• The Black One


  Als haar geliefde haar op een donkere en regenachtige avond verlaat. Ontwikkelt Melaina een wraaklust voor mannen. Wat ze niet weet is dat er een reden schuilt, waarom hij haar heeft verlaten. Ze klimt op in die twee jaar als gladiatrix, ze wordt de beste vechtster tussen alle vrouwen. Daardoor mag ze met de mannen strijden in de bloederige arena van Rome, waarna elke man één voor één voor haar voeten zwicht en ze eeuwig van haar worden.

  She is broken, lost and a dangerous goddess.

  Wat ze niet weet is dat er iets groters schuilt tussen de straten van Rome, dan haar wraak voor mannen. Een duister gevaar sluipt in de huizen van het volk. Iets wat niet zomaar iemand kan tegenhouden. Zal zij het kunnen tegenhouden? Of zal ze de duivel zelf gaan spelen?

  And yet there is a spark.

  Een gladiator die haar al twee jaar aanbid, traint samen met haar, maar hij weet niet wat haar uiteindelijke doel is. Melaina wilt er niets van weten en hoopt dat hij op een dag voor haar voeten ligt. Zal de eenzaamheid haar hart dan ook omsluiten? Zal ze ooit weer geluk vinden in de liefde? Of is alles toch gedoemd voor haar?


  Don't forget, she is the goddess of nightmares and ghosts.  Thema Lust & Superkrachten.
  Romantiek, OP en Historisch.
  Leeftijdcategorie: 16+
  Doet mee aan SOTY.
  Bevat grove geweld & wraaklust.
  Doet mee aan Story Of The Year 2019.
  ©Geschreven door Marmora.
  ©Cover gemaakt door: ParkChanyeol.


  Her hart is filled with darkness.

  Anger, revenge and lust.

  Her hands covered in blood.

  Ravens, swords and roses.

  Her eyes sees only war.

  Screams, tears and lost.

  She is a goddess of the underworld.

  Ghosts, nightmares and transformation.
  Don't hold back, boy. I won't bite.


  Link naar de story: Klik


  One Who Travels A Higher Path.


  [ bericht aangepast door Vanadey op 2 feb 2019 - 11:26 ]


  One Who Travels A Higher Path.  One Who Travels A Higher Path.  One Who Travels A Higher Path.  One Who Travels A Higher Path.  One Who Travels A Higher Path.  One Who Travels A Higher Path.  One Who Travels A Higher Path.  One Who Travels A Higher Path.