• House of Adoration
  because everyone was born to be adored

  In het land van zon, zee, strand, en kangaroos, zijn de gevaarlijke wilde dieren en een zonnesteek niet de enige gevaren die je tegen kan komen. Ondanks dat acceptatie van de lgbtqiap+ gemeenschap steeds verder groeit, komen er ook nog vaker dan eens jongeren op straat te staan om wie ze zijn. Het is een triest feit van alle tijden. Gelukkig is er ook een vangnet: de Houses. Zij zetten hun deuren open voor deze verstoten lgbtqiap+ kinderen en helpen hen zichzelf te ontdekken en op eigen benen te staan. Elk House heeft een andere structuur, andere regels, en andere gebruiken, maar allemaal zijn ze daar als een familie voor degenen die door hun gegeven familie zijn verstoten. Het oudste House van Sydney is het House of Adoration. Door de jaren heeft het verschillende uitvalsbasissen gehad, maar inmiddels is het al jaren gesitueerd in een groot appartement aan de rand van het stadscentrum. Door de geschiedenis heeft het House veel weerstand en discriminatie moeten doorstaan, maar de laatste jaren is dat gelukkig iets gekalmeerd, al is het er nog altijd. Toch zal het nooit buigen voor haat en bekrompen wereldbeelden. Het zal er zijn tot het bestaan ervan overbodig wordt, al zal dat jammer genoeg nog lang niet het geval zijn.  The House
  Het House of Adoration is zowel een familie van outcasts en misfits, als een letterlijk huis. Het huis is gesitueerd in een appartementenblok in Sydney, Australië, aan de rand van het centrum. Het is niet enorm groot, maar groot genoeg voor het constante komen en gaan van bewoners, en de enkele vaste gezichten die er al jaren wonen. Er zijn 5 gedeelde slaapkamers, twee badkamers, en een woonkeuken. Het is niet heel veel, maar het is meer dan genoeg, en over de jaren is het een echt thuis geworden voor de bewoners. Vorig jaar heeft het House een kans gekregen het appartement te kopen. Na extra hard werken van de huidige bewoners, en steun van oud-bewoners, hebben ze het geld bij elkaar weten te sprokkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het House nu een echt stabiele thuisbasis heeft en geen zorgen meer hoeft te hebben over het op tijd betalen van huur of de kans uit het appartement gezet te worden. Wel betekent dit dat ze zelf het onderhoud moeten doen, en dat is inmiddels hard nodig.
  Het House zelf is een gekozen familie voor degenen die aan de deur komen op zoek naar hulp en geborgenheid om hun leven op te kunnen bouwen. Het is een veilige haven voor degenen die door hun gegeven familie verstoten zijn voor wie ze zijn of van wie ze houden. Niemand wordt in principe weggestuurd, maar er wordt van iedereen wel verwacht dat ze bijdragen aan het House en dat ze hun best doen om hun eigen leven op de rit te krijgen. Als ze eenmaal op eigen benen staan trekken de meesten weg en maken ze plaats voor de volgende die hulp nodig heeft. Met feestdagen als kerst en australia day komen de huidige bewoners en oud-bewoners samen, vaak op een van de stranden van Sydney, om de feestdagen en hun familie te vieren.
  Op dit moment is Lady Felicia de leidster van het huis. Zij zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid, iedereen de basis heeft die ze nodig hebben, en dat niemand gebruik maakt van de anderen zonder zelf iets bij te dragen aan het House. Ook is zij degene die mediteert in meningsverschillen, nieuwelingen laat zien hoe het werkt, en die je kan helpen met je weg vinden op je weg naar zelfstandigheid.
  Plattegrond
  Impressie

  Rollen
  Manuel DeSantos Panseksueel 5 jaar Castaneda 1.3
  Amor Chesterfield Homoseksueel 4 jaar Hargreeves 1.2
  Joel Ellis Homoseksueel 1.5 jaar Forky 1.3
  Mason Andrews Aseksueel 4 jaar xJess 1.2
  Noah Bourne Demiseksueel 2 jaar Venustic 1.5
  Liam White Homoseksueel 7 jaar L_Linda 1.4
  Dominic o'Connell Homoseksueel Nieuw Forky 1.4
  Name Reason to be here Sombre .

  Poppy Hassoune Transgender 7 jaar KIaus 1.2
  Hazel Robinson Biseksueel 5 jaar Remiinds 1.2
  Name Reason to be here xJess .
  Lilian Rokowski Aseksueel 3 weken Necessity 1.3
  Indy Jones Transgender Panseksueel 2 jaar Hargreeves 1.4
  Gemma Cooper Lesbisch 8 maanden Venustic 1.5
  Serenity Wheeler Lesbian Nieuw nesber 1.6

  Phoenix Shaffer Genderfluid 3 jaar Necessity 1.3
  Harper Campbell Non-binary Panseksueel 11 maanden KIaus 1.3


  Regels
  Minimaal 300 woorden.
  Q Huisregels gelden hier.
  OOC in het praattopic. Geen ruzies en wees respectvol naar elkaar toe.
  Houd het graag REALISTISCH! Relaties hebben problemen, vrienden hebben soms ruzie met elkaar, dingen gaan vaak fout en lopen niet hoe je wil, je komt niet bij een House als je leven over rozen gaat, je zal moeten zwoegen voor je geld, loyaliteit is alles, en NIEMAND is oppermachtig het House is een democratie, maar wees respectvol naar je meerdere.
  Geen Mary Sue's
  Naamsveranderingen doorgeven.
  Geen personages van anderen besturen.
  16+ mag, maar onder spoiler en aangegeven bovenaan de post
  Klaus maakt nieuwe topics aan.


  [ bericht aangepast door KIaus op 14 juli 2019 - 23:58 ]


  Bowties were never Cooler

  Hi


  I think I'm dumb maybe just happy

  Hellowww


  The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.

  Mon topics! c:

  Zowel Amor als Indy staan open voor relationshipss !


  I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

  Oké gezien ik nu both mijn ideeën kan uitvoeren wordt Joel iets verandert want ik moest beiden ideeën eerst in 1 proppen Haha.


  I think I'm dumb maybe just happy

  Heyyy


  A woman without a man is like a fish without a bicycle

  Ik hb Poppy, en ook Harper als ik die heb uitgewerkt , voor iedereen


  Bowties were never Cooler

  Mt
  Ik twijfel nog welke kant ik op wil met Mason maar als ik eruit ben en ik tijd heb maak ik hem af, heb vandaag toch amper tijd vrees ik. Eerst even mijn examenvoorbereiding afmaken en dan kijk ik wel

  Ik heb Phoenix en Lilian open voor relaties!


  The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.

  Ik heb Hazel die open staat voor relaties. (:


  His arms feel more like home than any house ever did.

  Ik heb Joel en Dominic ook voor iedereen c;


  I think I'm dumb maybe just happy

  Liam staat ook open voor iedereen:)Hij is alleen nog niet helemaal af ;')


  Friday. My second favorite F word.

  Zal ik vanavond na het afmaken van Harper voorstellen lijstjes posten?


  Bowties were never Cooler

  Voor Lilian zoek ik in elk geval iemand wiens make-up ze op het moment steelt leent omdat ze die zelf natuurlijk niet veel bij zich heeft,
  En iemand die haar heel erg aan haar ex-verloofde doet denken, gewoon in bepaalde maniertjes of qua uiterlijk ofzo (niet in karakter hoor!)

  En verder moet ik nog even nadenken haha.
  Suggesties voor zowel Lilian als Phoenix hoor ik graag!


  The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself.

  Als iemand in mijn troublemaker with a golden heart geïnteresseerd is, let me know:Y)


  A woman without a man is like a fish without a bicycle

  Ik heb Harper en Poppy voor iedereen. Op Harper's geschiedenis na zijn ze grofweg af.


  Bowties were never Cooler
Add Your Banner Here