• In dit topic zullen voortaan automatisch alle gewijzigde inlognamen komen te staan(Y)


    Dit is mijn signature...

    Ik was xEmoCute, maar voortaan heet ik EmCakeDrop

    Ik was DeadxxVoice, maar voortaan heet ik LovelyThings

    Ik was COMPLICATED, maar voortaan heet ik SWEETxTASTE


    “There is no heaven, there is no hell, except here on Earth.” - Anton LaVey.

    Ik was KurtClovr93, maar voortaan heet ik FilleEnRouge

    Ik was STEPHshit, maar voortaan heet ik STEPHshiit

    Ik was MIESxBILL, maar voortaan heet ik leandra

    Ik was appelkirst, maar voortaan heet ik KirstenSnaps


    Wer will daß die Welt so bleibt wie sie jetzt ist der will nicht daß sie bleibt...

    Ik was Elien92, maar voortaan heet ik Appellien


    " I'm not your boyfriend, baby. "

    Ik was xNAOMIE, maar voortaan heet ik BlueViolet

    Ik was Romy123, maar voortaan heet ik THlover483


    LEB DIE SEKUNDE

    Ik was evaatjuhh, maar voortaan heet ik ParamoreKind


    Reality is a lovely place, but I wouldn't wanna live there.

    Ik was GangstaLiz, maar voortaan heet ik SmoothLife


    I'm right 97% of the time. Who gives a crap about the other 3%?

    Ik was INNERBEAUTY, maar voortaan heet ik HEARTx


    Get ur freak on!

    Ik was Desperate, maar voortaan heet ik Mwah


    'I believe in myself and that is more than enough.'

    Ik was KusjeIlsee, maar voortaan heet ik PopjeIlsee