• In dit topic zullen voortaan automatisch alle gewijzigde inlognamen komen te staan(Y)


    Dit is mijn signature...

    Ik was SceneBitch, maar voortaan heet ik CupCakeQueen


    A. ikmisje.

    Ik was MADNESS, maar voortaan heet ik SweetRain


    Moof

    Ik was daisywolfs, maar voortaan heet ik LIKExRAWW

    Ik was BarbieIsFAKE, maar voortaan heet ik NiniSEXNIJN


    We can only learn to love by loving.

    Ik was loveloveTH, maar voortaan heet ik fickemetTH

    Ik was tabitha, maar voortaan heet ik grenzkosten

    Ik was GeesDynamite, maar voortaan heet ik GeeszBERT


    'I would rather fight with you, than make love to anyone else.'

    Ik was xxxnoukiexxx, maar voortaan heet ik xNoukie


    If you think something small can’t make a difference, try sleeping with a mosquito in the room

    Ik was xChickita, maar voortaan heet ik Monkeyrain


    If I die young, send me away with the words of a lovesong.

    Ik was CelakuhXD, maar voortaan heet ik KissXgoodbye

    Ik was AnkeeXDLiz, maar voortaan heet ik GangstaLiz


    I'm right 97% of the time. Who gives a crap about the other 3%?

    Ik was SantaSista, maar voortaan heet ik SantaTweedy

    Ik was alissa96, maar voortaan heet ik alissaKILLme


    i'm eating gummybears

    Ik was Tom89, maar voortaan heet ik Deadxletters

    Ik was Gwennyx3, maar voortaan heet ik MEL0N