• Animal hotel      [16+]
  Rollen            Praat            Speel
  @Liesje  De grootstad Nixton wordt geteisterd door geweld en criminaliteit. Onder de grote, felle neonlichten en tussen al de toeristische trekpleisters in loert het gevaar. Niet enkel in de donkerste steegjes, maar ook in de luxe en het rijke nachtleven.
        Animal Parade is de invloedrijkste bende van het moment: in enkele jaren uitgegroeid van een groepje pooiers tot een heel imperium in de drugs- , wapen- en mensenhandel. Zowat overal hebben ze wel iets te zeggen, er is geen tak in de criminaliteit die ze onberoerd hebben gelaten, en toch blijft de top totaal onaanraakbaar. Of toch tot nu.

  Nothing could kill me like you do
  Herwerking van Animals & Hotel Aphrodite

  Op de ochtend van zondag 15 maart, net voor de lente begint, wordt het lijk gevonden van Mason Kingsley (26), doodgeschoten en achtergelaten in een van de kamers van Hotel Aphrodite: luxebordeel, nachtclub en dé uitvalbasis van Animal Parade. De jongeman stond zelf hoog aangeschreven in de bende en zijn dood, in het midden van hun thuis, is een zware klap voor de bende. Is dit het begin van hun einde?

  ⋅⋅⋅⋅⋅      DISCLAIMER
  Deze RPG is [16+]: seks, geweld, drugs, donkere gedachten etc. zijn zeker toegelaten en zullen waarschijnlijk ook aan bod komen. Mocht je zelf te maken hebben gehad met iets wat hier aan bod komt, dan wil ik je als eerste al mijn steun aanbieden. Het raakt me oprecht dat je dat hebt moeten meemaken en ik hoop en geloof in jou dat je het leven krijgt dat je verdient. Ten tweede is het misschien een beter idee om hier dan niet veel verder te lezen.
  Het is allerminst mijn bedoeling om welk van deze onderwerpen dan ook te romantiseren. Criminaliteit in deze vorm en mate is afschuwelijk en onmenselijk, en er bestaat geen enkel excuus voor. De vrouwen in dit topic worden verschrikkelijk behandeld en verdienen stuk voor stuk een beter leven. In geen enkel opzicht wil ik misbruik en mishandeling romantiseren of goed praten, en ik keur dit in elke vorm af. Hell, ik sta op de eerste rij om er recht tegenin te gaan.
  Daar komt dan ook bij dat dit fictie is. Dat het niet verboden is om over deze onderwerpen te schrijven en re RPG'en, en het lijkt me dan ook enorm interessant om verschillende aspecten ervan te zien verschijnen. Ik zie het graag wat realistisch, en niet in de stijl van fifty shades of cringe (geen aanval op de boeken en de fans van de boeken, gewoon een woordgrapje!), maar het is en blijft fictie. De deelnemers schrijven vooral wat zij willen en hoe zij het zien, en dit is allemaal bedoeld om plezier te vinden in het schrijven en lezen van de posts.
  teksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

  ⋅⋅⋅⋅⋅      BENDE
  De bende is begonnen als een naamloze pooierbende die jonge meisjes in hun macht kreeg, om ze vervolgens uit te buiten en te verkopen. Er was toen niet zo heel veel structuur en zowel de jongens, als de meisjes kwamen en gingen. Pas de laatste 5 jaar is er structuur en hiërarchie ontstaan, en sindsdien is de bende enorm gegroeid. Ze houden zich met van alles bezig, maar in het hotel is (luxe)prostitutie en drugs nog altijd de hoofdbezigheid.

  DE MASKERS
  Je herkent de leden van de bende aan hun dierenmaskers (vandaar ook de naam). Deze zijn erg hightech, zodat ze niet zomaar afvallen, niet de zwaar zijn, de stem eventueel wordt vervormd, etc. Alle maskers van hetzelfde dier zien er hetzelfde uit en zijn een grijzig wit, maar de eigenaars zijn vrij om deze aan te passen. Het is ook volledig vrij te kiezen in hoeverre je je eigen identiteit beschermt, maar als je van uit de bende spreekt, moet je het masker dragen. Daartegenover staat dan ook dat als je iets doet wat de bende niet goedkeurt met het masker aan... Wel, dat mag je zelf invullen.
  The lion, the wolf and the pig
  De drie (mannelijke) leiders van de bende zijn degenen die vijf jaar geleden begonnen zijn met het uitbreiden van hun macht en de hiërarchie in de bende brachten. Ze zijn de eigenaars van het hotel en er dan ook nog altijd goed mee bezig. Ze hebben elk hun eigen taken, maar werken goed samen om alles in goede banen te leiden. Natuurlijk hebben ze ook heel wat mensen onder hen die ook heel wat te zeggen hebben en vaak ook in associatie werken, en niet perse in opdracht van.
        Naar de buitenwereld toe lijken ze ook elk hun eigen karakter en taak te hebben: de ene de grote leider (ik heb hier zelf een idee voor, dus ik ga even zien) (pig), de andere de onderhandelaar (lion), de derde de vuisten (wolf). Ook zonder masker houden ze zichzelf echter bezig met hun meisjes en andere handeltjes in het hotel.
        De rest van de bende is opgedeeld in twee grote groepen: the rabbits (konijnenmasker) en the cats (kattenmasker).

  The rabbits
  De konijnen of the rabbits zijn de brute kracht van de bende. De straatschoffies die de stad echt terroriseren. In heel de stad zijn ze ondertussen met duizenden, waar ze overvallen plegen, het vuile werk doen bij de deals en een acute dreiging zijn.
        In het hotel zijn ze ook eerder de jongens die zich bezighouden met het grove geweld. Ze zijn de dreigende spierbundels die op de eerste rij staan om te zien of alles wel netjes verloopt. Ze houden zich vooral bezig met de meisjes, drugs, wapens etc.
        Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het allemaal domme krachten zijn. De meesten in de hogere rangen hebben wel een goed brein in hun hoofd zitten en weten dat te gebruiken ook. Ze werken nauw samen met de leiders en de cats, en zullen sommige skills zeker ook zelf kunnen.

  The cats
  De katten of the cats zijn de maatpakken en stropdassen van de bende. Ze zijn meer bezig achter de schermen en gebruiken minder makkelijk en minder vaak grof geweld. Ook van hen zijn er zeker wat honderden verspreid over de stad, waar ze zich bezighouden met afpersen, fraude en het witwassen van de buit.
        In het hotel zelf zitten zij ook gemakkelijk meer achter de schermen. Ze zorgen voor de IT en onderhouden de contacten met hoogstaande en vooral superrijke klanten. De hoogste top is echter nog steeds afkomstig uit de pooierbende en het is dan ook niet vreemd dat deze cats zich ook nog bezighouden met hun meisjes.
        Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de cats allemaal omhooggevallen ijdeltuiten zijn. Ze zijn niet vies van geweld en kunnen prima hun eigen zaakjes regelen. Ze werken nauw samen met de leiders en de cats, en zullen sommige skills zeker ook zelf kunnen.

  Het belangrijkste onderscheid is vooral naar de buitenwereld toe: staat er een cat voor je deur, dan is onderhandeling nog mogelijk of ben je al je geld kwijt. Staat er een rabbit voor je deur, bereid je dan voor op een bezoekje aan het ziekenhuis. In de hoogste rangen van de bende is dit onderscheid er wat minder, of toch onder elkaar.

  ⋅⋅⋅⋅⋅      HOTEL
  Hotel Aphrodite is geen echt hotel, maar bestaat uit twee componenten:
  Een luxueus bordeel, bedoeld voor de hoogste klasses in de maatschappij, en een nachtclub voor rijke jongeren die zich een avondje van niets willen aantrekken, en los gaan met drank, drugs en meisjes.
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
  Kelder
  De kelder is verdeeld in twee delen, die elk te bereiken zijn met aan aparte trap. Er is geen doorgang tussen de twee delen.
        In het eerste deel is er een luxueus zwembad, met enkele jacuzzi's en een sauna te vinden. De ruimte kan afgehuurd worden voor privéfeestjes en op vrije dagen amuseren de jongens hier zich ook wel eens. Met toestemming mogen de meisjes hier ook gebruik van maken.
        In het tweede deel, aan de straatkant van het hotel, is de nachtclub. Er zijn twee dansvloeren, elk met hun eigen bar. De ene vloer is het werkterrein van de meisjes en daar staan ook meer zetels en andere zitmogelijkheden, als wel een klein podium en enkele metalen palen. De andere dansvloer is echt het feestterrein voor de klanten die zich een avondje komen uitleven op drank en drugs.

  Gelijkvloers
  De belangrijkste ruimte op het gelijkvloers is de 'lobby'. Het hotel is geen echt hotel waar je dagen kan verblijven met eten en entertainment, maar het is wel mogelijk om kamers te huren voor één of enkele nachten. Deze worden exclusief gebruikt voor de elite die hun avontuurtjes met de meisjes in stijl, luxe en discretie willen beleven. De lobby is dan ook niet gewoon een aanmeldpunt, maar bestaat eerder uit een rustigere en chique zitruimte, met een kleine, aantrekkelijke bar en de dames die op dat moment beschikbaar zijn voor de elite.
        Naast de lobby zijn er ook nog enkele zalen beschikbaar voor privéfeestjes en andere gelegenheden. Er is ook een keuken, die niet voorzien is op grote feestmalen, maar wel het ontbijt en de 'hapjes' verzorgt voor de klanten. Al het eten is roomservice.

  1ste verdieping
  Op de eerste verdieping bevinden zich de werkruimtes van de meisjes. Dit zijn kleine, maar stijlvolle en comfortabele kamers met elk hun eigen douche. Er zijn er een 15-tal. Deze zijn niet beschikbaar voor overnachtingen, maar staan in functie van de klanten uit de nachtclub die voor wat extra geld meer services van de meisjes vragen. Tijdens de nachtdiensten staan er altijd mannen discreet en professioneel in de gang om de betalingen te ontvangen. Meestal zijn dit bendeleden in een wat lagere rang.

  2de & 3de verdieping
  Op de 2de en 3de verdieping zijn de grotere en luxueuzere kamers van de gasten die deze op voorhand een nacht of enkele nachten boeken. Er zijn er een twintigtal en ze verschillen een beetje qua grootte en luxe, naargelang de prijs. Bij elke kamer komt standaard 1 meisje voor de nacht ter beschikking. Meer vrouwelijk 'genot' is zeker ook een optie, opnieuw voor een bepaalde prijs.

  4de verdieping
  Op de vierde verdieping is de werkruimte van de bende. Deze verdieping is afgesloten en alleen bereikbaar met speciale sleutels en wachtwoorden. Hier maakt de top hun plannen, regelen ze hun IT en andere zaakjes, en komen ze samen om alles te bespreken. Het is niet bereikbaar voor de meisjes, enkel de top heeft toegang tot.

  5de - 7de verdieping
  Dit zijn de slaap- en leefruimtes van de inwoners van het hotel: de jongens en de meisjes. De jongens hebben een 10-tal kamers op de 5de en een deel van de 6de verdieping. Zij liggen alleen, of wanneer ze dit willen, met twee op een kamer. De kamers zijn ruim en luxueus, met elk hun eigen badkamer en eigen indeling. Zij elk op een eigen verdieping: 5, 6 of 7.
        De kamers van de drie topleden zijn nog een tikkeltje groter en hebben ook elk een kleine leefruimte.
        De 15-tal kamers van de meisjes verschillen niet heel veel van die van de jongens, maar zij liggen met 3 of 4 op een kamer, en hebben minder spullen en luxe. Ook zij hebben per kamer een eigen badkamer. Zij liggen vooral op de 7de en ook een deel op de 6de verdieping.
        Op het einde van elk verdiep is een kleine leefruimte: de 5de is vooral voor de jongens, de 6de is meer gezamenlijk, en op de 7de is het iets kleiner, en meer voor de meisjes. Om enig comfort in hun leventje te geven, mogen ze met die ruimte doen wat ze willen, zo lang het schoon blijft. De meeste jongens laten zich er niet snel zien, tenzij ze iemand of iets nodig hebben.

  Onderhoud & personeel
  De meisjes zorgen overdag voor de schoonmaak van het hotel, maar verder is er ook wat personeel van buitenaf: mensen die het geld nodig hebben en zich bewezen hebben discreet te zijn. Vaak zijn dit bendeleden of mensen met associaties, maar er zijn ook heel wat onschuldige personeelsleden. Zij komen echter enkel overdag in het hotel werken.
  ⋅⋅⋅⋅⋅      NIXTON
  De stad Nixton is een fictieve stad in de Verenigde staten, ergens in Maine. Het is vergelijkbaar met New York en Chicago, en is niet enkel gekend voor haar toeristische trekpleisters en luxe nachtleven, maar ook voor de corruptie en natuurlijk de bende.


  ⋅⋅⋅⋅⋅      MASON
  Mason Kingsley was 26 jaar op het moment dat hij stierf. Hij behoorde tot één van de eerste rabbits en had dan ook een hoge rang binnen de bende. Hij had 1 meisje in het hotel zitten op het moment van de moord, en hield zich verder graag bezig met drugszaken.
        Qua karakter was hij niet altijd de gemakkelijkste. Hij was niet dom, helemaal niet, maar dacht niet altijd even goed na voor hij iets deed. Hij was opvliegend, sadistisch en een tikkeltje narcistisch. Hij was echter ook loyaal en trouw, en beschermde zijn meisje tegenover anderen - al had ze vooral bescherming tegenover hem nodig. Hij stond klaar voor zijn vrienden en voor de bende, en was altijd wel in voor een vrolijke avond. Hij had een aanstekelijke lach.

  Just survive somehow
  ⋅⋅⋅⋅⋅      ROLLEN
  MEISJES - 7
  Vrouwelijke bendeleden bestaan, maar komen eigenlijk niet erg hoog. Het kan wel zijn dat een meisje dat al lang meedraait meer privileges heeft gekregen en uiteindelijk een soort van plekje in de bende heeft gekregen, maar ze zal altijd moeten knokken voor dat plekje. En dit zijn er niet veel.
  • Naam
  • Leeftijd (16 - 25)
  • Innerlijk
  • Uiterlijk
  • Geschiedenis (hoe in het hotel: verliefd geworden, chantage, geweld, ontvoering...)
  • Extra
  • Relaties (welke pooier)

        Elentiya - Dani Reina Verdad - 25 - Juve - 2
        Reeses - Luna Margaret Hale - 19 - Juve - 4
        Luftmensch - Mila Addison - 24 - Ravi - 3
        Fleetfoot - Inez Elizabeth Castillo - 22 - Roman - 3
        MIRANDA - Montana "Bambi" Byrd - 21 - Ty - 4
        Guavara - Malikah El Masry - 22 - Roman - 4
        Elentiya - Kesari Zahira Dahab - 24 - Ty - 4
  JONGENS - 5
  Alle mogelijke ideeën die je maar kan bedenken: bring 'em on. De meesten zullen gewelddadig en agressief zijn, maar probeer er wat afwisseling in te maken. Soms maken de kleine dingetjes een personage al uniek. Ook andere ideeën qua rollen, zoals infiltranten of zo, zijn welkom om te bespreken!
  • Naam
  • Leeftijd (20 - 30)
  • Masker (cat, rabbit, 1 van de 3)
  • Innerlijk
  • Uiterlijk
  • Geschiedenis
  • Extra
  • Relaties (welke meisjes)

        Luftmensch - Juvenalis Pipindorio - 27 - Pig - 4
        Naiad - Ravi Rios - 29 - Lion - 3
        Guavara - Tyron Price - bijna 29 - Wolf - 2
        Mandolorian - Roman Damario Sanchez - 27 - Rabbit - 2
        Resourcefulness - Ace Brennan - 27 - Special kitty - 4
  teksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

  !!      I love dem rebel women, maar: deze jonge vrouwen zijn getraumatiseerd en verkeren elke dag in een gevaarlijke en beangstigende situatie. Natuurlijk mogen ze voor zichzelf vechten en af en toe eens rebelleren, maar hou het realistisch. De jongens zijn er niet vies van zich van vervelende gevallen te ontdoen, en dat weten de meisjes maar al te goed. Geen enkele slimme meid gaat zichzelf onnodig nog meer in gevaar brengen, dus hou daar een beetje rekening mee. Als iemand net verkracht is of helemaal blauw geslagen, dan heeft dat een impact erna. Bij beide geslachten trouwens.

  ⋅⋅⋅⋅⋅      REGELS
  • Quizlets huisregels
  • 16+ is toegestaan, in welke vorm dan ook. Geef het misschien wel eventjes aan met een trigger-waarschuwing.
  • OOC & relaties & onzin in praattopics
  • Bij ruzie: wees rustig, denk na over wat je typt en probeer het niet over de topics te smeren. Als het niet met jou te maken heeft, probeer je dan niet te moeien. Vraag eventueel vriendelijk om dit niet in de RPG op te lossen. Heb respect voor elkaar en dan komt het vast wel goed!
  • HAVE FUN!! YOU MUST!! RAUWTCH!!


  Mhm?

  MT.


  •

  Naiad schreef:
  MT.


  I'm your little ray of pitch black.

  Yeehaw.


  No, Eleanor. Once again, none of these philosophers is ever talking about masturbation.

  MT! (:


  Friday - My second favorite F word.

  Mine.


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  MT.


  Life starts all over again when it gets crisp in the fall

  Ik neem aan dat ik met Malikah toch even moet wachten op enige reactie vanuit zowel Dani en Luna? Of heeft niemand iets interessants meer te vertellen tegen haar? ;D Ik, ongeduldig? Noooh.

  [ bericht aangepast door Leati op 21 april 2020 - 13:19 ]


  I'm your little ray of pitch black.

  Mt ^^


  A woman without a man is like a fish without a bicycle

  Guavara schreef:
  Ik neem aan dat ik met Malikah toch even moet wachten op enige reactie vanuit zowel Dani en Luna? Of heeft niemand iets interessants meer te vertellen tegen haar? ;D Ik, ongeduldig? Noooh.


  Bij Luna zullen het vooral gedachtes zijn wat Malikah betreft, die zal verder niet zoveel zeggen dus wat mij betreft mag je posten :') Ik weet niet hoe het met DAni zit ^^


  Friday - My second favorite F word.

  Guavara schreef:
  Ik neem aan dat ik met Malikah toch even moet wachten op enige reactie vanuit zowel Dani en Luna? Of heeft niemand iets interessants meer te vertellen tegen haar? ;D Ik, ongeduldig? Noooh.


  Ik denk niet dat Dani haar zoveel te vertellen heeft. :')


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  Reeses schreef:
  (...)

  Bij Luna zullen het vooral gedachtes zijn wat Malikah betreft, die zal verder niet zoveel zeggen dus wat mij betreft mag je posten :') Ik weet niet hoe het met DAni zit ^^
  Poor Luna. :c

  Elentiya schreef:
  (...)

  Ik denk niet dat Dani haar zoveel te vertellen heeft. :')
  Haha nee? Geen vervloekingen oid? ;D Want anders wacht ik gewoon hoor, no problem. ^^


  I'm your little ray of pitch black.

  Guavara schreef:
  (...) Haha nee? Geen vervloekingen oid? ;D Want anders wacht ik gewoon hoor, no problem. ^^


  Oh een vervloeking vast en zeker wel, haha. Maar daarvoor hoef je niet perse op een post van mij te wachten. (;


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  Elentiya schreef:
  (...)

  Oh een vervloeking vast en zeker wel, haha. Maar daarvoor hoef je niet perse op een post van mij te wachten. (;
  Haha, thanks. c: Al ben ik wel benieuwd naar Dani's opmerking, lol.


  I'm your little ray of pitch black.

  MT


  You are allowed to be Angry and Selfish and Unforgiving

  Guavara ⇝ Cleaner


  I'm your little ray of pitch black.