• De stelling van deze week luidt:
  Omdat Quizlet zo inactief is, zou het beter gesloten worden

  (dit is niet mijn mening, ik plaats alleen de stelling)

  [ topic verplaatst door een moderator ]


  “Moonlight drowns out all but the brightest stars.” - Tolkien

  Neeeehh


  ''Disappoint anyone, hell, disappoint everyone, but don’t ever disappoint yourself.''

  Is dit iets wat jullie effectief willen weten, want ik denk dat er betere manieren zijn om dit te polsen.
  Maar nee.


  If you can't remember my name, just say 'chocolate' and I'll turn around.

  Absoluut niet!


  Change is for weirdos ~ Niall Horan

  Promare schreef:
  Is dit iets wat jullie effectief willen weten, want ik denk dat er betere manieren zijn om dit te polsen.
  Maar nee.
  Hier dacht ik ook meteen aan. :') Als het team vindt dat het klaar is, moeten ze dat gewoon laten weten in een topic, niet in een stelling.


  No, Eleanor. Once again, none of these philosophers is ever talking about masturbation.

  Ik denk eerlijk gezegd dat dit echt gewoon een ingezonden stelling is, of dat het ergens uit de topics is gehaald. Van wat ik van het team heb gezien, zou dit super onkarastiek zijn.

  En nee, dat zou superjammer zijn voor alle creaties en de activiteit die er wel nog is.


  Mhm?

  Nee, het zou erg jammer zijn om dicht te gooien, vooral ook voor degene die hun creativiteit hier wel gewoon nog vrij laten en actief bezig zijn.


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  Oke, toch even zeuren hierover, want wat moet je anders :') Ik denk niet dat deze stelling er met slechte intenties is gekomen en ik neem het absoluut niemand kwalijk. Maar het voelt een beetje als zout in de wonden strooien. Er zijn als zoveel Quizletters die hebben aangehaald dat het niet meer zo actief is en daarom voelt het een beetje pijnlijk dat de Crew nu ook nog eens zo'n stelling post, alsof jullie je er ook bij hebben neergelegd dat de site maar gewoon inactief is en er niets aan te doen valt. En dat terwijl er nog vrij veel Quizletters zijn die proberen de fun er in te houden, met kleine en grote acties. Ik ben ook nog bijna iedere dag aanwezig op deze site, ik probeer actief te zijn op het forum en ik probeer om de tijd eens een column te schrijven.
  Ik kan niet zeggen waarom, maar ik voel me eigenlijk echt boos over deze stelling, misschien zelfs aangevallen. Misschien kijk ik er gewoon te diep in, maar deze stelling geeft me een beetje het gevoel dat de Crew er zelf niet meer in gelooft - en dat kan toch niet waar zijn?


  If you can't remember my name, just say 'chocolate' and I'll turn around.

  Ik zou hier graag even als moderator en Qrewlid op willen reageren; want als het aan ons ligt blijft Quizlet nog een hele tijd bestaan en blijven wij eraan werken om de site zo optimaal mogelijk te houden voor de users. Hoe weinig er ook zijn (: Deze stelling is geenszins bedoeld om iets te peilen of om onze mening over de situatie te geven. Het is de laatste tijd een onderwerp dat veel genoemd wordt, vandaar dat deze controversiële stelling aan de beurt is deze week.

  Maak jullie geen zorgen, wij zijn Quizlet's ride-or-die-chicks :3


  Dammit Bard, you're going to set the cat on fire!

  Het zou zonde zijn van alle creaties om Quizlet zonder pardon op te doeken. Dus wat dat betreft is het fijner als Quizlet blijft bestaan.

  Maar een reactie van Rutger met of hij nog moeite in de site zal steken zou wat mij betreft fijn zijn. Want voor mijn gevoel is dat namelijk niet het geval.


  • It is often the biggest smile, that is hiding the saddest heart. •

  Noo D: Ik zou echt niet weten waar ik anders fijner mijn creaties kan plaatsen, tbh! Ik heb heel lang geleden een vriendin via Q ontmoet en vorig jaar een sister from another mister. Van mij mag het nog lang niet gesloten worden:Y)So I don't agree with this one:P


  WinterDawn

  Nee, vind ik niet


  26 - 02 - '16

  Ik zou de website niet sluiten omdat er nog maar weinig mensen actief zijn, want de mensen die wel nog online komen hebben echt een hart voor site. Ik denk dat dat ledenaantal gewoon los moet worden gelaten; het wordt toch nooit meer zoals het was, dus het is alleen maar pijnlijker om dat ideaal voor je te houden.

  [ bericht aangepast door Azriel op 8 maart 2020 - 19:59 ]


  There are poems inside of you that paper can't handle

  Nope. Just nope!


  You know, sometimes when you cage the beast, the beast gets angry.


  You may not like her, but you can't deny, Rowling has got style.

  Meest actieve topic van de week 😂👌🏻


  You were born original, don't die as a copy.