat hij het zelf wilde of in de hand had. Dit is ook hoe mensen echt de illusies, en zijn mutatie, aan hem konden verbinden.
  Jesse is nog altijd niet gewend aan de temperaturen zo noordelijk. Hij draagt in de zomer zelfs van tijd tot tijd een trui of een vest en in de winter is hij net een michelin mannetje. Hij kan er gewoon niet tegen, zelfs al woont hij al bijna 10 jaar in de noordelijke VS.


  Innerlijk
  Krachten lief, loyaal, heel extravert, charismatisch, eerlijk, lijkt altijd positief en vrolijk, behulpzaam, beschermend, meelevend, ruimdenkend

  Zwaktes bot, fysiek roekeloos, wantrouwend, emotioneel afstandelijk, angstig in nieuwe situaties, eenzaam onder vrienden, teruggetrokken over de dingen die diep van binnen in hem omgaan, bitter, onzeker, zeer laag gevoel voor eigenwaarde

  Geschiedenis
  James Ferguson Vader? ???
  Veronica Carmen Fernández Moeder Normaal
  Miguel Jose Diaz Halfbroer Normaal
  Manuel Guillermo Diaz Halfbroer Normaal
  Julia Esther de los Santos Halfzusje Normaal
  Valentin Sebastien Côté Halfbroertje Normaal
  Martha Xiomara Fernández Halfzusje Normaal

  Jesse is geboren in Santiago de Cuba, de tweede stad van Cuba aan de zuidoost kant van het eiland. Zijn moeder werkt hier als serveerster in een cafe aan het strand. Hier kwamen altijd veel toeristen. Het cafe was open tot laat in de nacht, dus ze had vaker dan eens flirtende klanten. Soms ging het wat verder dan alleen flirten. Vaak was het een korte verstandhouding, maar uit enkele van de korte escapades kwamen toch kinderen voort. Zoals goed gebruik heeft ze de kinderen de achternaam van de vader, waar ze deze kent of denkt te kennen. Alleen bij de laatste is dit niet gelukt. Voor de geboorte van Jesse, die vernoemd is naar zijn vader, had zijn moeder al een tweeling die 2 jaar ouder is dan hij. Het was voor de alleenstaande moeder niet makkelijk, maar ze deed haar best om de kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Haar familie woonde in Manzanillo, waardoor ze er echt helemaal alleen voor stond, op een aantal vrienden na die ze had gemaakt tijdens haar werk. De kinderen waren veel op het strand en in de keuken van het cafe. Toch was er altijd iets met Jesse waar ze hun vingers niet op konden leggen. Pas tijdens de eerste schooldag merkte de juf het op. Jesse zat te vertellen over het strand en plots werden zijn ogen pikzwart en verscheen het strand voor de ogen van de kinderen. In eerste instantie dachten ze dat hij bezeten was door de duivel, en werd hij naar het klooster gestuurd om dit uit te drijven. Na verschillende weken kwam er een jonge non uit Florida over, die wel meer wist over mutanten. Zij kwam uit een klooster die mutanten kinderen opving om ze te beschermen tegen de samenleving en de samenleving ook tegen hen. Zij nam hem onder haar hoede en nam hem met haar mee terug naar Florida toen ze terug ging na 3 jaar. Hij had in Cuba wel wat Engels geleerd van de non, maar hij moest in het klooster eerst de taal echt leren voor er iets kon gebeuren. Wel leerde hij hier meer kinderen zoals hij kennen. Toch voelde hij zich altijd nog een enorm buitenbeentje. Toen hij uiteindelijk op zijn 14e een brief kreeg van Xavier's Academy for Gifted Youngsters. Voor hem zou dit betekenen weer te verhuizen, dit keer weer alleen naar een compleet onbekende plek. Er waren eerder kinderen van het klooster daarheen gegaan, maar hij kende er eigenlijk niemand van. Toch wisten de nonnen hem te overtuigen te gaan. Hij stapte op de trein met enkel een foto van zijn moeder en de kleren die hij aan had. Na anderhalve dag reizen kwam hij aan in New York, waar hij werd opgehaald door een vreemde man met een zonnebril. Hij durfde maar weinig te zeggen en keek enkel zijn ogen uit naar alles wat hij nog nooit had gezien. Hij kwam aan bij het landhuis, rillend van de kou. De man gaf hem zijn jas, die vreemd rook, en vertelde hem dat hij daar veilig was en echt zichzelf kon zijn. Het duurde alsnog een volledig schooljaar voor hij een beetje gewend was. Hij maakte wel vrienden, maar zijn toch niet optimale Engels maakte het wel lastiger voor hem. Hij heeft wel altijd hard gewerkt op school en ondanks de misverstanden die soms kwamen, door voor hem verwarrend taalgebruik, haalde hij goede cijfers. Zo is het ook voor hem mogelijk geweest om te beginnen aan geneeskunde. Hij wil graag dokter worden om andere mutant kinderen, en mutants en kinderen in het algemeen, te helpen, gezien niemand in zijn ogen hetzelfde verdient als hij die weken dat ze dachten dat hij de duivel was.

  Extra
  Jesse spreekt als moedertaal Spaans en als tweede taal Engels. Hij heeft nog altijd een zeer zwaar accent waar niemand omheen kan. De nonnen hebben hard geprobeerd hem Engels te leren, maar hun middelen waren te weinig om hem echt goed de taal te leren. Hij is inmiddels grotendeels bij, maar het accent zal nooit verdwijnen en hij zal altijd wat woorden blijven missen.
  Het enige wat Jesse nog heeft van vroeger is een foto van zijn moeder. Later heeft het klooster in Miami nog wel eens een foto van al zijn halfbroertjes en zusjes met zijn moeder gestuurd, maar dit heeft toch minder waarde voor hem, gezien hij hen niet lang heeft gekend. De non die hem heeft 'gered' voelt nog altijd het meest als moeder voor hem en hij heeft inmiddels ook een foto van haar op zijn nachtkastje, bij de andere twee fotos.
  Jesse is als de dood voor honden. Hij heeft als jong kind geleerd dat de dieren je dood kunnen betekenen. Dit is door de hondsdolheid epidemie op Cuba. Hij heeft dit nooit van zich af kunnen schudden.
  Als Jesse heimwee heeft projecteert hij nog altijd het strand waar hij tot zijn 1e schooljaar op heeft gespeeld. Het is het enige wat hem echt altijd kan kalmeren.
  Jesse is tot en met zijn 14e streng katholiek opgevoed. Ook dit is voor hem een sterke houvast en een tastbaar deel van zijn identiteit en verleden, waar hij toch wel mee heeft worsteld.

  Relaties


  [ bericht aangepast door KIaus op 28 juli 2018 - 23:14 ]


  Bowties were never Cooler

  Mag ik een jongen met Pherokinesis?

  Mag ik een vrouw met Cryokinesis?


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  Ik zet jullie erbij en de krachten zijn onder voorbehoud goed, maar of dit uiteindelijk zo is ligt aan de uitwerking ervan in de rol zelf. Ik hoop dat jullie dit snappen. (:


  Bowties were never Cooler

  Natuurlijk. Het is een basisconcept dat we goed moeten overwegen zodat ons personage niet te krachtig is tegenover anderen. Niks vervelender dan iemand die de boel overneemt door anderen steeds blok te zetten met een almachtig personage.

  MT!

  Eind deze week post ik mijn rol, hoop ik.

  Jackie Bennett · Pyrokinesis · Private Investigator · FC


  Dear Beyonce, Solange, Rihanna, someone cool that's white, Cardi B, please bless this flush. A-women.