• - Niet meer -

  [ bericht aangepast door Elite op 2 juli 2010 - 14:49 ]


  You better put a condom on, if you're gonna act like a dick you need to dress like one.

  Mag je ook een rol kiezen voor een vriendinnetje van een voetballer wiens land al is uitgeschakeld?


  Liefde is net zoals Japan. Het is groot.

  T wordt een messi verhaal -hoop ik -
  Ik wil Cassiieee.


  SLOAN.

  Bishojo schreef:
  Mag je ook een rol kiezen voor een vriendinnetje van een voetballer wiens land al is uitgeschakeld?

  Ja hoor =D


  You better put a condom on, if you're gonna act like a dick you need to dress like one.

  Fragments schreef:
  Klik hier voor het verhaal

  Ik heb rollen nodig voor vriendinnen van bepaalde voetballers bv : Villa , Ronaldo , Torres , ...
  (...)

  bedankt(flower)
  ik heb nog geen hoofdstukken maar je mag wel al een reactie plaatsen hoor - hint;)-


  You better put a condom on, if you're gonna act like a dick you need to dress like one.

  Je mag ook van landen die al zijn uitgeschakkeld ^^


  You better put a condom on, if you're gonna act like a dick you need to dress like one.

  Vriendin of Verloofde David Villa
  Naam : Elena Rios
  Leeftijd : 23
  Karakter :Elena is een vrolijk type. Ze is altijd vrolijk maar kan erg ondeugend zijn. Carmen heeft een hart van goud en zou nooit iemand met opzet pijn doen. Haar vrienden zijn alles voor haar, haar vrienden waren er namelijk om haar te troosten toen ze beide haar ouders verloor in een ongeluk toen ze 18 was. Ze zou voor haar vrienden door het vuur gaan en ze betekenen ook alles voor haar. Ze is erg sportief en altijd wel in voor een potje voetbal. Elena is een creatief iemand ze tekent en schildert veel en ontwerpt ook logo’s voor clubs. Toch is ze iemand die niet al te veel vertrouwen heeft in mensen, ze legt niet snel nauwe banden met mensen en houd het graag bij de vrienden die ze nu al heeft. Elena is erg betrouwbaar en mensen die haar al langer kennen vertellen al hun problemen aan haar. Ze is iemand die goed kan functioneren in een groot gezelschap maar heeft ook haar eigen rust nodig.
  afkomst : Spaans
  foto : Uiterlijk: klik Elena is een meisje met mooi half stijl en half slag haar die haar ogen mooi laten uitkomen. Haar ogen zijn grijs groen achtig in een mooie amandel achtige vorm met mooie lange wimpers. Ze heeft volle lippen met een mooie natuurlijke kleur en hagel witte tanden. Elena is een lang meisje van ongeveer 1.80 met een slank, zandloper figuur. Ze heeft een sportief lichaam dat ze maar al te graag showed.


  Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!


  Naam : Sophie Rose.
  Leeftijd : 20.
  Karakter : Lief en begripvol.
  afkomst : Nederland.
  foto : Sophie Rose


  Ik wilt Robin van Persie junge.:9~


  “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

  Vriendin Sergio Agüero
  Naam : Kate de Vries
  Leeftijd : 21
  Karakter : kate is een vrij rustig persoon die veel om anderen denkt. Ze helpt degene die hulp nodig hebben. of als kate denkt dat ze hulp nodig hebben. Ze is niet snel boos te krijgen, maar als ze boos is moet je ook uit haar buurt blijven.
  Kate is erg onhandig en chaotisch. Er gaat geen dag voorbij dat ze valt of struikelt. De deurpost is haar grootste vijand. Daar knalt ze het vaakst tegenop.
  Aan Kate heb je een goede vriendin. Ze zou niet snel iets doorvertellen wat je niet wilt. Behalve als die persoon in levensgevaar is.
  afkomst : Nederlands
  foto : Kate de Vries


  Music is the new sex

  Eindelijk iets nieuws, Ik ben namelijk verveeld en ik heb zin om een rol in te vullen.

  Naam : Sandrine Estridson
  Leeftijd : 18 jaar.
  Karakter : Sandrine is een aardig meisje. Ze heeft altijd iets met dingen waar niemand anders iets mee heeft. Sandrine houdt van vogels en insecten, want dat vind ze intrigerend. Sandrine vindt school best wel saai, maar ze gaat er heen en respecteert het onderwijs. Sandrine heeft iets met haar benen gehad toen ze klein was, waardoor ze niet op hakken mag en kan lopen. Ze heeft het een poosje geprobeerd, maar ze kan het echt niet. Sandrine is aardig voor ouderen en voor jongeren. Ze doet ook vaak vrijwilligers werk in het bejaardenhuis en in kindercentra. Ze doet het met plezier. Sandrine heeft een poosje modellenwerk gedaan, maar doordat ze niet op hakken kan lopen kan ze niet verder gaan dan foto shoots. Sandrine kan niet zo goed vrienden maken, maar ze houdt het ook eerder op haar oude vrienden die ze kan vertrouwen en die ze al heel lang kent.
  afkomst : Denemarken
  foto : Deze & Deze
  Sandrine heeft donker haar en ze draagt altijd stijlvolle kleding. Haar ogen zijn van nature blauw maar ze draagt ook vaak gekleurde lenzen om een ander effect te geven. Sandrine heeft altijd iets gehad met oorbellen en piercings, dus die draagt ze ook vaker. Sandrine heeft geen tattoo, en daar is ze blij om, maar ze wil er wel 1, maar ze zou niet weten wat.
  Toekomstige vriendin van: Simon Kjaer, Deense verdediger.

  [ bericht aangepast door Synyster op 2 juli 2010 - 13:42 ]


  Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

  Naam : Indy Mowen.
  Leeftijd : 22 jaar.
  Karakter : Indy is een verlegen meisje, dat wel voor haar vrienden opkomt als het moet, ze is erg creatief, en zorgzaam, en behulpzaam, en soms een beetje chaotisch.
  afkomst : Half spaans, half Amerikaans.
  foto :


  SLOAN.

  Beste vriendin van hoofdpersonage + Toekomstige vriendin Keisuke Honda.
  Naam: Kim Huang
  Leeftijd: 19 jaar.
  Karakter: Vriendelijk, verlegen, stil, rustig, erg gevoelig, snel overbezorgd, behoorlijk behulpzaam, perfectionistisch, lief, erg onzeker, creatief, zorgzaam.
  Afkomst: Japans.
  Foto: ~Klik~
  Vriendin van: Toekomstige vriendin van Keisuke Honda.

  [ bericht aangepast door NinjaBizarre op 2 juli 2010 - 14:19 ]


  Liefde is net zoals Japan. Het is groot.

  Naam: Milou Elle Cruz
  Leeftijd: twintig
  Karakter: Milou is het meisje met een hart van goud, ze is verschrikkelijk eigenwijs maar tegelijketijd ook erg lief en schattig. Milou zou nooit iemand kwaad doen en doet er dan ook alles aan om iedereen tevreden te stellen. Milou is ook erg vrolijk en opgewekt, maar wanneer iemand haar geen gelijk geeft wordt ze erg bot en kortaf. Milou wil dus altijd gelijk hebben en ze is ook verschrikkelijk bijdehand. Milou is ook een buitengewoon slim meisje, ze weet iedereen om haar vinger te winden maar zou nooit iemand laten vallen als diegene eenmaal haar vriendin is. Milou kan het vooral goed met jongens vinden, iets wat haar vriend minder vind.
  Milou is redelijk zeker van zichzelf, ze vind zichzelf niet knap maar dat laat ze zo. ze raakt altijd geirriteerd van meisjes die zichzelf te dik vinden ookal wegen ze tien keer zo weinig als Milou. Milou is zelf iemand die graag van aparte maar toch opvallende kleding houdt, ze draagt wat ze wil en doet zoals ze wil. de meesten mensen mogen Milou omdat ze altijd zichzelf is en ook echt een feestbeest. [bijna] iedereen kan met haar lachen en is ook graag met haar, ze is het perfecte gezelschap in welke situatie dan ook. ze kan goed met mensen praten en weet ze ook altijd op te vrolijken. Milou is zoals veel mensen zeggen een schat van een meid en die bijnaam koestert ze dan ook graag.
  afkomst: Brits
  foto: M.E.C.
  vriendin van: Ibrahim AFellay:9~

  [ bericht aangepast door Ziegler op 2 juli 2010 - 14:22 ]


  Big girls cry when their hearts are breaking

  Niet meer?


  Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

  ga je geen rollen bekend maken?


  Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

  Ga je nog rollen bekend maken of gaat het verhaal niet door?


  Liefde is net zoals Japan. Het is groot.