• come join us down the rabbit hole

        The Undergrounds — een club in hartje Manhattan waar de buitenwereld slechts een illusie is en binnen wiens muren regels niets dan richtlijnen zijn. Jongeren vanuit verschillende milieus vinden hier een uitweg van hun dagelijkse levens, weten realiteit in te ruilen voor iets in hun ogen aanlokkelijkers en laten zich verleiden tot het betreden van een andere werkelijkheid.
        Een nieuwe drug vind zijn weg naar binnen — maakt euforie iets haalbaars en helpt bij het vergeten van de dagelijkse sleur. Eveneens ontneemt het rationaliteit, spoort het agressie aan bij hen die daar gevoelig voor zijn, voedt jaloezie en vergroot lust tot immense proporties — om nog maar niet te spreken over het enorme dal wat je opwacht wanneer je weer uit je high komt. Kortom; blijven gebruiken lijkt de meest voor de hand liggende oplossing en hetgeen wat de meesten doen, met alle gevolgen van dien.
                          I am losing my grip on fucking reality.
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

        De ingang van de club is te vinden in een steegje, zijn status iets wat voor genoeg klandizie zorgt zonder dat het al te centraal is gelegen. Lopende praktijken gebeuren onder de radar, mond op mond reclame hetgeen nieuwe mensen binnenhaalt en autoriteiten tot noch toe op afstand houdt.
        Achter de vervallen en bekladde deur betreed men een gang welke zelfs nuchtere mensen al het gevoel van een trip geeft, lichten verspringend en de opzwepende muziek al hoorbaar. De deur aan de andere zijde brengt je direct in de grootste ruimte van de club, links de garderobe, achteraan een bar, rechts de trap naar beneden en de dansvloer voor je neus — diens centerpunt iets wat direct in het oog springt.
        In de kelder vind men direct onderaan de trap de toiletten, links nog een dansvloer waar voornamelijk techno wordt gedraaid en rechts zijn privé booths te vinden voor hen die zich tijdelijk terug willen trekken uit de drukte of gewoonweg privacy zoeken.
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst
  Stay high all the time to keep shit off my mind

  White Rabbit — vaak afgekort tot W — is een rond, wit pilletje met daarin de afdruk van een smiley. Het spul werkt binnen het halfuur en de werkingsduur verschilt uiteraard per persoon. Alles wordt intenser; kleuren, geuren, muziek en emoties. De high is vele malen sterker dan bekendere middelen, maar maakt het gat waarin je valt bij uitwerking enkel groter. Plafonddienst, geheugenverlies, depressie, noem het maar op — alles wat bijstaat aan de verleiding meer te nemen. Down the rabbithole we go, into the realms below.

  Find what you love and let it slowly Kill you

        Je rol kan een vaste gast zijn, iemand die er voor het eerst is, een bezorgde vriend of vriendin die zelf niet gebruikt, een personeelslid — noem het maar op. Bij twijfel mag je me altijd een berichtje doen. Vul het vaste riedeltje in en voeg hieraan toe hoelang diegene al bij de club komt en de eventuele reden van het drugsgebruik. Probeer in de gaten te houden wat de beweegredenen van anderen zijn, zodat niet iedereen hetzelfde heeft. De leeftijd van je rol graag 18+.
        De basisregels van Q gelden. Niet meer dan 2 rollen. Het lijkt me duidelijk dat 16+ is toegestaan, geef het even aan boven je hoofdstuk wanneer het seksuele handelingen betreft en zoals altijd respect voor elkaars rollen & have fun, pretty please.
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

  Amren Kane
  Lola Decker
  Calissa Manderson
  Sierra Connell
  Rebecca Lewis
  Savea Acker
  Myrna Simmons
  Mea Roberts
  Naam

  Silas Connell
  Vesper Rollins
  Benji Simmons
  Cassim Cortes
  AJ Cooper
  Dominic Liddell
  Naam
  Seth Huxley
  G
  P
  P
  G
  G
  P
  G
  P
  ?

  G
  P
  G
  G
  G
  G
  ?
  G
  Cleverness
  Paralian
  Vern
  Rionach
  Hakuna_Matata
  Mox
  Lavore
  Venustic
  Sareureuk

  Mox
  Paralian
  Cleverness
  GoldenTrout
  Reflection
  SallyFace
  SallyFace
  Sareureuk
  1.1
  1.2
  1.3
  1.2
  1.3
  1.3
  1.4
  1.4
  Page

  1.2
  1.2
  1.2
  1.2
  1.2
  1.3
  Page
  1.3
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst
  You do not understand and I cannot explain

  [ bericht aangepast door ParseItongue op 22 juni 2020 - 16:57 ]


  You are allowed to be Angry and Selfish and Unforgiving

  Amren Kane
  Aint no time to stop and think

  Amren — Legendary       Kane — Family Name       Age — Twenty Two       Date — October 25       Sign — Scorpio

  History

  Amren is de losgeslagen dochter van Dallas en Marina Kane, eigenaren van een hoog aangeschreven advocatenbureau en mensen met een status binnen Manhattan. Van jongs af aan heeft ze van doen gehad met de belachelijk hoge verwachtingen van haar ouders en ze was slechts vijftien toen ze zich van hen af ging zetten. Ze heeft een hekel opgebouwd jegens 'de rijken', ondanks zelf onder dat kader te vallen, en is binnen dat wereldje een vreemde eend in de bijt. Amren is vaak in zeven sloten tegelijk te vinden en verkwist het geld van haar ouders aan verboden middelen alsof het haar levensdoel is. Haar vader heeft haar al meermalen gewaarschuwd over het bezoedelen van hun naam en het breekpunt nadert met rappe schreden.

  Inner

  Dat Amren een eigen willetje heeft is zacht uitgedrukt. De dame weet wat ze wil, neemt geen blad voor de mond en is soms te eerlijk voor haar eigen goed. Iemand die haar niet kent zal haar op eerste blik bestempelen als arrogant of uit de hoogte, ondanks de charme waarover ze kan beschikken al wil ze dit aanwenden. Ze is koppig als een os, geeft het niet graag toe wanneer ze fout zit en kan enorm lang wrok koesteren tegenover iemand die haar of haar vrienden iets aan heeft gedaan. Gewiekstheid heeft ze met de paplepel ingegoten gekregen, al wend ze dit enkel aan tegenover vreemden. Vrienden heeft ze niet veel, maar wanneer je haar loyaliteit eenmaal hebt is die onvermurwbaar. Amren is geen lieverdje, laat zich makkelijk aangrijpen door woede of jaloezie en wendt zich hierbij zonder aarzeling tot fysiek geweld — wat in combinatie met drugs en drank uiteraard enkel wordt versterkt. Ze is een binnenvetter, maar niet gevoelloos — tranen zal ze echter nooit gewillig of makkelijk tonen.
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

  Outer

  Amren is zeker een in het oog springende dame, al zal menigeen nogmaals moeten kijken om haar onder het juiste geslacht te plaatsen. Ze is vrij lang, slank, heeft nauwelijks vrouwelijke vormen — op haar billen na — en wel; haar gemillimeterde coup staat ook nergens aan bij. Vergis je echter niet, want ze is er niet minder sensueel om, haar lange zwarte wimpers ter omlijsting van intens groene ogen iets waarmee ze maar al te goed weet te werken, haar wenkbrauwen prominent in haar gezicht en haar jukbeenderen en kaaklijn messcherp. Amren haar lichaam is droog-getraind, haar spieren gedefinieerd zonder af te doen aan haar vrouwelijkheid. Ze bezit een gave huid met in haar gezicht slechts een aantal moedervlekjes, haar lippen vol en rozig en haar oren gepiercet. Haar kledingkeuze is vrij androgeen en ze is niet bang haar lichaam tentoon te stellen in gewaagdere setjes. Make-up heeft ze niet nodig en ze prefereert frisse geuren met citrus als ondertoon.
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

  The Undergrounds

  Amren is al meerdere keren binnen de club geweest, maar is er pas sinds recent vaker te vinden. Ze is geen onbekende in het uitgaansleven, maar is over het algemeen zo all over the place dat het niet gek is als mensen haar mis hebben gelopen. Dit gaat echter de eerste keer zijn dat ze er weer komt sinds de White Rabbit drug uit is gekomen en hiermee heeft ze vooralsnog geen ervaring. De geruchten zijn haar ter ore gekomen en ze popelt de high te ondervinden. Amren heeft nogal eens problemen met het inschatten van de grens en heeft zelfs haar maag al eens leeg moeten laten pompen — echter heeft nooit iemand gezegd dat ze leert van dat soort lesjes.
        High is the best state of mind.

  Reasons

  Haar voornaamste reden is altijd geweest omdat haar ouders het haar verboden, de aantrekking hen tegen de haren te strijken te groot. Drugs hebben haar echter al langere tijd in hun greep en het besef dat ze dit niet meer in de hand heeft begint zich o zo langzaam kenbaar te maken. Tegenwoordig is het gewoonweg iets wat past binnen haar manier van leven. Ze draait bijna nergens haar hand voor om qua drugssoorten, maar trekt wel een harde lijn bij middelen die geïnjecteerd worden.
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst

  Extra's

  — Aangetrokken tot zowel mannen als vrouwen
  — Kickbokst al van jonge leeftijd en is zeer bekwaam
  — Kan op drugs dagen doorgaan met feesten
  — Kon toegelaten worden tot Harverd of Yale
  — Noemt haar ouders standvastig bij hun voornamen
  — Is gek op zo'n beetje alles wat slecht voor haar is
  — Kan enorm goed dansen op bijna alle muzieksoorten
  — Is geen vreemde met betrekking tot huiselijk geweld
  — Lowkey not so lowkey loves being manhandled
  tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst
  I be getting high just to balance out the low


  You are allowed to be Angry and Selfish and Unforgiving

  Love. This.
  Mag ik een man? Ik denk nog even na of het een vaste klant wordt die gebruikt of personeelslid.


  I'm your little ray of pitch black.

  Mox schreef:
  Love. This.
  Mag ik een man? Ik denk nog even na of het een vaste klant wordt die gebruikt of personeelslid.

  YES!


  You are allowed to be Angry and Selfish and Unforgiving

  A guy & gal for me, specificaties volgen. ^^


  Life starts all over again when it gets crisp in the fall

  Mag ik een vrouwelijk personeelslid?

  Oh, so tempting — Imme think about this. (:


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  Mag ik een vrouw?

  Bijgewerkt tot hier!


  You are allowed to be Angry and Selfish and Unforgiving

  Nova Matina Valentina Bianchi
  We all get addicted to something that takes away the pain.  Nova // New
  Matina // Strong, Sound, and Solid.
  Valentina // Strong and healthy
  Bianchi // surname


  LEEFTIJD
  24

  REASONS
  Nova heeft al veel baantjes geprobeerd, maar is nergens erg lang blijven hangen. Of... dat was tot ze drie jaar geleden in The Underground terecht kwam. Ze was er al vrij snel achter dat ze hier op haar plaats was en hoewel niet alles wat hier gebeurd wellicht legaal genoemd kan worden, is er zo ver nog niks geweest wat Nova niet kan accepteren. Ook de White Rabbit is iets waar ze zeker geen probleem mee heeft. Nova is zelfs één van de personen bij wie de drugs te verkrijgen zijn. Zelf heeft ze ze nog niet geprobeert, maar de manier waarop mensen erop reageren maakt haar zeker nieuwsgierig.
  INNERLIJK
  Behulpzaam
  Eerlijk
  Flexibel
  Koppig
  Levenslustig
  Speels
  Temperamentvol
  Tevreden
  Verantwoordelijk
  Vindingrijk
  Vriendelijk
  Vrijheidslievend
  Zelfstandig
  Zelfzeker

  UITERLIJK
  FC: Lena Radonjić
  Lang, golvend bruin haar

  Groen/blauwe ogen, volle lippen, gaat nooit de club binnen zonder dat haar make-up perfect zit en houdt dit gedurende avond ook zeker goed bij.

  Heeft een kledingstijl die het best te omschrijven is als uitdagend.


  I'm not addicted to alcohol or drugs. I'm addicted to escaping reality.


  We're all pretty bizarre. Some of us are just better at hiding it.

  VERLEDEN
  Vader // Declan Elon Gabriel Bianchi // Overleden
  Moeder // Adira Valeriana Pandora Bianchi-Lopez // Overleden

  Broer // Ronin Angus Barret Bianchi // 30 // Gevangene

  Broer // Donte Alonzo Everett Bianchi // 27 // Crimineel


  Nova is opgegroeid zonder moeder, aangezien haar moeder is gestorven in het kraambed. Gelukkig heeft Nova's vader haar dit nooit kwalijk genomen. Nova was zelfs heel erg close met zowel haar vader als haar twee grotere broers.
  Echter hebben Nova en haar broers, als dochter en zoons van een grote crimineel, ook zeker niet de beste jeugd te noemen.
  Nova's broers zijn op jonge leeftijd al het criminele wereldje in getrokken. Nova is hier een redelijk lange tijd vandaan gehouden, maar toen Nova op zestien jarige leeftijd haar vader kwijt raakte en alleen haar broers nog had, is ze toch in het criminele wereldje terecht geraakt.
  Nova heeft zich door de jaren met vanalles bezig gehouden, maar haar specialistisch lagen voornamelijk binnen chantage en drugs.
  Waar Nova tegenwoordig voornamelijk haar geld op een legale manier, via haar werk als barvrouw binnen de club, verdient, is ze zeker nog wel eens illegaal bezig. Vooral drugsverkoop of juist het stiekem verwerken van drugs in iemand drankje zijn dingen waar Nova nog wel eens mee bezig is.

  RELATIES
  Wie wilt er een relatie met deze dame?


  EXTRA
  Nationaliteit: Nova is kwart Amerikaans, kwart Italiaans, kwart Spaans en kwart Russisch

  Geaardheid: Biseksueel

  Relatiestatus: Happily single

  Talen: Engels (goed), Spaans (goed), Italiaans (basis) en Russisch (basis)

  Talenten: Mixologie

  Hobby's: Dansen, flirten, het verzinnen van nieuwe cocktails, drankjes drinken en sporten

  Likes: Mannen, vrouwen, flirten, zoenen, knuffelen, hard to get spelen, drank, drugs, mentol sigaretten, zonnige dagen

  Dislikes: Ruzies, gevechten, regen, onweer, storm, zwarte koffie en frisdrank

  Angsten: De dood en terecht komen in de gevangenis

  Guilty pleasure: Dansen op de bar en vanaf daar shots uitdelen

  [ bericht aangepast door Sommarmorgon op 14 juni 2020 - 21:56 ]

  oeh, klinkt interessant! even een MT aangezien ik nu nog midden in de toetsweek zit:)


  (This signature is removed for copyright infringement)

  Oooh ik Mt dit ook even:Y)


  I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

  Stiekeme MT. Ik ben toe aan een RPG to be fair.


  No, Eleanor. Once again, none of these philosophers is ever talking about masturbation.

  Don't be shy — come get High


  You are allowed to be Angry and Selfish and Unforgiving

  Mag ik een man? c: En is het mogelijk om een oude rol wat te herschrijven hiervoor? Heheh ik heb twee mogelijke kandidaten die ik nog eens wil schrijven:Y)


  I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

  Witcher schreef:
  Mag ik een man? c: En is het mogelijk om een oude rol wat te herschrijven hiervoor? Heheh ik heb twee mogelijke kandidaten die ik nog eens wil schrijven:Y)

  Als de rol binnen het kader valt is dat uiteraard geen probleem. Ik zet je erbij ^^


  You are allowed to be Angry and Selfish and Unforgiving