• Hello peeps, Wil je eerst dit lezen voor je je aanmeldt om een wedstrijd te organiseren?

  De wedstrijdmoderators zijn: Ledecky, ProngsPotter, FireBrick6

  Hoe gaat de organisatie van de wedstrijden in zijn werk en wat moet ik daar voor doen?
  Het is ons de laatste tijd opgevallen dat veel mensen geen goed idee lijken te hebben over hoe ze een wedstrijd goed kunnen openen. Daardoor zijn we tot de beslissing gekomen dat er een nieuwe manier is om een wedstrijd aan te melden.
  Je moet een wedstrijdmoderator een privé bericht sturen. In dit privé bericht zet je je beginpost van de wedstrijd, geheel uitgewerkt, waar de volgende informatie in moet staan:

  1. Wat voor soort wedstrijd wil je gaan houden? Geef de naam op van je wedstrijd (bijv: *username*’s schrijfwedstrijd) eventueel een foto wat met je wedstrijd te maken heeft en een link naar de bijbehorende story als je besluit een story te gaan maken.
  2.Vervolgens geef je antwoorden op deze vragen. Schrijf deze informatie zo uitgebreid mogelijk uit, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is:
  Hoeveel deelnemers zoek je? Vallen er deelnemers af of blijft iedereen meedoen gedurende de hele wedstrijd?
  Organiseer je het met iemand of zoek je nog juryleden? Zo ja, hoeveel? Moeten zij nog aan specifieke eisen voldoen of neem je de eerste die wil aan?
  Hoeveel rondes zijn er? Hoe lang duurt één ronde?
  Kunnen mensen uitstel krijgen? Zo ja, hoe lang?
  Hoe ga je met mensen om die hun opdracht niet op tijd inleveren(Joker, lager cijfer, uit de wedstrijd zetten)?
  Heb je een prijs voor de winnaar? Zo ja, wat?(credits, spotlight, een bericht op je profiel of de eer)
  Zijn er naast de huisregels van Quizlet nog verdere regels? Denk hierbij aan regels omtrent inleveren van de opdrachten, omgang met plagiaat, voertaal van de opdrachten, interpunctie etc. etc.
  3.Tot slot beschrijf je de eerste opdracht die je wil gaan geven. Vermeld hierbij dus ook de duur van de opdracht en hoe lang mensen uitstel kunnen krijgen(als dat kan).

  Wat is het verschil tussen een organisator en een jurylid?
  Een organisator is iemand die, naast jou, ook volledig kan beslissen over de opdrachten, het nakijken, het verzenden van berichten naar deelnemers etc. Je organiseert dan samen een wedstrijd en bent dus ook samen verantwoordelijk voor de gehele wedstrijd. Dit dien je ook duidelijk aan te geven in je/jullie inzending, want jullie staan dan ook samen op de wachtlijst.
  LET OP: Als je met meerdere leden organiseert en één van jullie heeft al een wedstrijd lopen, dan mogen jullie pas beginnen aan een nieuwe wedstrijd op het moment dat jullie géén van beide meer bezig zijn met een andere wedstrijd (Je mag namelijk maar één wedstrijd per keer hebben)

  Een jurylid is echter iemand die je alleen maar helpt met het nakijken van de opdrachten. Deze kan op verzoek eventueel waarnemen als de organisator verhinderd is (denk aan ziekte of vakantie), maar die heeft geen invloed op de opdrachten en hoe de wedstrijd verloopt. Deze is ook niet verantwoordelijk voor opheldering bij vragen, dat is het werk van de organisator!

  - De wedstrijd moderator beslist of je aanmelding goed genoeg is.
  Zo ja; je naam komt op de wachtlijst.
  Zo nee; je moet iets aanpassen en daarna kom je op de wachtlijst..
  - Zodra jij aan de beurt bent krijg je toestemming (via een privé bericht) van een wedstrijdmoderator. Dan mag je beginnen!
  - Als je wedstrijd afgelopen is (je hebt een winnaar/winnares) dan stuur je weer een privé bericht naar een wedstrijdmoderator. Zo kan iemand anders op de wachtlijst sneller beginnen.
  - Mocht er sprake zijn van eventuele overschrijding van de wedstrijdtermijn of problemen binnen een wedstrijd, stuur dan een wedstrijdmoderator een pb. Wij zullen hier dan over gaan overleggen.

  Waar moet ik rekening mee houden als ik een wedstrijd wil beginnen?
  Voor de regels over de wedstrijden ga je naar de huisregels

  Oke! Ben ik nu genoeg voorbereid?
  Bijna! Een tip van ons; denk eerst goed na of je wel een wedstrijd wilt organiseren. Er komt namelijk heel wat bij te kijken. We merken steeds meer dat wedstrijden stoppen nog voor ze geëindigd zijn, dus alsjeblieft, denk er eerst goed over na ^^.
  Daarnaast hebben we ook een story gemaakt met tips en voorbeelden van goed opgezette wedstrijden. Deze story kun je hier vinden.


  - Namens de wedstrijdmoderators!


  Image of the Month!
  De maandelijkse fotowedstrijd van Quizlet. Iedere maand kunnen deelnemers omtrent een nieuw thema een foto nemen. De winnaar mag het nieuwe thema bedenken én zal een prijs van 25 credits ontvangen. Doe allemaal mee en stem!
  Topic
  Archief


  Story of the Month!
  De maandelijkse schrijfwedstrijd van Quizlet. Iedere maand kunnen deelnemers omtrent een nieuw thema een kort verhaaltje schrijven. De winnaar mag het nieuwe thema bedenken én zal een prijs van 25 credits ontvangen. Doe allemaal mee en stem!
  Topic


  Quiz of the Month!
  De maandelijkse quizwedstrijd van Quizlet. Iedere maand kunnen deelnemers omtrent een nieuw thema een quiz ontwerpen. De winnaar mag het nieuwe thema bedenken én zal een prijs van 25 credits ontvangen. Doe allemaal mee en stem!
  Topic


  Poem of the Month!
  De maandelijkse gedichtenwedstrijd van Quizlet. Iedere maand kunnen deelnemers omtrent een nieuw thema een gedicht schrijven. De winnaar mag het nieuwe thema bedenken én zal een prijs van 25 credits ontvangen. Doe allemaal mee en stem!
  Topic


  Column of the Month!
  De maandelijkse columnwedstrijd van Quizlet. Iedere maand kunnen deelnemers omtrent een nieuw thema een column schrijven. De winnaar mag het nieuwe thema bedenken én zal een prijs van 25 credits ontvangen. Doe allemaal mee en stem!
  Topic


  Story of the Year!
  De jaarlijkse schrijfwedstrijd van Quizlet. Ieder jaar kunnen deelnemers omtrent twee nieuw thema's een héél verhaal schrijven. De winnaar mag een van de twee nieuwe thema's bedenken én zal een prijs van 150 credtis ontvangen. Doe allemaal mee en stem!
  Story
  Topic 1
  Motiveer- en praattopic 1 2

  Oude schema:

  Lopende wedstrijden:
  Jurywedstrijden (2)

  Quizenwedstrijden (2)

  Schrijfwedstrijden (3)

  Fotowedstrijden (2)

  Fotobewerkwedstrijden (2)

  Tekenwedstrijden (2)

  Gedichtenwedstrijden (2)

  Filmwedstrijden (2)

  Zangwedstrijden (2)

  Songtekstenwedstrijden (2)

  New BFF wedstrijd (2)

  Themawedstrijden (3)

  De weerwolven van Wakkerdam wedstrijden (2)
  (Hier staat alles wat uitgebreider.)

  Users
  Slughorn
  Wedstrijd
  Pandemie -- Weerwolven van Wakkerdam
  Toestemming:
  ProngsPotter
  Startdatum
  03-04-2020
  Einddatum
  31-05-2020


  Gelieve usernameveranderingen door te geven!

  [ bericht aangepast door marshmellow op 9 april 2014 - 9:37 ]

  [ bericht aangepast door een moderator op 27 april 2020 - 11:47 ]


  If you had never come out of the blue, I would've stay