• Ik vind dat als mensen niet inzien dat ze mooi genoeg zijn als ze zijn dat ze niet egt slim zijn. Waarom iemand anders willen zijn? Waarom mager willen zijn? Waarom kritiek willen krijgen? Die vragen spoken altijd door mijn hoofd bij dit onderwerp.
  Ikzelf ben niet egt de magerste persoon ever but dat accepteer ik. Ik vind mezelf perfect zoals ik ben en anderen moeten dat ook inzien. Ze willen eruit zien op de manier waarbij ze denken dat dat perfectie is. De perfectie ben je zelf. Omdat je dat nu niet volgens anderen bent, dat doet er toch niet toe? Die mensne hebben het recht niet om een ander te oordelen over perfectie als ze vinden dat ze zelf niet perfect zijn.

  Enya heeft gesproken.

  so met je eens is Nicol die op haar account sit van haar en haar BF xP

  mensen moeten sichself en elkaar leren accepteren want als je jezelf niet accepteert accepteren anderen je meestal ook nie


  Assasin.

  Zo is dat amen, ik had er net ook al een topic over, ik bedoel, wees wie je bent, en misschien heb ik wel makkelijk praten omdat ik niet dik ben, en ik snap ook heus wel dat mensen soms denken dat ze er zo uit moeten zien,maar wees blij met wie je bent,.!!


  'Jesus said love one another, He didn't say love the whole world.

  Idd, ik snap je. Maar Anorexia Nervosa is een ernstige ziekte. Ookal zijn die mensen broodmager, ze zien zichzelf in de spiegel anders dan ze zijn. Daar kunnen ze niks aan doen. Het is een geestelijke ziekte. Dus die mensen kunnen er niks aan doen.

  Esther heeft gesproken x3.


  Just because something isn't happening for you right now, doesn't mean that it will never happen.

  Idd, ik snap je. Maar Anorexia Nervosa is een ernstige ziekte. Ookal zijn die mensen broodmager, ze zien zichzelf in de spiegel anders dan ze zijn. Daar kunnen ze niks aan doen. Het is een geestelijke ziekte. Dus die mensen kunnen er niks aan doen.

  Ik weet wel dat het een mentale ziekte is.

  Ik wist niet zeker of je het nou over de Franse black metalband had of over de ziekte. Maar indeed, you're right.


  I will beat your ass like a Cherokee drum

  tijd gehad . door men ex;)kweegde toen maar 46k^^ nu gelukkig 55 x)

  Helemaal mee eens, maar ik denk dat de meesten niet meer willen eten om zich goed en zeker te voelen en ik denk niet dat dat ooit gaat verandere , zelfs niet na deze mooie preek van je!
  Ze zijn ziek..xD


  Your Butt is Mine!

  Jullie moeten wel weten dat jullie nu eigenlijk een bepaalde groep mensen aanvallen. De meeste van die mensen kunnen er niets aan doen. Anorexia Nervosa is een ziekte. Je kunt het krijgen door onzekerheid, psychische redenen of bijvoorbeeld [jeugd]trauma's. Dus laten we alsjeblieft niet vergeten, dat het ook maar gwoon mensen zijn als jij en ik. En ja .. ze zijn ziek. Maar de meeste van hen doen het niet omdat ze het wíllen! Juist door dit soort reacties denken mensen met Anorexia of een andere eetstoornis dat een ander ze toch niet zal begrijpen dus houden ze het voor zichzelf. Of beginnen ze dingen als Pro-ana waar ze bij elkaar steun kunnen halen. Denk alsjeblieft ook is aan hun kant.. Want het is geen FOUT, het is ziek zijn.


  Wer will daß die Welt so bleibt wie sie jetzt ist der will nicht daß sie bleibt...

  Anorexia is een mentale ziekte. Ga ik jou aanvallen als je autistisch bent ofzo? Nee, doe dat dan ook niet bij mensen die Anorexia hebben. Ze kunnen er niet aan doen.

  Ik vind dat als mensen niet inzien dat ze mooi genoeg zijn als ze zijn dat ze niet egt slim zijn.

  Wat een tyfus onzin.

  Ze zijn ziek..xD

  Lache he?
  Ja dit is ook wel heel erg aandoenlijk.

  Cherished met je eens. je kan niet zien of je ziek bent aan de buiten kant jah je kan het zien. maar dan als nog het recht geeft je niet om er zoo maar je bek open te trekken.


  Some angels have no wings.

  Hmm het is verschrikkelijk als je dat hebt, ik heb jaren met zo iemand geleefd, en ik lach helemaal niet met ze! maar ik vind het raar dat ze de term Ziek erop plakken!, ze zijn niet egt ziek ziek, het is psygologish niet goed met die mensen..


  Your Butt is Mine!

  Anorexia is een mentale ziekte. Ga ik jou aanvallen als je autistisch bent ofzo? Nee, doe dat dan ook niet bij mensen die Anorexia hebben. Ze kunnen er niet aan doen.

  Dit vind ik pas gesproken.


  Tanya is de beste.

  mij word vaak gevraagt of ik anorexia heb, ook word het wel eens tegen me gebruikt omdat ze weten dat als ze dat zeggen ze me heel erg onzeker maken.

  En mensen niet een beetje dom als ze zichzelf te dik vinden terwijl ze dat niet zijn. De mensen die anorexia, boulimia ofz zo'n soort iets hebben, hebben vaak erge dingen mee gemaakt waarbij ruzie niets is. Ik begrijp die mensen heel erg, omdat mij ook wel eens gezegt word dat ik dik ben, ga ik ook denken dat ik dik ben, die mensen kunnen er niks aan doen. Het is een ziekte, en ziektes kun je niet zomaar stoppen toch? de ene dag ben je ziek en de andere dag ben niet weer niet meer ziek, zo werkt het niet, ik geloof dat die mensen echt willen stoppen maar het gewoon niet kunnen omdat ze het gewend zijn. Ze zijn verslaafd


  If porn was music, the Internet would be a Gangbang x'

  ik snap het ook niet helemaal...
  ik bedoel je kan nou eenmaal niet alles berijken ookal will je het nog zo graag.. het lijkt mij verstandiger gewoon gezond te blijven...
  but verder spreek ik niet ik heb een speciaal dieet om aan te komen... nope heb geen anorexia dit kind vreet wat ze wilt maar valt gewoon te snel af ¬¬


  A Noble was Born in Chaos