• We're all in this together


  Aren't we?  Welkom in Melbourne, de stad van muziek, kunst, festivals, cocktails, koffie en sport, vlak bij de zee en bij de bergen, de stad die de studenten van de verschillende universiteiten hun thuis noemen.

  In deze RPG volgen we het leven van een aantal van deze studenten, namelijk de leden van de Melbournian Stars en de Melbourne Student Association (MSA).

  De Melbournian Stars, is een studentenvereniging die vooral geliefd is onder studenten die houden van podiumkunsten als theater, dans en zang, en alles dat daarbij komt kijken, is een vereniging die de afgelopen jaren enorm in populariteit heeft toegenomen. Iets wat vooral komt doordat ze elk jaar de landelijke competities in zang, dans, theater en musical gewonnen hebben. Elk jaar... behalve het afgelopen jaar. Iets wat ervoor gezorgd heeft dat de vereniging enorm in de schulden kwam te staan en deze zomer met geldzorgen kampte.

  De andere studentenvereniging, de MSA, is een vereniging waar elke student lid van kan worden, zolang ze maar door de strenge selectie en ontgroening heen weten te komen. Waar MSA vroeger echter de populairste studentenvereniging van Melbourne was, hebben de verschillende pesterijen veroorzaakt door leden van MSA en de vele vooroordelen die er over MSA en de leden bestaan, ervoor gezorgd dat de reputatie van MSA erg achteruit is gegaan. Het bestuur van MSA heeft daarom ook van zijn alumni te horen gekregen dat als er zich nog meer incidenten voordoen en ze nog meer klachten ontvangen, ze de geldkraan dicht zullen draaien. De vereniging krijgt een officiële waarschuwing en het bestuur het dringende verzoek om ervoor te zorgen dat de reputatie van de vereniging weer verbeterd.
  Een maand lang wist zowel het bestuur van de Melbournian Stars als van MSA niet wat ze konden doen om hun problemen op te lossen, totdat ze elkaar tegen kwamen op een terrasje aan het water. Hoewel de twee verenigingen nooit echt veel met elkaar te maken hebben gehad, raakten de twee besturen die dag in gesprek en aan het eind van een lange avond wisten ze elkaar de hand te schudden en het terras weer met een brede glimlach te verlaten. Ze hadden een oplossing gevonden, in ieder geval tijdelijk. De Melbournian Stars zouden MSA helpen hun reputatie te verbeteren, in ruil voor een financiële bijdrage die ervoor zou zorgen dat de Melbournian Stars uit de schulden kwamen en een jaar lang genoeg geld zouden hebben om naar de nieuwe competities toe te werken, geld dat MSA makkelijk kon missen.

  Het bestuur van beide verenigingen dacht dat het een fantastisch idee was. Maar hoe zal het in werkelijkheid uitpakken? Zijn de leden van beide verenigingen wel bereid om samen te werken? Zal er een strijd komen waarbij de ene groep de andere probeert weg te vagen? Of ontstaan er juist verrassende nieuwe relaties? We zullen het allemaal zien!
  Rollen
  Naam:
  Leeftijd:
  Vereniging:
  Studie:
  Innerlijk:
  Uiterlijk:
  Verleden:
  Relaties:
  Extra:

  • NAAM ~ LEEFTIJD ~ STUDIE ~ USERNAME ~ PAGINA

  Melbournian Stars
  • Ivy Céline Leroux ~ 24 ~ bachelor Crime and Criminal Justice ~ Cherri ~ 1

  • Elin Zohra Sivananda ~ 24 ~ bachelor of fine arts ~ Isolophilia ~ 1

  • Joyce Presley King ~ 24 ~ Geneeskunde ~ Frangente ~ 2

  • Leroi Jacquotte Babin-Archambault ~ 24 ~ Rechtsgeleerdheid ~ ostranenie ~ 2

  MSA
  • Kylie Alinta Williams ~ 25 ~ BA Psychology ~ LoveTravels ~ 1

  • Niles Ethan Clarke ~ 26 ~Sports & Health ~ Everglow ~ 1

  • Parker Kennedy
  Collymore ~ 25 ~ Fashion Marketing & Brand Management ~ ostranenie ~ 2

  • Roman Alejandro Morales ~ 25 ~ Geneeskunde ~ Zemo ~ 2

  By Everglow & LoveTravels

  [ bericht aangepast door Chiacchierare op 22 mei 2021 - 18:49 ]

  MT! (:


  The light that you left me will everglow

  Zou ik een vrouw mogen reseveren in Melbournian Stars ?


  Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.

  Mag ik een meisje reserveren bij Melbournian Stars?


  • Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic. •

  Mag ik een dame bij Melbournian Stars en een guy bij MSA? (:


  El Diablo.

  Zeker! Ik ga jullie erbij zetten!

  Kylie Alinta Williams  
  NAAM
  Kylie ~ uitgesproken als Kye-Lee ~ Aboriginal oorsprong ~ betekent Boemerang.
  Alinta ~ uitgesproken als Uh-Lin-Tah ~ Australische oorsprong ~  betekent Vuur en Vlam.
  Williams ~ veel in Australië voorkomende achternaam.


  LEEFTIJD
  Kylie is 25 jaar oud. Ze is jarig op 15 januari, midden in de Australische zomer.

  VERENIGING
  Kylie is er trots op lid te zijn van de Melbourne Student Association. Met twee oudere broers die beide oud leden zijn van MSA en het feit dat Niles samen met haar lid wilde worden, was het niet meer dan vanzelfsprekend dat Kylie ook lid zou worden. Al tijdens de zware ontgroening begon Kylie in te zien waarom haar broers zo trots waren op MSA en begon ook zij steeds trotser te worden op de vereniging en haar lidmaatschap. Zoals haar broers vanaf het begin al verwacht hadden, voelt MSA namelijk ook voor Kylie als een tweede familie.

  STUDIE
  Kylie studeert de bachelor of Art, met een major in Psychology, aan de University of Melbourne. Na het afgelopen jaar op uitwisseling te zijn geweest in Valencia, is ze nu terug in Melbourne om een laatste paar vakken te volgen en haar studie af te ronden.


  INNERLIJK
  behulpzaam (is bijna altijd bereid om anderen te helpen) ~ beschermend (komt altijd op voor de mensen waar ze om geeft, heb je ruzie met hen dan komt de niet zo gezellige Kylie tevoorschijn. Tevens is ze erg beschermend over de (nieuwe) leden van MSA. Zo is Kylie degene die ervoor zorgt dat alles tijdens de ontgroeningen goed blijft gaan en wordt ze door veel nieuwe leden vaak als een grote zus gezien) ~ doorzetter (als Kylie iets wilt dan gaat ze er ook volledig voor en weet ze heel vaak haar zin te krijgen) ~ eerlijk (zegt altijd precies wat ze ergens van vindt of over denkt) ~ eigenwijs (doet wat ze wilt, ook als mensen haar heel vaak vertelt hebben dat iets geen goed idee is) ~ loyaal (trouw aan haar vriendje, familie, vrienden en MSA) ~ spontaan (gek op avontuur en weet vaak de gekste dingen te verzinnen. Een dag met Kylie is nooit hetzelfde als de vorige) ~ sympathiek (erg geïnteresseerd in andere mensen en weet zich vaak in de gevoelens van anderen te verplaatsen) ~ trots (op het leven dat ze voor zichzelf heeft gecreëerd en op haar vriendje, vrienden, familie en MSA)


  UITERLIJK
  1 meter 70

  lang, donkerbruin, golvend haar

  bruine ogen

  draagt vaak oogschaduw, mascara en lippenstift, maar kan ook prima zonder

  is van mening dat ze een mooi gevormd lichaam heeft en niet te dun of te dik is

  heeft dankzij haar Aboriginal roots snel een zongebruinde huid

  is gek op jurkjes, maar is ook vaak genoeg in een spijkerbroek en shirtje te zien

  kan prima op hakken lopen, maar houdt toch meer van sneakers en sandalen.

  VERLEDEN

  Moeder: Lowanna Yindi Williams-Amarak ~ 55 ~ Australiër met Aboriginal roots ~ Journaliste
  Vader: Mateo Jiemba Nullah Williams ~ 57 ~ Australiër met Aboriginal en Spaanse roots ~ Eigenaar café

  Broer: Iluka Jarrah Williams ~ 30 ~ Eigenaar surfschool
  Broer: Birrani Yarran Williams ~ 28 ~ Marketing manager


  Kylie is opgegroeid in een zeer liefdevol gezin. Van jongs af aan is Kylie heel veel bijgebracht over haar Aboriginal en Spaanse roots, aangezien haar ouders het belangrijk vonden dat het jonge meisje zich niet alleen bewust werd van haar huidige omgeving, maar ook van waar ze vandaan kwam. Tevens leerden haar ouders haar op jonge leeftijd al om te genieten van de kleine dingen in het leven en altijd klaar te staan voor haar naaste medemens. Dit zijn eigenschappen die Kylie nog altijd met zich mee draagt.

  Haar ouders zijn altijd al gek geweest op het maken van dagtripjes naar het strand, onder andere om te surfen, naar de bergen, onder andere om wandelingen te maken, en naar omliggende dorpjes. Ook reizen is iets wat de familie altijd al vaak gedaan heeft. Vandaar ook dat Kylie altijd al gek is geweest op het beleven van avonturen en hier altijd wel voor in is.

  Hoewel Kylie nooit echt hele hoge cijfers haalde, wist ze toch op een positieve manier haar schooljaren door te komen. Waarschijnlijk kwam dit vooral doordat Kylie's ouders haar altijd verteld hebben dat er belangrijkere dingen in het leven waren dan het halen van hoge cijfers, zoals het vormen van vriendschappen en het genieten van het leven. Dit is daarom ook iets waar Kylie zich steeds meer op ging focussen. Op school hoorde ze bij het populaire groepje, het groepje waar ze ook na school steeds meer tijd mee door ging brengen. Na 's avonds een paar uur met haar familie door te hebben gebracht verdween ze bijna elke avond stiekem naar het gezamelijke dak van het appartementencomplex, waar ze uren lang door bracht met Niles. Vandaar dat de jongen langzaamaan veranderde van een goede vriend in haar vriendje.

  Het was daarom ook vrij vanzelfsprekend dat Kylie in dezelfde stad als Niles zou gaan studeren, dezelfde stad waar tevens haar twee broers hadden gestudeerd, en, net als haar twee broers, samen met Niles lid zou worden van MSA.

  Hoewel ze de ontgroening op momenten best heftig vond, wist ze zich er samen met Niles en de nieuwe vrienden die ze dat jaar maakte goed doorheen te slaan. Het was daarom ook geen verassing dat Kylie niet veel later een eigen kamer aangeboden kreeg in het MSA huis. Een kamer die ze heel graag aan nam.

  Na een aantal jaar in Melbourne, heeft Kylie het afgelopen jaar in Valencia doorgebracht. Ze wilde namelijk meer te weten komen over het land waar een deel van haar voorouders vandaan kwamen en kreeg de kans om in Valencia een voor haar studie zeer interessant uitwisselingsprogramma te volgen. Hoewel ze het in Valencia geweldig vond, miste ze haar vrienden en familie enorm. Vandaar dat ze zeker blij was toen ze van de zomer weer terug naar Melbourne kon keren.


  RELATIES

  Niles Ethan Clarke Boyfriend

  Parker Kennedy Collymore Goede vriendinnen

  Ivy Céline Leroux Kylie kan zich heel erg ergeren aan Ivy's botte en norse gedrag. De twee zijn daarom ook zeker geen vriendinnen te noemen. Maar wie weet... wellicht dat er in de toekomst dingen veranderen

  Elin Zohra Sivananda Enemies

  Wie wilt er een relatie met deze dame?  EXTRA

  Nationaliteit 70% Australisch (30% Aboriginal), 30% Spaans

  Talen Engels en Spaans

  Geaardheid Hetero

  Relatiestatus In een relatie met Niles Ethan Clarke

  Likes St. Kilda, festivals, live music, flat white, cocktails, dagtripjes, reizen, de vele kleine cafés in de zijstraatjes van Melbourne CBD, genieten van de zon op een terras naast de Yarra river, surfen, door de bergen wandelen, kangaroes en pinguïns.

  Dislikes arrogantie, mensen die haast hebben, onbetrouwbaarheid, verraad, onberekenbaar gedrag, bier, piercings, suiker en zoetigheid

  Hobby's Genieten van het leven met Niles, tijd doorbrengen met de mensen van MSA, dagtripjes maken, reizen, surfen, hardlopen, festivals bezoeken, met een flat white in haar handen door de smalle straatjes van Melbourne CBD slenteren, met een cocktail in haar hand op een terrasje langs de Yarra river van de zon genieten, kijken naar de pinguïns in St. Kilda en dagen doorbrengen rond het strand

  Talenten Surfen, dansen, dingen organiseren en mensen opvrolijken

  Mistalenten Totaal niet muzikaal en zou zich totaal niet thuis voelen op een podium

  [ bericht aangepast door Chiacchierare op 20 mei 2021 - 21:05 ]

  IVY
  She knows exactly who she is and what she wants.

  NAAM
  IVY • 'Vine'
  CÉLINE • 'heavenly'
  LEROUX• 'The red' een veel voorkomende achternaam in Frankrijk,

  LEEFTIJD
  24. Ze is geboren op 6 mei en heeft dus het sterrenbeeld stier.

  VERENIGING
  Melbournian Stars - Ivy is vooral danseres in de groep en zingt achtergrond.

  STUDIE
  Ivy studeert met trots de bachelor Crime and Criminal Justice. Na eerder een graad te hebben gehaald in psychologie, ontdekte ze dat de kant van de misdaad haar veel meer aangreep. Misdaadseries hielden Ivy sinds van kleins af aan al de hele nacht op. Met een zaklamp, een schriftje schreef ze alle theorieën op tot ze wist hoe alles precies zat. De intelligente brunette was een ware speurneus en kon niet wachten om zelf later cold cases op te lossen. Ze was bijzonder getalenteerd in raadsels oplossen. Ze heeft ook al veel kennis ontwikkelt over het rechtsysteem en veelkomende gedachtegangen van de onderwereld.
  Dus, hoewel je zou denken dat de bachelor 'crime and criminal justice' gemaakt voor haar zou zijn, had ze toch veel twijfels. Ze wist niet of er wel een toekomst zou zitten in de crime studie. Het was daarom ook een 'loting' en nog spannend of ze binnenkwam. De eerste keer was ze het helaas niet geworden en focuste ze zich op psychologie. Een paar laar later kon ze dan eindelijk de uitdaging aangaan om de studie van haar dromen te volgen in Melbourne.

  Never underestimate a woman like her.

  INNERLIJK
  Ambitieus - Achterdochtig - Antisociaal - Bedachtzaam - Beschermend - Dapper - Doorzettend - Intelligent - Koppig - Nieuwsgierig - Onafhankelijk - Onberekenbaar - Onbevreesd - Onverschillig - Strijdlustig - Vasthoudend.

  Ivy is een jonge vrouw die duidelijk weet wat ze wil. Als ze haar zinnen ergens op heeft gezet, doet ze alles om het te bereiken. Met haar intelligentie lukt dat haar meestal ook wel, maar soms zit haar antisociale kant haar erg in de weg. Ondanks dat ze weinig angsten kent, heeft ze veel moeite om nieuwe contacten te leggen. Ze zou nooit erg snel op iemand afstappen die ze niet zo goed kent. Ze is dan ook redelijk onverschillig tegenover vreemden en ze kan soms zelfs nors en bot overkomen. Het duurt dan ook erg lang voordat iemand haar vertrouwen voor zich kan winnen. Ze is erg achterdochtig en denkt over alles wat iemand doet soms wel tien keer na. Maar wanneer je haar vertrouwen hebt, laat ze dat los en zal ze vol voor je door het vuur gaan. Ondanks dat veel mensen die haar niet zo goed kennen denken dat ze nors is, heeft Ivy een hartje van goud. Het duurt alleen iets langer voordat ze dat aan iemand laat zien.

  UITERLIJK
  FC: Chanelle Elise
  Hazel gekleurde ogen - donkerbruin, lang haar - blauw/groene ogen - 1,74 lang - licht getint - slank postuur.

  Haar kledingstijl is stoer en casual. Ze trekt het liefst een normale spijkerbroek en een zwart shirt of blouse aan. Soms wordt ze weleens een tomboy genoemd, al draagt ze wel graag een subtiel laagje make-up en sieraden. Je zal haar niet snel betrappen in een jurkje.

  VERLEDEN
  Ivy haar roots liggen in Frankrijk, waar ze geboren en getogen is in Bordeaux. Ondanks dat ze er altijd gewoond had, voelde ze zich er nooit thuis. Haar vader deed nooit zijn best voor haar en soms keek hij haar niet eens aan. Hij leek alleen aandacht te hebben voor haar jongere tweelingzusjes Alexa en Ammelie, Ivy wist altijd al dat er iets vreemds aan de hand was en ging, zoals altijd, op onderzoek uit. Ze begon te graven en bracht even later de onderste steen boven. Haar vader bleek niet haar biologische vader te zijn. Na een confrontatie met haar ouders had 'haar vader' helemaal geen zin meer om moeite te doen. De man hield van een drankje en verloor zichzelf in een verslaving. Uit frustratie kreeg hij losse handjes en moest Ivy geregeld voor haar zusjes springen om de klappen te incasseren. Want hoewel zij wel zijn bloedeigen kinderen waren, vond hij ze niet langer belangrijk genoeg. Ivy leefde voor haar jongere zusjes en zorgde ervoor dat zij een zo normaal mogelijke jeugd zouden krijgen. Ze zette hen voor zichzelf en bleef dat doen totdat zij zelf tieners werden. Op een dag overleed hun vader door een auto-ongeluk en was de spanning thuis eindelijk verdwenen. Hun moeder was een echte carrièretijger, ze was zelden thuis.

  Om te kunnen ontsnappen uit haar realiteit hield Ivy zich niet alleen bezig met crimes te bestuderen. Ze had ook nog een tweede liefde en dat was dansen. Ze kon verdwalen in de muziek en er ook helemaal in opgaan. Ze hield van verschillende soorten dans zoals hiphop, street dance en zelfs ballet. Als ze kon dansen dan kon ze alles en iedereen om zich heen even vergeten. Zelfs de geheime zoektocht die ze startte naar haar biologische vader - een Australische man die haar moeder had ontmoet tijdens het backpacken door Australië. Een groot onderzoek wees uit dat haar vader ergens in Melbourne zou verkeren. Omdat ze ontzettend nieuwsgierig was, zocht ze een manier om er te komen. Het was één van de redenen waarom ze voor de University of Melbourne had gekozen. Haar studie was namelijk heus wel dichterbij huis te volgen. Toen ze informatie had ingewonnen over de school werd ze direct laaiend enthousiast. Want niet alleen stond de school hoog aangeschreven en boden ze haar droomstudie aan, ook zou ze daarnaast nog lekker kunnen dansen bij de Melbournian Stars. Haar moeder had een fikse spaarrekening opgebouwd voor de moeder en ook werkte Ivy bijna elke avond in een restaurant in de buurt. Geld was dus gelukkig geen enkel probleem voor de nieuwsgierige brunette.  Dance is the hidden language of the soul

  EXTRA
  • Geaardheid: ze is openlijk biseksueel en heeft een voorkeur voor vrouwen.
  • Likes: sushi - dansen - koffie - crime series - boeken - optreden - bier - marvelfilms - boksen/zelfverdediging beoefenen - zwemmen - Tattoo's - piercings - sneakers - allerlei soorten muziek - uitgaan - zingen - wandelen - bloemen - dieren - pizza - mysteries - puzzels - raadsels - fotograferen - urenlang scrollen op telefoon - uitslapen - versgebakken koekjes
  • Dislikes: Arrogantie - backstabbers - roddels - pesten - sigaretten - leugens

  relaties

  Kylie Alinta Williams - De twee liggen elkaar (nog) niet. Ivy moet niets hebben van het populaire kliekje en kijkt nog een beetje scheef naar Kylie vanwege de pesterijen vanuit hun vereniging. Maar wie weet wat er gebeurd als de twee elkaar beter leren kennen..

  Ivy staat open voor alles


  [ bericht aangepast door Cherri op 20 mei 2021 - 22:36 ]


  Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.

  Elin Zohra Sivananda
  To be, or not to be, that is the question.

  NAAM
  Elin Zohra Sivananda
  - Elin || sun ray || Greek
  - Zohra || mere || Arabic
  - Sivananda || Lord Shiva || Hindu

  LEEFTIJD
  Vierentwintig. Ze is geboren op 11 augustus, wat haar sterrenbeeld leeuw maakt.

  NATIONALITEIT
  25% Filipinos, 25% Australian, 50% Arabic.

  VERENIGING
  Elin is lid van The Melbournian Stars.

  STUDIE
  Elin volgt de studie bachelor of Fine Arts.

  Do what is right,
  not what is easy nor what is popular.

  INNERLIJK
  Intelligent • bad habit of prioritizing her career above her friends • competitive • brave • sarcastic • selfish • stubborn • jealous • charming • manipulative • good at faking her feeling • often goes too far to achieve her goals • goal-oriented • creative • chaotic • picky • fickle • hard to please • shallow • closed off • insecure


  UITERLIJK FC: Christina Nadin
  1,65 • slank gebouwd • lange, donkerbruine haren • piercing in linkeroor • bruine ogen • casual, stijlvolle kledingstijl.


  FAMILIE&GESCHIEDENIS

  Familie
  Father - Zayd Sivananda, 68× theatre owner, Arabic.
  Mother - Yasmine Sivananda neé Jones × former actress/theatre owner, Filipino/Australian. deceased

  Fraternal grandparents:
  Fraternal grandfather - Abidin Sivananda, 90 × oil industry employee, Arabic
  Fraternal grandmother - Cyra Sivananda, 88 × midwife, Arabic

  Maternal grandparents:
  Maternal grandfather - Cristino Jones × carpenter, Filipino Deceased
  Maternal grandmother - Allison Jones, 92 × nurse, Australian


  Yasmine en Zayd leerde elkaar kennen in Nieuw Zeeland, waar ze beide op vakantie waren. De vonk sloeg meteen over en ze kregen een LAT relatie. Ondanks de ups en down bleef er maandenlang contact en besloot Zayd naar Australie te verhuizen om dicher bij Yasmine te zijn. Hun gemeenschappelijke liefde voor acteren deed hen beslissen om een eigen theater te starten. Na twee jaar trouwen het stel en kochten ze een huis in Melbourne. Het pasgetrouwde stel had een grote kinderwens maar voor jaren lukte dit niet. Pas op haar veertigste raakte Yasmine in verwachting en kwam Elin ter wereld. Gezien haar leeftijd was het ook snel duidelijk dat hun dochter geen verdere broertjes of zusje meer zou gaan krijgen. De liefde voor theater en acteren werd Elin met de paplepel ingegoten en op haar zevende stond de brunette al op het podium te zingen en dansen. Op haar twaalfde schitterde ze voor het eerst tijdens een voorstelling en zagen haar ouders dat ze talent had en motiveerde haar om zich verder te ontwikkelen in dit gebied. Elin had een vrij zorgeloos leven tot haar vijftiende waarneer haar moeder onverwachts overlijd aan een hartstilstand. Het gezin is kapot en niemand weet goed hoe ze het plotse verlies moeten verwerken. Elin grijpt naar allerlei verdovende middelen, alcohol, sigaretten en drugs. Haar vader ziet zijn dochter steeds verder afglijden maar kan door zijn eigen rouwproces geen grip krijgen op haar en pusht haar eigenlijk nog verder de afgrond in. Hij wil dat ze in de voetsporen van haar moeder gaat treden. Op deze manier legde hij constant druk op haar om op het toppen van haar kunnen te presteren, zeker toen ze werd aangenomen op de universiteit van Melbourne waar ze de acteeropleding volgt. Ze raakte in een depressie terecht en na een mislukte zelfmoordpoging, belande de brunette in een psychiatrische instelling. Hier heeft ze ruim een half jaar gezeten en dit jaar is ze weer begonnen op school. Haar medestudenten is verteld dat ze op stage in het buitenland was, enkel haar goede vrienden weten de echte reden van haar korte verdwijning. Door haar goed ontwikkelde acteervaardigheden denkt iedereen dat het nu weer beter met haar gaat, maar ondertussen struggled ze nogsteeds met het gebruik van verdovende middelen.


  Acting is behaving truthfully under imaginary circumstances.

  EXTRA
  Likes
  Dislikes
  Sexuality Straight
  Addictions Elin is verslaagd aan sigaretten en verschillende drugs.
  Disoders Elin vertoont nog depressieve/suicidale kenmerken maar verbloemt zich zoveel mogelijk.

  What you do today can improve all your tomorrows.

  [ bericht aangepast door Isolophilia op 20 mei 2021 - 21:03 ]


  • Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic. •

  Nils Ethan Clarke
  ’We ride together, we die together’

  NILES || victory
  ETHAN|| firm, enduring, strong and long-lived
  CLARKE|| English and Irish origin - also very common in Australia. ‘


  Leeftijd
  26


  Vereniging
  MSA || Het lid worden van de Melbourne Student Association was vanzelfsprekend voor Niles. Hoewel de harde eisen en de harde ontgroening niet niets waren sloeg hij zich daar nog vrij gemakkelijk doorheen. Ooit hoopt hij erelid te worden van de vereniging waar hij zo ontzettend trots op is. Het voelt zelfs belangrijker dan zijn studie, terwijl dat niet zo zou moeten zijn. Voor de meeste leden zou hij zonder enige twijfel zijn hand in het vuur steken, zij hebben zijn respect gewonnen.

  Studie
  Sports & Health || Hoewel Niles droomt van een carrière als profvoetballer, heeft hij er toch voor gekozen voor de studie Sports en Health. Want hoewel hij wel een aardig balletje kan trappen, is hij ook realistisch over deze droom. De kans is misschien nog wel groter om door de bliksem geraakt te worden, dan profvoetballer te worden. De keuze van deze studie is een logische vervolgstap voor Niles. Op de middelbare school was hij één van de uitblinkers in voetbal en andere sporten. De school voetbalteam is zelfs meerdere keren kampioen geworden onder zijn leiding. Hij had meerdere studiebeursen aangeboden gekregen, maar koos voor the university of Melbourne. Want dan zou hij bij zijn Kylie op school zitten. De keuze was daarom dan ook snel gemaakt, hoewel de jongeman nog niet precies welke kant hij op zou willen binnen het vakgebied. Middels zijn studie, de minors, majors en stages probeert hij daar achter te komen.
  Innerlijk
  Arrogant | Beschermend | Dominant | Doorzetter | Egoïstisch | Eigenzinnig | Gesloten | Goedlachs| Hoogmoedig | Jaloers | Koppig | Ondernemend | Sadistisch | Sarcastisch | Sportief | Kritisch | Zelfverzekerd | Spottend | Trots.
  Niles is een jongeman met een uitgesproken karakter. Omdat hij nogal sadistisch is, geniet hij ervan om anderen naar beneden te halen. Het gaat vooral om eerstejaars en de leden van The Melbournian stars. Hij heeft het vooroordeel dat zij slechts een stelletje 'theater nerds' zijn. De vereniging bevalt hem maar niets, al helemaal niet wanneer ze moeten samenwerken. Hij zal het ze zeker niet gemakkelijk maken en proberen het groepje te vervagen zodat al het budget naar MSA gaat. Want, daar komt zijn arrogantie om de hoek kijken - hoe voelt zichzelf beter dan anderen. Ook zijn vereniging is in zijn ogen beter dan die van de ‘theater nerds'.
  Ook moeten de eerstejaars het vaak ontgelden onder zijn pesterijen, zij moeten zich immers nog bewijzen. De jonge sporter is allesbehalve ruimdenkend en heeft het vaak gemunt op mensen die 'anders' zijn volgens hem. Hij leeft volgens zijn eigen normen en waarden en anderen moeten zich daar aan aanpassen. Hij uit zijn frustraties uit het verleden op anderen, wanneer sporten even niet werkt als uitlaatklep.
  Alhoewel hij klinkt als een enorme bullebak, heeft hij toch ook wel zijn gevoelige kanten die hij probeert te verbergen. Wanneer je zijn respect hebt gewonnen, zou hij zijn hand voor je in het vuur steken. Dan beschouwt hij je als een volwaardige broer of zus en beschermt hij je alsof zijn leven ervan afhangt. Die kant van hem komt dichter in de buurt van hoe hij echt is. Voor de buitenwereld doet hij zichzelf heel anders voor.
  Desalniettemin heeft hij ook een andere, menselijke kant. Het is de kant die hij zelden laat zien aan iemand. Ondanks dat hij niet zo gemakkelijk uit het veld wordt geslagen, kan hij soms toch erg gevoelig zijn. Alleen de mensen die hij in zijn hart heeft gesloten kunnen hem breken. Wanneer dat gebeurt, trekt hij zich terug in zijn schulp. Dan is hij plotseling niet meer zo'n pestkop met de grote mond. Je kunt dus wel stellen dat Niles uiteindelijk een klein hartje heeft.

  Uiterlijk
  FC: Andy Walters
  189 cm lang | diepblauwe ogen | middenbruine krullen | scherpe kaaklijn | vrij volle lippen | vrij gespierd gebouw - deels genetisch en deels door het trainen | draagt het liefst casual en donkere kleding, maar heeft zeker ook een paar nette blouses in zijn kast hangen.

  ’I never insult people, I only tell what they are.’


  'They play the game I change the game.'


  Familie en geschiedenis
  Vader | Isaac Theodore Clarke | 56 | business analist
  ✝ Moeder | Meredith Lauren Clarke-Murray ✝
  Broertje | Jared Maddox Clarke | 19 | examenjaar high school
  Broertje | Joshua Spencer Clarke | 19 | examenjaar high school

  Meredith Murray leerde op twintig jarige leeftijd de liefde van haar leven kennen - Isaac Clarke. Er was alleen één groot probleem, ze was namelijk al verloofd met een andere man. Als het ware zou ze uitgehuwelijkt worden aan een rijkere man. De familie Murray was een machtige en rijke familie en wilden dat zij een goede man zou trouwen die hun familie eer aan zou doen. Meredith deed wat haar werd opgedragen en accepteerde de verloving. Totdat ze op een avond Isaac Clarke leerde kennen, een knappe zakenman die haar hart meteen gestolen had. Op een mooie zomeravond zaten ze op het terras en had hij zijn telefoonnummer gegeven. Van het één, kwam het ander. De twee kregen een affaire en hielden het geheim. Dit ging goed totdat Meredith zwanger raakte van haar eerste kind, Niles. Dapper zoals ze was zette ze een punt achter haar verloving en besloot ze om voor haar eigen geluk te kiezen. Ze trouwde Isaac Clarke en mochten gauw daarna hun eerste zoon verwelkomen. Ze leefden met veel geluk samen en Meredith vond een geweldige baan als tandartsassistente. Alles leek rozengeur en maneschijn te zijn totdat haar kant van de familie opnieuw contact zocht. Het gaf Meredith ontelbaar veel stress waardoor het niet goed ging op haar werk en ze moeite had om opnieuw zwanger te raken. Ze verbrak tot onvrede van haar familie opnieuw alle banden en raakte na een paar jaar opnieuw zwanger. Het geluk kon niet op toen ze erachter kwamen dat het ook nog eens een tweeling was. Negen maanden later werden nog twee gezonde jongens op de wereld gezet, Jared en Joshua. Maar aan al dat geluk kwam twee jaar later een abrupt eind toen Meredith door een noodlottig ongeval geschept werd op haar fiets door een auto op kerstavond. Isaac wachtte thuis met hun zoons op haar want ze moest nog snel even een boodschap halen , ze kwam alleen nooit meer thuis. Niles was amper tien jaar toen het gebeurde, maar herinnert zich nog elk detail.
  De dood van zijn moeder heeft Niles getekend voor het leven. Zijn vader zocht een uitweg in zijn werk en zelf zocht Niles net zo goed naar een uitweg, als hij niet voor zijn broertje hoefde te zorgen overdags. Hij vond zijn uitweg met de gesprekken die hij dagelijks had met Kylie. Ze konden urenlang kletsen op het dak terwijl ze naar de sterren keken. Ze was zijn anker en hield hem op zijn plaats terwijl hij juist zo verloren was.
  De situatie in huize Clarke werd er ondertussen niet beter op. De jongens zagen hoe hun vader zichzelf geen tijd gaf om te rouwen. Hij sprak zijn zoons ook vaak genoeg streng toe als ze verdriet hadden. En zo was de toxic masculinity geboren in het mannen huishouden.
  Op de middelbare school kwam Niles erachter dat hij meestal net iets harder kon duwen dan anderen. Hij zag dat mensen een stap achteruit deden als ze hem zagen, dat was iets waar hij zich veilig bij voelde. Hij had geen probleem om in het populaire kliekje terecht te komen en hij vond het geweldig dat iedereen hem zo bewonderde. Daardoor is hij wel naast zijn schoenen gaan lopen. En omdat hij het verlies van zijn moeder nooit helemaal had verwerkt, zocht hij naast het sporten buitenschool een andere hobby - anderen het leven zuur maken. Hij wilde absoluut niet dat anderen over hem heen zouden lopen en had een manier gevonden waarop niemand dat ooit zou durven.
  Tussen Kylie en hem bloeide ook iets moois. De relatie met haar is een rode draad in zijn leven geworden. Toen hun relatie even op een heel laag pitje werd gezet omdat Kylie een jaar in Valencia zat, was Niles een ander persoon. Hij was teruggetrokken en stil. Toen de weer terug kwam en hun romance zoals vanouds opbloeide, was Niles al gauw weer zichzelf.

  Relaties

  Kylie Alinta Williams || girlfriend
  Elin Zohra Sivananda || enemies
  Ivy Céline Leroux || enemies
  Parker Kennedy
  Collymore || Sportbuds
  Leroi Jacquotte Babin-Archambault || enemies
  Joyce Presley King || een van Niles’ slachtoffers


  Extra

  Nationaliteit: Australisch, met Ierse roots. Zijn voorouders komen uit Ierland.

  Geaardheid: Hetero - as straight as an arrow

  Relatiestatus: In een relatie

  Talenten: voetballen. Hij is aanvoerder van de plaatselijke voetbalclub. Ze spelen in de tweede divisie, dat is op amateurniveau redelijk hoog. fitness. Dankzij de stage die hij heeft gelopen bij een plaatselijke sportschool heeft Niles naast zijn studie een bijbaantje als assistent fitness instructeur overgehouden. Op een paar verbeterpunten na waren ze erg tevreden over hem. Koken Je zou het haast niet verwachten bij deze stoere gast, maar stiekem heeft hij ook een kleine passie voor koken. Het liefst kookt hij een uitgebreid gangendiner voor Kylie om haar te verrassen.

  Likes: stoeien met Kylie en haar laten winnen | feesten | bier en mixdrankjes | gamen | gezond en lekker eten | op het terras hangen | festival | het strand en de zee | surfen | smoothies | warm weer | comfy clothes |

  Dislikes: Nerds | theater | begraafplaatsen | klassieke muziek | insecten | langdradige films | romcoms | aanstellers | vroege ochtenden | watjes | kerst

  Angsten: Over zijn angsten is Niles totaal niet open, maar zoals ieder ander mens heeft hij ze wel. Vanaf zijn kindertijd heeft hij verlatingsangst. Dat kan erin resulteren dat hij zo nu en dan te bezitterig kan overkomen bij de mensen die hij lief heeft. Zodra hij dat door heeft, zal hij diegene meer ruimte geven. Door de plotselinge dood heeft hij ook een Thanatofobie ofwel angst voor de dood ontwikkelt. Hij is niet bang om zelf dood te gaan, maar om meer naasten te verliezen. Ook heeft Niles een sociale angststoornis. Het is niet iets wat je zou zeggen als je Niles’ gedrag en uitingen ziet, maar veel daaruit komt voort uit de angst om zelf buitengesloten te worden - Niles is bang om alleen te zijn.

  [ bericht aangepast door Miyah op 23 mei 2021 - 22:54 ]


  The light that you left me will everglow

  Mag ik een dame en een heer? Een dame bij de Melbournian Stars en een heer bij de MSA

  [ bericht aangepast door ostranenie op 18 mei 2021 - 15:19 ]


  Siamo fuori di testa ma diversi da loro -- We’re out of our minds but different from them

  Zeker! Ik ga je erbij zetten!

  Zou ik een dame bij de Melbournian Stars mogen? c:


  ''Disappoint anyone, hell, disappoint everyone, but don’t ever disappoint yourself.''

  Zeker!

  Mogen mijn dame en heer toch van vereniging wisselen?

  Fc: Mishka Silva en Owen Lindberg

  [ bericht aangepast door ostranenie op 18 mei 2021 - 15:20 ]


  Siamo fuori di testa ma diversi da loro -- We’re out of our minds but different from them

  nesber schreef:
  Mogen mijn dame en heer toch van vereniging wisselen?

  Fc: Mishka Silva en Owen Lindberg


  Graag zelfs! Kylie kan wel een vriendin gebruiken (oftewel een tweede vrouw in MSA zou heel fijn zijn) en de Melbournian Stars wel een man:D