• Animal Aftermath
  – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – —

  Nixton Newspaper
  Animal Parade opgerold - Donderdagnacht jl. heeft de politie in samenwerking met de FBI een inval gedaan in Hotel Aphrodite – een hotel dat inmiddels bekend staat om de samenwerking met de beruchte Animal Parade. Bij deze inval zijn diverse arrestaties gepleegd, al heeft de politie nog geen aantal bevestigd. Wel bevestigen anonieme bronnen dat deze arrestaties leden van de Animal Parade betreffen.
        Naast de hoeveel aan geld, drugs en wapens die in het Hotel zijn gevonden troffen de agenten ook een groep meisjes aan, in de leeftijd van 19 – 25 jaar. Nadat ambulancepersoneel de dames had gecontroleerd, zijn ze elders ondergebracht. Vermoedelijk zijn zij het slachtoffer geworden van de zogenoemde loverboy-praktijken en werden de meisjes gedwongen als prostituee te werken.
        Het onderzoek, dat is overgenomen door de FBI, is nog in volle gang. Dit kan enkele maanden tot zelfs jaren gaan duren.


  Vervolg op Animal Hotel
  In samenwerking met Luchasaurus en Niran

  – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – —
  The Story
  Een jaar na Masons dood, op een regenachtige avond, wordt het Hotel opgeschrikt door een groep mannen die, compleet met geweren en bivakmutsen, binnenstormen. Het Hotel is nog niet open, al hebben zowel de mannen als de meisjes zich in het bordeel verzameld – klaar voor een nieuwe avond.
        Terwijl de heren worden gearresteerd en afgevoerd worden de meisjes onderzocht door het ambulancepersoneel en zo nodig ook naar het ziekenhuis gebracht. Daarna worden ze naar een tijdelijke verblijfplaats gebracht, van waaruit ze een paar dagen later naar een opvangcentrum worden gebracht.

  We beginnen ons verhaal een jaar na de inval bij Hotel Aphrodite. Een groep meisjes is naar een opvangcentrum in Minneapolis gebracht en de andere groep – onze groep – is bij een opvangcentrum net iets buiten Chicago geplaatst.
        De dames hebben er een zwaar en intensief jaar op zitten. Een jaar waarin met regelmaat is teruggekeken en gevraagd naar hun leventje in Hotel Aphrodite en alle traumatische gebeurtenissen die ze daar hebben meegemaakt.
        Inmiddels zijn de meeste dames zover dat ze hun leven van vóór het Hotel weer kunnen oppakken en terug kunnen naar school en / of werk. Maar hoe vergaat hen dat? Zijn ze er daadwerkelijk overheen en beginnen ze vol goede moed, of zullen ze toch nog achtervolgt worden door oude nachtmerries.

  De Rollen
  Voel je vrij in de rol(len) die je wilt nemen. Je mag je oude dame / heer van RPG Animal Hotel overnemen – ja, zelfs voor de heren kunnen terug keren. Maar je mag ook een totaal nieuwe char erin knallen. Denk aan nieuwe vriendinnen / vriendjes voor de dames of misschien wel de nieuwste aanwinst voor één van de heren. Psychologen, begeleiders, agenten ; alles mag! Be creative!
        Twijfel je over een rol, weet je iets niet zeker of ontbreekt het je aan inspiratie maar wil je toch graag meedoen? Schroom niet om één van ons aan te spreken en wij zullen je graag helpen! ;D

  Je hoeft overigens niet aan RPG Animal Hotel te hebben meegedaan om ook aan dit RPG mee te doen!
  – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – — – —
        Reeses ⋅ Luna Margaret Hale ⋅ 21 ⋅ 1
        Rionach ⋅ Dani Reina Verdad ⋅ 27 ⋅ 1
        Rionach ⋅ Kesari Zahira Dahab ⋅ 26 ⋅ 1
        Exalted ⋅ Malikah El Masry ⋅ 24 ⋅ 1
        User ⋅ Girl's name ⋅ Age ⋅ Page
        User ⋅ Girl's name ⋅ Age ⋅ Page

        Exalted ⋅ Tyrone Price ⋅ 30 ⋅ 1
        Exalted ⋅ Ajax Masters ⋅ 31 ⋅ 1
        Reeses ⋅ Grayson Barker ⋅ 37 ⋅ 1
        User ⋅ Boy's name ⋅ Age ⋅ Page

  Rollen


  Praat


  Speel

  [ bericht aangepast door Reeses op 23 sep 2020 - 14:24 ]


  Friday - My second favorite F word.

  Oeh, yes! Mine.
  Ik ga mijn dames meenemen. Deze dagen werk ik ze her en der wat bij zodat ze up2date zijn naar hier. ^^


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  Yess, i put you on the list! ;D


  Friday - My second favorite F word.

  LUNA MARGARET HALE

  PERSONAL
  ▢ Luna - afkomstig van de Romeinse maangodin, de eeuwige maagd
  ▢ Margaret - vernoemd naar haar grootmoeder
  ▢ Hale - familienaam

  ▢ 21 jaar - 17 augustus // leeuw

  ▢ Het Hotel - hoewel Luna twee jaar in handen van de bende is geweest, heeft ze ruim anderhalf jaar in het Hotel gewerkt, tot het moment van binnenvallen door de politie / FBI. Het eerste jaar viel Luna onder de verantwoordelijkheid van bendeleider Juvenalis, al is ze na zijn plotselinge vertrek overgedragen aan Black Cat - van wie ze nog steeds zijn ware identiteit niet kent.

  ▢ The Aftermath - haast gretig heeft Luna zich weg laten brengen door hulpverleners, op de avond van de inval. Hoewel dit een enorme impact op haar heeft gehad, stond ze de volgende ochtend toch naast haar bed om terug te gaan naar school en vooral haar oude leventje weer op te pakken. Dat heeft ze nog geen dag volgehouden. Getraumatiseerd, uitgeput en ondervoed is Luna schoorvoetend met de hulp akkoord gegaan.
        Die hulp heeft haar zeker geholpen en goed gedaan en nu, inmiddels een jaar na de aanval, is Luna er echt klaar voor om naar school te gaan en haar High School diploma te behalen. Hoewel de intensieve therapieën voorbij zijn, zal ze nog wel dagelijks (groeps)gesprekken nodig hebben. Het enige waar ze met geen woord over heeft gerept - afgezien van Malikah - is de moord op Mason, doodsbang om opnieuw te worden opgesloten.

  KARAKTER
  Creatief ▢ Realistisch ▢ Onzeker ▢ Is regelmatig nog angstig ▢ Intelligent ▢ Gehoorzaam ▢ Vriendelijk ▢ Getraumatiseerd ▢ Eerlijk ▢ Last van hallucinaties / waanbeelden ▢ Beleeft ▢ Probeert er het beste van te maken ▢ Leergierig ▢ Wantrouwig ▢ Moet de ander eerst leren kennen ▢ Muzikaal ▢ Praat moeizaam over vroeger ▢ Kwetsbaar, al probeert ze dit niet te laten merken ▢ Luistert over het algemeen goed ▢ Sociaal ▢ Gesloten ▢

  UITERLIJK
  ▢ Haar:
  - Lengte: lang
  - Kleur: blond
  - Stijl: heeft haar haren meestal loszitten - heeft een natuurlijke slag
  ▢ Gezicht:
  - Ogen: blauw
  - Wenkbrauwen: lichtbruin, lang en smal
  - Lippen: wat vollere onderlip
  ▢ Lichaam:
  - Lichaamsbouw: slank
  - Huidskleur: blank
  - Lengte: 172 cm
  ▢ Extra's:
  - Tatoeages: geen
  - Piercings: oorbellen, navelpiercing
  - Littekens: heeft inmiddels een redelijke verzameling aan littekens, die de dame vooral in het hotel heeft opgelopen.


  GESCHIEDENIS
  ♰ William Hale | vader | 51 jaar | Federal Police
  ♰ Alison Hale - Johnson | moeder | 47 jaar | administratief medewerker advocatenkantoor
  ♰ Joshua Hale | broer | 24 jaar | beginnend crimineel


  Luna wordt als tweede en tevens jongste kind geboren in een liefdevol gezin dat dan al bestaat uit vader, moeder en een zes jaar oudere broer. William is fulltime werkzaam bij de politie, terwijl zijn vrouw Alison een parttime baan heeft op een advocatenkantoor waarmee ze haar andere tijd aan de kinderen kan spenderen. Tijdens hun kinderperiode hebben de Hale-kids weinig tot niets te klagen. Ze worden door hun beide ouders liefdevol opgevoed, hebben alles wat hun hartje begeert en gaan twee keer per jaar op vakantie. One happy family.
        Maar het noodlot slaat toe als Luna veertien is. Haar ouders hebben boodschappen gedaan, wanneer een dronken bestuurder - die ook nog eens door rood rijdt - de auto van William en Alison volledig over het hoofd ziet. Met een veel te hoge snelheid rijdt deze bestuurder dwars op hun auto in en terwijl hij er met wat lichte verwondingen afkomt, moeten William en Alison dit met hun leven bekopen. Alison overlijd ter plekke aan haar verwondingen en William overlijd een paar uur later in het ziekenhuis. Een enorme klap voor de Hale-kids. Omdat Joshua meerderjarig is, komt Luna automatisch onder zijn gezag te vallen, iets wat niet het beste idee is geweest.

  Via via komt Joshua in contact met de lokale bendes waarin hij algauw een manier ziet om snel en gemakkelijk aan geld te komen. Hij stort zich in dit wereldje, zonder aan zijn jongere zus te denken. Algauw blijkt dat Joshua niet zozeer geschikt is voor het wereldje, waardoor hij al snel schulden opbouwt. Joshua is echter ambitieus en wil door het starten van een nieuwe bende zelf die bakken met geld binnenhalen en daarmee loskomen van zijn schulden. Omdat hij zelf totaal geen ervaring heeft probeert Joshua andere bendeleden voor zijn bende te strikken, maar daar maakt hij een cruciale fout. Daarmee maakt hij grote vijanden binnen de Animal Parade en dat komt Joshua goed te weten...

  Luna heeft er geen idee van wat haar broer allemaal uitspookt en gaat na de dood van haar ouders weer naar school. Met veel verdriet, pijn en moeite weet Luna haar leventje weer enigszins op de rit te krijgen. Haar broer ziet ze echter zelden. Wanneer Luna op een middag uit school komt staat er een bestelbusje voor haar huis te wachten en wordt ze totaal onverwacht en op klaarlichte dag ontvoerd. De man die ze even later tegenover zich heeft is Juvenalis, kortweg Juve, en hij legt haar doodleuk uit dat zij vanaf dat moment onder zijn verantwoordelijkheid valt en dat de jongedame voor hem zal gaan werken - dat allemaal te danken aan haar broer. De eerste dagen, weken gaan gespaard met veel pijn en verkrachtingen waardoor Luna algauw leert om te doen wat er wordt gezegd en dat tegenwerken het enkel erger maakt. Na een paar weken wordt Luna over gebracht naar Hotel Aphrodite, waar ze daadwerkelijk als prostituee moet gaan werken.

  EXTRA'S
  LIKES ▢ piano spelen | ice tea | de zon | buiten zijn | muziek luisteren | zeedieren | de zee | broodje hamburger | national parks | smoothies | Twilight | watervallen | muziek maken |
  DISLIKES ▢ mannen | seks | frisdranken met prik | maandagen | insecten | taart | op blote voeten lopen | Justin Bieber | ruzies | auto rijden (wagenziek) | angst | onweer | hotels |
  GUILTY PLEASURES ▢ McDonalds frietjes
  TALENT ▢ piano spelen - hoewel ze dat na de 'bevrijding' uit het Hotel een hele poos niet gedaan heeft, begint ze het nu toch stukje bij beetje weer op te pakken.
  DROOM ▢ afstuderen aan de universiteit, al weet ze nog niet precies welke opleiding ze wil gaan volgen.
  ANGST ▢ een nieuwe ontvoering en terug in het Hotel belanden.
  GEHEIM ▢ de moord die ze heeft gepleegd.

  TALEN ▢ Engels
  ALLERGIEËN ▢ geen
  SEKSUALITEIT ▢ hetero

  ALCOHOL ▢ soms
  ROKEN ▢ nee
  DRUGS ▢ nee

  [ bericht aangepast door Reeses op 30 aug 2020 - 16:34 ]


  Friday - My second favorite F word.

  Dani Reina Verdad

  “I’d rather laugh with the sinners than cry with the saints.”  ROL

        Leeftijd.
  Zevenentwintig jaar — Ze is geboren op zeventien Maart.

        Animal Hotel.
  Time inside: 6 jaar.
  Loverboy: Juvenalis, 4 jaar — overgenomen door Ajax.

        Met ruim 6 jaar op de teller, op de dag dat de politie tezamen met de FBI binnen is gevallen in het beruchte Hotel, is Dani een van de langstzittende meisjes daar. Binnen gebracht door een van de eerste leiders, en later overgenomen door een van de andere jongens, is Dani dan ook totaal geen onbekende met de wereld op straat voorafgaande haar tijd in het Hotel, maar weet ze eveneens van het begin tot het einde hoe het leven binnen de muren reilt en zeilt.

        Aftermath.
  Inmiddels is de brunette alweer een jaar uit het Hotel — de dag van de inval een die haar nog lang heeft bijgestaan, op een positieve, maar zeker ook negatieve wijze. De waarschuwing, welke ze vooraf heeft gekregen, één die haar bijna heeft laten doorslaan vanwege de overheersende paniek.
        Ondanks alles wat er zich afgespeeld in haar jaren van prostitutie, is Dani een van de weinige wiens lippen stijf op elkaar zijn gebleven. Het deert haar nog altijd niet dat ze wellicht kostbare informatie bij zich draagt; of dat ze mogelijk het onderzoek dat nog gaande is vooruit kan helpen.
        Er zijn enkele meetings/groepsgesprekken waar Dani zo nu en dan nog naar toe gaat en ze heeft een lang traject gevolgd om op een geleidelijke wijze over te gaan naar de normale wereld.
  Het leven buiten het Hotel is haar inmiddels ongewoon en hetgeen ze zich met moeite weer terug naar aan moet passen. Ze klampt zich daardoor vast aan enkele dingen uit haar Hotelleven, waaronder voormalig bendelid Ajax.

  “Please, dance with me in the dark.”

  INNERLIJK
  Oprecht • Rebels • Koppig • Creatief • Gesloten • Verbitterd • Chaotisch • Sloddervos • Temperamentvol • Zoekt vaak de grens op • Geen blad voor haar mond • Loyaal naar de meisjes uit het Hotel, evenals degene die haar echt dichtbij staan • Jaloerse trekken ontwikkeld sinds haar vrijkomen • Op sommige momenten erg wisselvallig • Kan kort door de bocht komen • Onzekere momenten • Getraumatiseerd • Wantrouwend, vooral naar vreemden.

  GESCHIEDENIS
  Vader • Niguel Verdad - 63 jaar.
  Moeder • Carmen Louisa Verdad, Lewis - 58 jaar.
  Broer • Dantae Verdad - 32 jaar.

  Opgegroeid met de juiste normen en waarden • Nooit echt iets te kort gekomen • Desondanks van het rechte pad afgeraakt • Rebelse tienerjaren met foute vrienden • Verleid door de donkere wereld op straat, waar ze steeds dieper naar binnen gezogen werd • Zocht toen al overduidelijk de grenzen op, was niet terug in het gareel te krijgen • Nam afstand van haar familie • Naarmate ze ouder werd vervielen enkele verschrikkelijke streken, maar kon niet weg blijven bij de foute types in haar leven • Mede daardoor uiteindelijk in handen gevallen van haar loverboy • Heeft jaren doorgebracht in het Hotel • Bekend met vele dingen, oa; mishandeling, misbruik, drugs, moord (achteraf) • Gelooft niet meer in smoothtalkers • Heeft moeite met zich aanpassen aan haar leven nu en de vrijheid die daarbij komt kijken • Liefde afgeschreven als iets niet bestaand • Desondanks gevoelens gekregen • Zet zich af tegen de begeleidingen die ze krijgt • Neemt deel aan de groepsgesprekken, voegt zelf weinig toe


  “We don't say it, but we both feel it.”


  UITERLIJK
  Eiza Gonzalez • 1m71 • Lang, slank postuur • Juiste rondingen • Lang, donkerbruin haar • Van nature met een lichte slag in haar lokken • Heeft deze meestal los hangen, soms in een vlecht of staart • Bruin gekleurde ogen, neigen bij woede vaak naar het zwarte toe • Gesloten blik voor vreemden, enkel ietwat toegankelijk voor naaste • Volle wimpers, meestal aangezet met wat mascara • Volle lippen • Licht getinte huidskleur • Kleurt daardoor gemakkelijker in de zon • Draagt vaak donkere make-up, van oogschaduw tot lippenstift • Geen specifieke kledingstijl • Vaak zwart, of donker • Houdt van kanten lingerie • Loopt graag blootsvoets, of op hakken • Heeft enkele tatoeages laten zetten (linkjes volgen nog).

  EXTRA
  Geaardheid • Heteroseksueel.
  Likes • Ajax — Alcohol — Regen — Roken — Dansen —
  Dislikes • Regels — Betweters — Afgunst — Kleine ruimtes — Handtastelijkheid (ongewenst)
  Drugs • Dani zal nooit ontkennen eens drugs gebruikt te hebben daar dit anders een leugen zal zijn. Echter, op dit moment moet ze er niks meer van hebben gezien ze alle controle over haar leven al kwijt is, en die over haar lichaam en geest nog graag wil behouden.
  Talen • Dani spreekt, naast het Engels, eveneens ook vloeiend Spaans daar dit een taal is die ze met de paplepel ingegoten kreeg samen met haar broer. Haar vader is namelijk geboren in Sonora, Mexico.
  Angsten • Om alleen en niet meer nodig te zijn.
  Sleep terrors • Tijdens haar verblijf in het Hotel heeft Dani al last gehad van hevige nachtmerries, nu zijn deze echter verandert in vaak hevige Sleep terrors — welke kunnen variëren van enkele seconden, tot episodes van een flink tal minuten.

  Ze is nog niet helemaal klaar, enkele kleine aanpassingen/toevoegingen nog, maar dit is alvast één. (:

  [ bericht aangepast door Rionach op 23 aug 2020 - 22:41 ]


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  MT!


  I'm your little ray of pitch black.

  Kesari Zahira Dahab

  “I hate getting flashbacks from things I don't want to remember.”  ROL

        Leeftijd.
  Zesentwintig jaar — ze is geboren op elf Februari.

        Animal Hotel.
  Time inside: 3 jaar.
  Loverboy: Tyrone.

        Met 'maar' 3 jaar ervaring binnen het Hotel is Kesari wellicht een van de weinige die het er iets gemakkelijker vanaf heeft weten te brengen. Waar ze het Hotel binnen is gebracht tijdens haar zwakke momenten, kort na het horen van haar vaders overlijden, door een van de leiders destijds, duurde haar prostituerende dagen twee jaar alvorens ze in een andere functie gestopt werd. Tevens door de bendeleider hemzelf.
  Kesari heeft desondanks veel gezien binnen het Hotel, evenals genoeg moeten doorstaan.

        Aftermath.
  Nu een jaar na de inval in het Hotel en verschillende therapieën, gesprekken en meetings verder, lijkt het redelijk met de brunette te gaan. Haar tijd in het Hotel heeft de nodige sporen achter gelaten, waar ze op veel momenten nog altijd moeite mee heeft. Ook het feit dat ze weinig tot geen contact heeft gehad met Tyrone draagt daar aan bij, waar haar meermaals geadviseerd is de man niet op te zoeken.
        Kesari lijkt zich over het algemeen goed terug aan te passen, maar heeft op sommige punten nog last van bepaalde dingen. Dit maakt het werken als serveerster niet altijd even gemakkelijk, of het contact maken met de nieuwe mensen om haar heen.

  “Don't let people know too much about you.”

  INNERLIJK
  Sociaal • Koppig • Creatief • Openlijk, enkel nog voor vrienden en naasten • Impulsief • Eigenwijs • Leergierig • Standvastig • Romanticus • Onderdanig • Nieuwsgierig • Betrouwbaar • Wantrouwend naar vreemde • Onzeker • Gevoelig • Terughoudend •

  GESCHIEDENIS
  Vader • Nour Mahaz Dahab - passed away at the age of thirty-six
  Moeder • Grace Taylor Wilson - 50 jaar.

  Enig kind • Geboren in Melbourne, Australie • Woont echter al zolang ze zich kan herinneren in LA • Ouders uit elkaar gegaan toen Kesari nog erg jong was • Heeft haar vader daardoor nooit gekend • Goede jeugd gehad, niks te kort gekomen • Miste echter een vaderfiguur in haar leven • Besloot op latere leeftijd alsnog opzoek te gaan naar haar vader • Kwam na een zoektocht van een half jaar er achter dat haar vader overleden was • Heeft daar veel moeite mee gehad • Leerde in die periode Tyrone kennen • Haar eerste grote liefde • Belandde door hem in het Hotel • Is bekend met verschillende dingen; misbruik, mishandeling, drugs, moord (enkel van horen) • Lang geprobeerd de Wolf te haten • Gepoogd hem onderuit te halen • Ontwikkelde echter, door de veranderingen die hij heeft doorstaan, in plaats daarvan sterkere gevoelens • Heeft Tyrone echter sinds de inval nog maar een paar keer gezien • Neem deel aan de groepsgesprekken • Werkt inmiddels als serveerster • Woont begeleid in een appartement • Probeert haar leven zo goed mogelijk terug op te pakken.


  “And then, there was you.”


  UITERLIJK
  Shanina Shaik • 1m73

  EXTRA
  Geaardheid • Heteroseksueel.
  Likes • Tyrone — Uitgaan — Creativiteit — Sporten — Vrijheden — Ice Coffee — Cuddles —
  Dislikes • Arrogantie — Slijmballen — Katten — Onweer — Drugs — Roken — Mensen die te dichtbij komen —
  Drugs • Kesari heeft nog nooit drugs gebruikt, ze is ook niet van plan om dit ooit eens te gaan doen daar ze er een afkeer tegen heeft.
  Talen • Hoewel de jonge vrouw Arabisch bloed door haar aderen heeft stromen, gezien dit van haar vader afkomstig is, beheerst ze de taal niet geheel vloeiend.
  Angsten • Om herkend te worden door haar werk in het Hotel.


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  ..

  Malikah      El Masry
  ⊱      Four and a half years inside Animal Hotel      |||      Had multiple pimps      |||      Was a muslim      |||      Fell in love      |||      Got her heart broken      ⊰


  Slay your own
  DRAGONS,
  P r i n c e s s

                    n a m e
  Malikah El Masry.
        Note: De meesten noemen haar bij haar volledige naam, en wanneer haar naam verkort wordt is het vaak naar Mal. Er was maar één iemand die met een koosnaampje weg kon komen, en die leeft niet langer meer, zijn bijnaam voor haar was echter Amira, gezien haar naam Queen betekend en Amira juist Princess.


                    a g e
  24 jaar oud • 7 januari • Steenbok

                    h o t e l
  Malikah heeft 4,5 jaar in Animal Hotel gewoond, is er misbruikt en is haarzelf uiteindelijk compleet verloren nadat ze eindelijk haar hart besluit te openen. Haar eerste pooier was Roman, waarna ze overgeheveld was naar Thomas. Er volgde er nog twee, Steven en vervolgens was het de beurt aan Callaghan.

                    a f t e r m a t h
  Twee jaar na de inval is het Malikah nog altijd niet gelukt om ze tot haar door te laten dringen, om te luisteren naar wat er van haar verwacht wordt en hoe ze moet praten om haar emoties eruit te gooien. (Groeps)gesprekken resulteren er daardoor vaak in dat ze luistert, zelfs een schouder is om op te houden, maar haar eigen ervaringen blijven uit.
        De informatie die Malikah in de laatste jaren heeft ontvangen iets waardoor ze zichzelf compleet afgesloten heeft tegenover instanties en degene die haar poogden te helpen. Haar vriendinnen weten niet veel meer, wat ze eerder voor hen doet dan haarzelf. Het is ook het verlies van de eerste man tegenover wie ze haarzelf heeft geprobeerd te openen, van wie ze is gaan houden. En welke liefde nog niet verdwenen is.
  ────────────────────────────────────────────── ❖ ❖ ❖ ──────────────────────────────────────────────
  Missing you comes in waves, it comes and it goes, but today? Today I'm drowning.
                    c h a r a c t e r
  Kan fel uit de hoek komen • Melancholiek • Aanhankelijk • Afhankelijk • Bang om alleen te zijn • Geeft niet vlug op • Komt op voor haar vrienden • PTSD • Wantrouwend • Respectvol • Onderdaniger dan ze toe wil geven • Machtshonger, doet er echter niets mee • Waakzaam • Zorgzaam • Behulpzaam • Plaatst anderen altijd boven haarzelf • Goed gevoel voor humor • Goede actrice (alleen om anderen zich geen zorgen te laten maken) • Getraumatiseerd • Gesloten • Loyaal • Waardeloos zelfbeeld

                    l o o k s
  Emeraude Toubia • 170 cm • Licht getint • Geen oneffenheden • Slanke bouw • Vollere boezem • Slankere taille • Bredere heupen • Dikkere billen • Geen tatoeages • Geen piercings • Draagt nooit makeup (wil niet herkend worden) • Aardig wat littekens over heel haar lijf •Meestal gekleed in losse, doch vrouwelijke kleding • Heeft geen probleem meer met op hakken dragen • Draagt altijd deze ketting, welke kleiner is dan hij oogt

  Lange gitzwarte haren (waar ze een bob van heeft geknipt toen ze uit het hotel gehaald is) • Chocoladebruine ogen • Zwarte wenkbrauwen • Dikke waaier aan wimpers • Slanke, rechte neus • Volle lippen • Kuiltjes in haar wangen wanneer ze lacht

  Heeft een zachtere, aangename stem van nature • Spreekt niet langer met een accent, alleen bij woede • Vloekt sinds kort wanneer ze alleen is, in het Arabisch • Werkt echt met tonen in haar stem

  ────────────────────────────────────────────── ❖ ❖ ❖ ──────────────────────────────────────────────
  I don't need someone to complete me, I just need someone to accept me completely.


  P l e a s e be patient
  I'm fucking things
  up as quick as I can. ❞

                    h i s t o r y
  Vader • Lukman El Masry
  Moeder • Adra El Masry
  Broer • Hashim El Masry

  Tweede kind van volbloed neef en nicht • Geen liefde in het huishouden • Enorm streng opgevoed • Geen goede band met ouders of broer • Werd als mindere behandeld • Lukman was harteloos • Adra gaf nergens iets om • Hashim werd hetzelfde als hun vader • Malikah voelde zich er nooit thuis • Islamitisch opgevoed • Op elf jarige leeftijd zijn ze naar de US verhuisd • Deed het altijd goed op school, tot de verhuizing • Heeft na de verhuizing hobby's kunnen ontwikkelen • Heeft altijd een haat gehad voor de US • Heeft de band met haar familie nooit kunnen verbeteren • Aangerand door pianoleraar • Is doodsbang voor God gemaakt haar gehele leven

  Ontmoette Roman, trapte in zijn spelletje • Heeft nooit vrijwillig het bed met hem gedeeld • Heeft over het algemeen nog maar met één persoon vrijwillig tussen de lakens gelegen • Had een waardeloze tijd bij Roman • Had geen betere tijd bij Thomas • Steven was nog de ergste van het stel, al was dat maar één maandje • Callaghan heeft ze driekwart jaar mee gewerkt • Het duurde de jongeman niet lang voor hij als een blok voor haar viel • Vertrouwen was uit het raam, maar Callaghan was degene die het bij elkaar wist te rapen, evenals respect en uiteindelijk zelfs liefde • Ze werd uit de diensten gehaald, mocht wat kleinere taken doen voor hem • Is uiteindelijk al een blok voor hem gevallen • Tijdens de inval beschermde hij Malikah, waardoor het grandioos mis was gegaan • Callaghan werd voor haar neus neergeschoten omdat hij greep naar een wapen • Is hier nog niet overheen en loopt nog altijd met een gebroken hart rond • Familie heeft haar verstoten • Gaat lang niet naar iedere therapie afspraak • Is er eerder voor anderen, wanneer ze er al is, dan voor haarzelf • Heeft maar een handje vol mensen waar ze close mee is • Geloofd niet langer in God • Sluit haarzelf op in haar huis grotendeels van de tijd
  ────────────────────────────────────────────── ❖ ❖ ❖ ──────────────────────────────────────────────
  Always doubting between "I need to be alone" and "please come meet me, I can't do this anymore".
                    e x t r a
  Likes       |||      De kleur grijs • Balkan vodka • Hardlopen • Koken • Opruimen (als ze eenmaal bezig is) • De was opvouwen • Dieren • Kinderen (geen kinderwens meer) • Knuffels van vertrouwelingen
  Dislikes       |||      Zomer / warm weer • Grotere gebouwen • De buitenwereld • Mannen (uitzonderingen daargelaten) • Auto's • De pil • Bananen • Katten • De koran • Geloof • Spontane aanrakingen
  Afkomst       |||      Libanees.
  Geaardheid       |||      Heteroseksueel.
  Talenten       |||      Schilderen en tekenen • Koken • Mixed martial arts
  Geheim       |||      Hoe zwak ze zich nu voelt.
  Angsten       |||      Alleen zijn • Herkend worden • Donker • Kleine ruimtes
  Triggers       |||      Haar polsen of keel hardhandig beetpakken • De geur van bloed • Harde, spontane geluiden • Drukte • Alles dat ook maar klinkt als een schot • Aanrakingen van mensen die ze niet kent
  Verslaving       |||      Alcohol.
  Tics       |||      Bijt op haar lip • Moeite met vreemden aankijken • Frutselt aan haar kleding • Zit veel aan haar haren
  Appartement       |||      Heeft haar appartement amper ingericht, of verder amper haar spullen uitgepakt — wat naar verwachting zo zal blijven.
  Dieren       |||      Wil een vogel kopen om haar gezelschap te laten houden.

  [ bericht aangepast door Exalted op 23 aug 2020 - 21:32 ]


  I'm your little ray of pitch black.

  Ik heb jullie erbij gezet ;D &&:

  [ bericht aangepast door Reeses op 24 aug 2020 - 6:56 ]


  Friday - My second favorite F word.

  ───────────────────────────────────── Tyrone Price ─────────────────────────────────────

  The man behind the Wolf      ♦      Ex leader of the AP      ♦      Just done with two years of prison time

  「      N A M E      」
  Tyrone      "Ty"      Price.

  「      A G E      」
  30 jaar       ♦      7 maart       ♦      vissen

  「      H O T E L      」
  Ty werkt al langer voor AP dan hij toe wil geven, waardoor het niet gek was dat hij zeven jaar terug het maakte zoals het was, tezamen met Juve en Ravi. De wisseling van leiders iets dat Ty met een onrustig gevoel achterliet toen Abe en Ace de plekken van zijn vrienden ingenomen hadden (ondanks dat het zijn keuze was). Zijn vertrouwen in het hotel is gedaald en Ty heeft op het einde Ezra geholpen alles op de doeken — mede door zijn liefde voor Kesari.
  「      A F T E R M A T H      」
  Ty heeft twee jaar vast moeten zitten voor bepaalde dingen, maar is er wonder boven wonder goed uitgekomen gezien hij zijn volledige medewerking heeft geboden. Goed gedrag heeft zijn tijd verkort, waar hij zichzelf gelukkig om prijst.

  I could be having the worst day of my life, but the moment I see you, it all changes.

  「      T R I V I A      」
  LikesKesari, seks, wiet, rapmuziek (voornamelijk Detroit based artiesten), gemakkelijke kleding, dieren, eten, trainen, BLM, zijn zusjes, flirten, MMA, drankjes mixen, hardlopen, investeren, coderen.
  Disikes
  Een pak moeten dragen, nette gebeurtenissen, gezond eten, ouder worden, ongelijkheid, zijn agressieprobleem, XTC, vliegtuigen, thee, leugenaars, sociaal moeten doen, gevangenis.

  Afkomst
  Afro-Amerikaans, derde generatie.            Talen Engels, Afrikaans, Frans.
  Werk
  Ty is pas net uit de gevangenis na twee hele jaren, waardoor hij nog geen baan heeft. Zijn plan ligt echter bij apps ontwikkelen.
  Huis
  Zijn zusjes willen geen contact meer, waardoor Tyrone een kleiner appartementje voor zichzelf regelt.
  Vervoer
  Gezien alles hem ontnomen is zal hij voor een bepaalde tijd een tweedehandswagen moeten regelen, of anders het geld moeten pakken dat hij verstopt heeft.

  Don't consider my kindness as my weakness, the beast in me is sleeping — not dead.
  「      C H A R A C T E R      」
  SociaalGezellig Altijd in voor een grapSnel vermaaktLang lontjeOngeduldigPlagerAantrekkelijkStressbestendig (minder dan voorheen)BehulpzaamVoice of reasonGoed geheugenAvontuurlijkAltijd in voor wat nieuwsZelfzekerIntelligentOvertuigendManipulatief (wanneer nodig)ImponerendGeboren leiderCreatiefRealistischKan glashard zijnDol op spelletjesSerieus wanneer hij het moet zijnGemakkelijk in de omgangAanpassend

  Say yes to new adventures.

  「      A P P E A R A N C E      」
  Michael B. Jordan1.95 mGespierde bouwDonkere huidskleurGeen tatoeagesGeen piercingsMeer littekensDenkt aan zijn hygiëne, vooral in de buitenwereld
  Korte, zwarte kroesharen
  Zwarte wenkbrauwenDoordringende chocoladebruine ogen die geen emotie tonenNeus die eens gebroken is geweestDikke, volle lippenAltijd een stoppelbaardje
  Kleed zich meestal gemakkelijker
  Is vaak gekleed in sportkledingDol op het merk NikeNiet snel of vaak gekleed in een pak
  Diepere en zwoelere stem
  Spreekt altijd wel duidelijkSpeelt met tonen en hoogtes in zijn stemHeeft een aantrekkelijke, aanstekelijke lachVloekt sneller dan voorheen

  Stop telling me how you feel, start telling me how your heart is feeling.

  「      H I S T O R Y      」
  VaderDeShawn PriceOnbekend
  Moeder
  Jada PriceOnbekend
  Zusje
  Tierra Price20Studente
  Zusje
  Raven Price20Studente
  teksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstte
  Ty was het enige kind van Deshawn en Jada dat gepland was, wat niet gek is gezien er tien jaar leeftijdsverschil tussen hem en zijn zusjes zit. In de eerste drie jaar van hun leven is hen duidelijk gemaakt dat ze niet gewenst waren, en heeft Deshawn ze als het ware op proberen te voeden als jongens. Hierbij heeft hij zelfs eens hun haren afgeknipt toen ze eens er vandoor gingen met wat kleding van Jada.
        Ty heeft dit proberen te stoppen, keer op keer, maar werd al gauw het slachtoffer van DeShawn en zijn woedeproblemen — iets dat ook door zijn eigen bloed stroomt. Met genoegen nam hij de woede die richting zijn zusjes heen ging over, en beschermde hij hen voor de duisternis in hun familie. Het was dan ook niet gek dat Jada er vandoor ging toen ze de tweeling vijf jaar werd en naar school moest gaan.
        DeShawn werd erger en erger sinds het vertrek van zijn vrouw, nachten kwam hij niet opdagen, wat uitliep op dagen. Werken deed hij niet meer, waardoor ze geen geld in bezit hadden. Ty stopte met school en ging in een bende om voor zijn zusjes te zorgen, wat hij nog altijd doet. De twee dames hebben genoeg geld om naar school te gaan en de beste opleiding te krijgen, iets dat Ty altijd gemist heeft. Gezien DeShawn uit hun leven is verdwenen, is iedereen wat kalmer.
        Zijn zusjes lijken tot al zijn geluk geen slachtoffer te zijn aan de vloek die hun vader heeft meegegeven, wat hem enkel het idee geeft dat zijn moeder vreemdgegaan, gezien zijn zussen totaal niet op hem lijken, al veranderd dat niets voor Ty. Hij beschermd zijn zusjes voor het leven, en laat ze niet in de buurt komen van Animal Hotel.
        Zelf heeft Ty het altijd onwijs goed gedaan op school, en terwijl hij de bende uiteindelijk binnenwandelde heeft hij hard gewerkt om cursussen voor zichzelf te regelen — coderen vooral. Hierdoor heeft hij veel kennis over technologie, websites bouwen en hetgeen waardoor hij voor de buitenwereld zijn geld verdiend — het maken van apps. Dit zijn dan ook wel allemaal dingen die hij in zijn vrije tijd doet, waardoor hij daadwerkelijk wat apps op zijn naam heeft staan die daadwerkelijk van hem zijn, en welke hem ook zeker een degelijk centje opgeleverd hebben.
        Samen met zijn zusjes woonde hij in een redelijk groot huis samen, eentje waar ze in principe alle drie hun vrijheid hadden, al is Ty iets te zorgzaam over hen waardoor hij grotendeels van de nachten in AH te vinden is. Hier wordt natuurlijk ook eten voorzien, iets dat de dames thuis niet gauw doen — en wat hij niet kan.

  Samen met Juve en Ravi had Ty AH gemaakt zoals het was, waar zij de leiding namen toen het het hardst nodig was — intussen zijn de andere twee verdwenen uit het beeld en heeft Ty dit voortgezet met Ace en Abe, terwijl hij intussen zijn best doet zijn beide zusjes weg te houden bij deze kant van zijn leven.
        Ty heeft over de jaren heen aardig wat dames het hotel in weten te slepen, maar heeft naar zijn grote spijt een aantal overgeheveld naar anderen omdat zijn aanpak niet al te geweldig was en er niet mee te werken viel. Kesari is de enige dame die hij uit deze reeks nog onder hem heeft staan, waarnaast twee anderen die hij vrijwillig het hotel binnengehaald heeft — heeft hierbij de aanpak van Ajax overgenomen.
        De man is niet altijd geweest zoals hij nu was, hij heeft zich in het begin vooral teruggetrokken omdat hij zijn plaats tussen Juve en Ravi niet precies kende, maar is al jaren uit zijn schulp getrokken en is intussen het zonnestraaltje binnen AH geworden door zijn sociale gedrag en behulpzaamheid. Maar vergis je niet, deze wolf kan zeker bijten, al is het iets dat hij niet vaak hoeft te laten zien met Abe en Ace naast hem — hier zal hij eerder degene zijn die benaderd wordt door de dames.
        Pas nadat Ezra hem benaderd had omdat er voldoende gaande was achter de schermen dat Tyrone overduidelijk kwaad wist te maken, heeft de man besloten te helpen zo goed als hij kan. Namen, locaties en dergelijke zijn allemaal opgegeven door Ty — het gehele idee kon hem niets meer interesseren.
        Er is hem nooit beloofd volledige immuniteit te krijgen, waardoor er geen beloftes zijn gebroken vanuit de FBI en Ty dan ook geen wrok tegen ze draagt. Hij is juist opgelucht dat het doek gevallen is, dat de dames zelfs veilig zijn en er grotere klootzakken — zoals Abe — vastzitten. Al bestempelt hij zichzelf niet als een geweldig persoon, maar hij accepteert zijn nieuwe leven wel. Ty omarmt het en neemt het met beide handen aan.
        In de gevangenis heeft het hem aardig wat zelfbeheersing gekost om zijn handen thuis te houden, zelfs wanneer hij daardoor de klappen moest ontvangen. Zijn enige drijfveer was dat hij goed gedaan heeft, evenals Kesari, alleen heeft hij zich de afgelopen twee jaar wel afgevraagd hoe het zal zijn wanneer hij eindelijk naar buiten mag en ze hem echt kan zien, niet door kogelvrij glas.
        Zijn zusjes hebben al het contact met Tyrone verbroken nadat zij erachter zijn gekomen wat hij precies gedaan heeft, wat hij hen niet eens kwalijk kan nemen. Dat het echter zijn hart heeft gebroken is iets dat hij niet gauw uitspreekt. De moed is hem oprecht in zijn schoenen gezakt toen Tierra hem het nieuws kan brengen na twee maanden vastzitten en geen contact. Raven wilde hem niet eens meer zien, en hij ziet er geen verandering meer in wanneer hij de buitenwereld betreed.
  teksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstte


  I'm your little ray of pitch black.

  Daddy      Ajax      Masters
        Six years inside Animal Hotel      |||      Started out a Rabbit      |||      A cat for two years      |||      Helped the FBI very quick in the progress     

                    n a m e
  Ajax Masters.

                    a g e
  31 jaar • 22 augustus • leeuw

                    h o t e l
  Ajax heeft vier jaar geopereerd binnen AH, en heeft zijn weg omhoog weten te werken. Ondanks dat zijn titel dat van een simpele Cat is, doet hij veel meer dan dat — juist omdat hij vindt dat hij beter kan en verdiend. Hij is gestart als Rabbit, wat hij twee jaar was voor hij oversprong naar Cat. Hier heeft hij verschillende dames onder zich gehad op verschillende wijze, maar het was uiteindelijk Dani voor wie hij wat begon te voelen tot zijn eigen verbazing.

                    a f t e r m a t h
  Ajax heeft door medewerking geen straffen gekregen. Hij is eerlijk geweest, heeft vanaf het begin duidelijk verteld hoe of wat en staat nog altijd paraat om bij te springen. De kant welke AH op ging eentje die hem niet lekker lag, evenals Tyrone, waardoor hij zijn volledige samenwerking heeft gegeven aan de FBI.
        Heeft een boerderijtje in Chicago waar hij een lading aan honden heeft en als het ware heeft gewacht tot Dani uit haar rehabilitatie kwam en bij hem kon wonen — maar al te goed bekend met wat de jongedame nodig heeft.
  ────────────────────────────────────────────── ❖ ❖ ❖ ──────────────────────────────────────────────
  Sleeping alone is a waste of my sexual talent.
                    c h a r a c t e r
  Dominant • Manipulatief • Gaat altijd voor wat hij wil • Intelligent • Charismatisch • Soms speels (als hij vindt dat iemand dit verdiend) • Onbevreesd • Over het algemeen redelijk beheerst • Langer lontje • Sociaal • Arrogant • Meedogenloos • Gevaarlijke trekjes als hij op de kast gejaagd wordt • Gaat niet goed om met ondeugende dames • Kan niet gauw gekalmeerd worden • Kan charmant zijn als hij dit wil laten zien • Respectvol • Verliest snel zijn interesse • Mysterieus • Altijd in voor wat nieuws • Enorm flirterig • Laat niet over zich heen lopen

                    l o o k s
  Alexander Ludwig • 1.91 meter • Gespierde bouw • Blanke huid • Kleurt snel in de zon • Geen tatoeages • Geen piercings • Geen verdere oneffenheden • Enkele grote littekens over zijn lijf, evenals kleinere • Kleed zich aardig casual, maar kan anderen soms ook verrassen door een pak aan te hebben • Heeft meestal boots of timbalands aan
  Langere blonde haren met opscheer • Draagt zijn haren altijd in een staartje • Doordringende, ijsblauwe ogen • Lichtere wenkbrauwen • Donkere, langere wimpers • Grotere neus • Duidelijke lippen, niet te vol • Altijd een baardje, welke donkerder is dan zijn haarkleur • Kuiltjes in zijn wangen wanneer hij lacht
  Heeft een dominante stem van nature • Spreekt duidelijk, heeft een licht Michigan accent

  ────────────────────────────────────────────── ❖ ❖ ❖ ──────────────────────────────────────────────
  I pinned her up against the wall because she's a fucking masterpiece.

                    f a m i l y
  Vader | Francis Runnels | ✝
  Moeder | Isadora Masters | ✝


                    h i s t o r y
  Er was geen liefde tussen de ouders van Ajax, om het nog een standje erger te draaien is hij geboren in een crackhuis — letterlijk geboren en getogen. Het kan zelfs nog erger, want Ajax is geboren met een verslaving aan heroïne, iets dat levensbedreigend voor hem was maar waar hij wonder boven wonder voor opgeknapt is. De verslaving hangt echter nog altijd in de lucht, en ondanks dat hij het nooit geprobeerd heeft speelt hij al zijn hele leven met het idee.
        Ondanks dat Isadora hem nooit heeft gezegd wie of wat zijn vader is, is Ajax hier op te jonge leeftijd zelf achteraan gegaan en gezien hij al niet in een al te vriendelijk wereldje te vinden was door zijn opgroeien, ging dat hem soepeler af dan je zou verwachten. Blijkbaar was zijn vader iemand die zijn moeder simpelweg éénmalig het bed in gesleurd voor een hit en dit resulteerde erin dat ze zwanger was geraakt van Ajax.
        Het duurde niet lang voor Isadora echter een overdosis heeft gekregen, en het Ajax in the system heeft gezet. Gezin na gezin gebruikte hem enkel voor extra inkomsten, maar liefde bleef al die jaren uit. Tot zijn achttiende had hij een vreselijk bestaan, in en uit nieuwe huizen en vooral het leven op straat werd een gegeven — haast het enige stabiele in zijn leven. De dingen die hij al deed vanaf zijn twaalfde levensjaar waren afgrijselijk, hartverscheurend en simpelweg meelijwekkend — al heeft hij hier nooit behoefte naar gehad.
        Zijn eerste moord werd "maar" gepleegd op vijftienjarige leeftijd (zijn bloedeigen vader), maar de activiteiten die hij ervoor moest uithalen staan dieper in zijn geheugen gegrift dan wat anders. Hij omarmt het nu, accepteert het haast omdat het hem heeft gemaakt naar wie hij is — iemand waar hij bijna trots op kan zijn. Animal Hotel kwam pas later in het verschiet, veel later. Hiervoor was hij eerder bezig met een andere prostitutie ring uit een andere generatie, had hier een hogere positie tot deze implodeerde door inwendige gevechten.
        Animal Hotel kon op geen beter moment zijn pad betreden, zij hadden immers geur gekregen van Ajax en het was Tyrone die hem uitnodigde — zich maar al te goed beseffend dat ze een man als hem konden gebruiken. Als welkomscadeau voor het hotel nam hij Elizabeth mee — die hij van de straat kende. Zij bleek een geweldige aanwinst, gezien de voorgaande blondine helaas een tragisch einde had weten te verkrijgen.
        Ajax startte als een rabbit, juist om zijn brute krachten — al heeft hij zijn weg naar cat doorgewerkt met genoegen omdat hij van alles wel iets wil kunnen. Hij is wat meer actiever geworden aan de zakelijke kant — heeft hierbij ook zeker de reputatie gekregen als all-rounder, gezien Ajax letterlijk overal bezig is. Dit is ook hetgeen dat hem een belangrijkere functie heeft gegeven onder de cats. Geen bijzonder masker zoals het Ace gelukt is, maar Ajax is zeker nog niet klaar.
        In de tussentijd heeft Ajax nog twee dames het hotel in weten te lokken, deze wel dankzij zijn charismatische kant — enkel en alleen door simpele weddenschappen onderling. Deze dames hebben zijn harde aanpak helaas niet zo goed overleefd als anderen waarschijnlijk verwacht hadden. De tweeling, beide geheel onbewust van het feit dat hun zus er ook naar binnen gelokt was, hebben maar één jaartje in het hotel gewerkt. De een besloot zelfmoord te plegen nadat haar zus te hardhandig aangepakt was door een klant en hierdoor stierf.
        De man heeft geen traan om hen gelaten, heeft er zelfs nooit echt mee gezeten dat hen iets overkomen is. Echt hechten aan mensen doet Ajax ook niet gauw, waardoor dit niet vreemd is. Hij is geen psycholoog die haar uit haar dwang naar rust kon praten, iets dat de dame niet eens gepoogd heeft te doen ondanks hun vele gesprekken die ze opgeëist had. Ergens heeft hij zichzelf beloofd anders te zijn met zijn volgende dames, Elizabeth zelfs, maar hij weet beter. Oude gewoontes sterven niet.
        Gezien Ajax enkel nog Elizabeth heeft gehad het twee jaar terug, is hij hard op zoek geweest met zijn vertrouwde werkwijze, trof hiermee Mimi in een waardeloze plek waar hij zeker wist dat hij haar beter kon bieden. Deze dame kwam dan ook tegelijk binnenwandelen op hetzelfde punt dat hij een bepaalde dominante Latina in zijn handen geduwd kreeg vanuit de leider, Juve — Dani.
        Sinds het vertrek van twee leiders staat deze cat aardig hoog aangeschreven binnen Animal Hotel, heeft hij zelfs een handje vol cats onder zichzelf rondwandelen die hij lekker kan rond commanderen. Dit is echter bergaafwaarts gegaan voor hem bij teveel veranderingen binnen het hotel, waardoor hij hij Ezra is gaan helpen. Ajax was ook de enige die wist van het feit dat er een inval gedaan zou worden, waarop hij Dani gewaarschuwd had — vooral gezien er gevoelens op zijn komen borrelen.
  ────────────────────────────────────────────── ❖ ❖ ❖ ──────────────────────────────────────────────
  I'll kiss you in the rain so you get twice as wet.
                    e x t r a
  Likes       |||      Dani • Seks • De leiding nemen • Flirten • Koffie • Regen • Motorrijden • Dieren • Dutjes • Knuffels • Een goede nachtrust • Liefde • Bacon
  Dislikes       |||      Kinderen • Huilende personen • Feministen • Zijn vroegere kijk op liefde • Thee • Katten • De kleur geel • Koeien • Het hotel / AP • Leugenaars
  Afkomst       |||      Amerikaans.
  Geaardheid       |||      Heteroseksueel.
  Talenten       |||      Zien wanneer iemand liegt • Zingen (doet het zo goed als nooit)
  Geheim       |||      Zijn verleden.
  Angsten       |||      De zee • Dat er iets met Dani gebeurt
  Tics       |||      Gaat met zijn handen door zijn baard • Trekt zijn wenkbrauw op
  Huis       |||      Heeft een boerderij met een groot stuk land in Chicago gekocht.
  Huisdieren       |||      Heeft een lading aan honden daar, voornamelijk grote rassen.
  Vervoer       |||      Heeft een Chevrolet Camaro.
  Werk       |||      Heeft als zookeeper gewerkt voor korte tijd, maar gezien zijn omgang met de dames helpt hij hen om zich bezig te houden door het van zich af te schrijven — voornamelijk in de vorm van songteksten en poëzie.


  I'm your little ray of pitch black.

  Ik heb ze erbij gezet ;D


  Friday - My second favorite F word.

  Levi Vaince

  'I don't have a short temper.
  I have a quick reaction to bullshit.'  ROL

        Leeftijd.
  29 jaar — Levi is geboren op 24 Oktober.

        Animal Hotel.
  Op persoonlijk vlak is Levi niet bekend met het Hotel. Hij is het echter gaan leren kennen doordat hij als begeleider aanwezig is bij de groepsgesprekken van de dames — waar hij zijn best doet om hen te helpen, mede door eigen ervaringen met een leven op straat. Levi kan er wellicht niet volledig over meepraten, maar doet wel zijn best door simpel zichzelf te zijn.

        Aftermath.
  Levi werkt al sinds het vrijkomen van de dames mee in de groepsgesprekken, waar hij aanwezig is al hun begeleider. Het werk wat hij is gaan doen komt voort uit de drang andere te willen helpen, daar hijzelf in zijn verleden tegen verschillende dingen aan is gelopen — waar hij in de meeste gevallen geen hulp voor, of bij kreeg op dat moment.


  'You can't protect everyone.'

  INNERLIJK
  Eerlijk • Oprecht • Zelfverzekerd • Sociaal • Ongeduldig (buiten zijn werk om) • Behulpzaam • Intelligent • Betrouwbaar • Doeltreffend • Opgeruimd • Flirt graag • Weet werk en privé goed gescheiden te houden • Altijd in voor iets nieuws • Lange lont, maar heeft zijn grenzen • Kan erg fel uit de hoek komen wanneer boos •

  GESCHIEDENIS
  Vader • Gayle Vaince, 67 jaar.
  Moeder • Mary Vaince - Scotts, 62 jaar.
  Broer • Dylan Vaince, 26 jaar .
  Zus • Luca Vaince, 24 jaar.
  Zoontje • Axl Vaince, 2 jaar.

  TBA • Heeft een zoontje van twee • Woont bij hem • Geen contact meer met de moeder van zijn kind •


  'I have to try.'

  UITERLIJK
  kevin Lutolf • 1m92 • Sunkissed • Kleurt snel in de zon • Licht bruin haar • Meestal een verwilderde look, zij het niet onverzorgd • Groen bruine ogen • Getrimd baardje • Scherpe kaaklijn • Donkere wenkbrauwen • Volle en dikke wimpers • Gespierde bouw • Verschillende tatoeages • Enkele littekens door vechtpartijen uit zijn verleden • Kleed zich naar eigen smaak • Zelden in een pak te vinden • Lederen jack als favoriet •

  EXTRA
  Geaardheid • Heteroseksueel.
  Likes • Axl — Motors — Fotografie
  Dislikes • —
  Drugs • Levi is zeker geen heilige en heeft in zijn tienerjaren dan ook geëxperimenteerd met verschillende soorten drugs. Echter, na een periode van proberen heeft hij er helemaal niks mee, waardoor het even gemakkelijk is geweest om het te laten liggen.
  Angsten • Zijn zoontje verliezen.
  •

  [ bericht aangepast door Rionach op 27 aug 2020 - 22:35 ]


  "Though I may kneel before you, I will never be below you.."

  Grayson Barker  — Age
  Grayson is geboren op 10 mei, wat van zijn sterrenbeeld een Stier maakt. Hij heeft inmiddels de leeftijd van 37 jaar bereikt en is geboren en opgegroeid in Chicago, IL.

  — Animal Hotel
  Van beroep is Grayson rechercheur, een baan waar hij al van droomt sinds Grayson een klein jongetje was. Direct na zijn high school is Grayson toegelaten tot de politieacademie, waar hij verschillende rangen heeft doorlopen voor hij zo'n zeven jaar geleden tot rechercheur is benoemd. Grayson is betrokken geraakt bij het onderzoek naar de bekende Animal Parade en is daarvoor tijdelijk overgeplaatst naar Nixton, waar hij het onderzoek leidde. Mede onder zijn verantwoordelijkheid is een collega geïnfiltreerd in de bende, waardoor ze een duidelijk beeld hebben gekregen. Hoewel Grayson daardoor zelf geen enkele stap binnen het Hotel heeft gezet, heeft hij er wel een compleet beeld van gekregen. Hij was dan ook bij de inval aanwezig, en hoewel het zeker niet zijn bedoeling was, heeft hij een aantal schoten moeten lossen - waarvan een van die schoten de dood tot gevolg had.

  — Aftermath
  Inmiddels is Grayson teruggeplaatst in Chicago, al is hij nog steeds belast met het onderzoek naar Animal Parade en de moord op een van de bendeleden - Mason Kingsley. Een aantal van de dames die bij de inval zijn bevrijd, zijn in Chicago geplaatst ter opvang en Grayson heeft van zowel zijn eindverantwoordelijke als van de begeleiders van de dagopvang groen licht gekregen om de dames te gaan verhoren. Dat zal de komende periode dan ook zijn voornaamste taak zijn, aangezien het onderzoek - en vooral naar de moord op Mason - muurvast zit.


  — Character
  ☑ Vriendelijk - ambitieus - geduldig - begripvol - humoristisch - kan zeker serieus zijn -

  ☒ Fel - kan behoorlijk tekeer gaan, enkel echter als je dit verdiend - je krijgt niet snel een tweede kans -

  — Looks
  ☐ Ryan Reynolds
  ☐ Zowel lens- als brildragend. Heeft een voorkeur voor lenzen, hoewel hij er zeker niet vies van is om zijn bril te dragen - al gebruikt hij zijn bril vooral thuis of tijdens computerwerk.
  ☐ Heeft bruine ogen en donkerblond haar, al begint hij duidelijk te grijzen. Grayson heeft zijn haar graag kort en houdt het in model met een redelijke hoeveelheid gel - al zit het aan het eind van de dag of tijdens een ingewikkelde case alsnog rommelig, gezien hij er zo vaak doorheen wrijft.
  ☐ Gespierd, afgetraind lichaam waar hij ook enige moeite voor doet. Grayson vindt het belangrijk om fit te zijn, zeker gezien zijn werk, en brengt aardig wat uurtjes door in de sportschool.
  ☐ Grayson is vaak voorzien van een baardgroei van enkele dagen, gezien hij niet altijd de tijd heeft (en neemt) om zich te scheren. Begint al enige rimpels te krijgen.
  ☐ Heeft een rustige, diepe stem waarmee hij menig mens weet te kalmeren. Al is Grayson er ook niet vies van om zijn stem te verheffen en druk uit te oefenen of zelfs te schreeuwen tegen mensen die dat verdienen.  — Extra's
  ☐ Grayson is linkshandig.
  ☐ Is getrouwd met Madison Barker - Williams. Samen hebben ze twee dochtertjes: Lily van vijf en Mila van twee jaar. Grayson is dol op zijn twee prinsesjes en had dan ook moeite met zijn tijdelijke vertrek naar Nixton. Zijn vrije tijd spendeert hij dan ook graag in het bijzijn van zijn twee dochters.
  ☐ Sinds een aantal jaar vraagt Grayson zich af of hij op mannen valt - een geheim dat hij nog met niemand heeft gedeeld. Al een tijdje zit Grayson op een datingsite voor homo's, waarvan hij met een man wel een heel leuk contact heeft.
  ☐ Grayson is het niet eens met de beslissing van de FBI om Ajax en Tyrone vrijuit te laten gaan of voor een vervoegde vrijlating - dat enkel in ruil voor informatie. Hij vindt dat de heren hun straf dubbel en dwars verdienen, ongeacht de gegeven informatie.
  ☐ Grayson heeft een hekel aan autorijden - niet omdat hij het niet kan, maar hij vindt het gewoon niet leuk. Veel liever stapt hij op de fiets of wandelt, al is dat gezien zijn werk niet altijd mogelijk.
  ☐ Hij is echt dol op honden, maar zijn vrouw is allergisch voor honden. Grayson zelf is allergisch voor katten, waardoor ze het qua huisdieren bij goudvissen houden.
  ☐ Begint de dag altijd met een kop koffie en is hierin echt een autist. Geen koffie is automatisch een slechte dag. Daarnaast is Grayson echt verslaafd aan Marsen.


  [ bericht aangepast door Reeses op 31 aug 2020 - 20:55 ]


  Friday - My second favorite F word.

  Wowowwow niemand die mij verteld dat er een deel 'after' is(huil)

  Velns schreef:
  Wowowwow niemand die mij verteld dat er een deel 'after' is(huil)


  Aaah, je kan nog mee doen hoor ;D


  Friday - My second favorite F word.