• Beste inwomers, hier komt het al bekende news van de laatste paar dagen!

  1 Een man uit Miami heeft een alligator gehuurd om hem een bekende schilderij te laten schilderen voor zijn artelier!

  2 Gisteravond is bekend dat er in de Bioscoop van Limburg zes zalmen betrapt waren van het besluipen van de bioscoopzaal!

  3 Dinsdag 's avonds in de Terschellingen was er sinds 10 jaar een hele gevaarlijke storm op komst. Er waren geen gewonden of doden gevallen. Wel waren er paar hoeden als gemist gemeld.

  4 In Den Haag melden een man met laars op zijn hoofd op voor een campagne om de nieuwe koning te worden. De leden van de eerste en tweede kamer waren ernstig geshockeerd.

  5 Er is een wetenschappelijk ontdekking gevonden om nooit meer verkouden te worden. Het likken van een koeien konten blijkt bepaalde stoffen te hebben om verkoudheid voorgoed tegen te gaan!


  Dat was de breking nieuws van deze week. Volgende week komt er een nieuwe breking news hou het op de hoogte dan zie ik jullie de vogende keer!

  Ps: Dit was satire, neem dit niet al te serieus! Reageer wat je er van vond. Het was puur voor de humor.

  [ bericht aangepast door DarkAcademia op 29 juli 2021 - 10:27 ]


  Let's drink Jasmin tea!

  Ik vind het mentale beeld van sluipende zalmen geweldig (ze hebben geen pootjes, en dat voelt als een basisvereiste), en nog eens dubbel dat ze met z'n zessen zijn en dus zalmig in een groepje die bioscoop binnenslopen. Wat een prachtig nieuws, bedankt.(nerd)


  "Just words." "But good words. That's where ideas begin." - Star Trek, The Wrath of Khan