AmorAmor

Laatst online: -

Luna

AmorAmor is offline

Als je eens wist

24

-

-
-

1 jaar geleden

15 uur geleden

11 uur 17 minuten

330 [24 uur]

0

1

0

0

0

12

12

192

87

31 Creaties van AmorAmor

Gastenboek (3)

 • Laleah

  Super leuk! Zo begon ik ook ja! Sws het is altijd leuker om je verhalen te delen. Ik dacht vroeger altijd dat ik de enige was totdat ik Quizlet tegen kwam. Wat een verademing was dat hahahah

  Dank u, dank u! Haha heeft wat jaren gekost hoor. Het was nooit zo goed. Maar eerlijk, Happy Thoughts was echt mijn crownjewel onder de Quizletverhalen. Daar ben ik zo ontzettend trots op! EN idd, ook als je kijktnaar het dyslexie gedeelte, er is haast niets meer van te zien op wat foutjes of zinsstructuur na. Dus de aanhouder wint haha

  1 jaar geleden
 • Laleah

  Heyy

  Oh dat herken ik zo erg! Want je bent hier ook nieuw toch? Schreef je daarvoor al? Ik heb namelijk ook dyslexie en ik schrijf hier al 7 jaar denk ik nu. En ik heb er steeds minder last van. Dus ik daag je sws uit om lekker bezig te blijven en veel te oefenen want je leert er zoveel van! Ik had destijds ook een meisje die daar heel goed in was en zij coachte mij. We zijn nu zo goed bevriend geworden en schrijven ook samen. Dus weetje, als ik dan een story lees waar veel geveol in zit, dat je er ingezogen word, maar kwa schrijven nog wat verbeterd kan worden, dan ben ik geneigd over te dragen wat ik heb geleerd toch. Want zo hoort het. Wat je leert geef je door. En stiekem mis ik schrijven op Quizlet een beetje haha. ik was vroeger veel actiever.
  Ik ben nu aan een boek bezig maar daarin zit ik in een writersblock en heb al weken niks kunnen verzinnen. Dus maybe dat dit mij ook gaat helpen. Dus ik denk dat we hierover even in PB'tjes over moeten kletsen. Als jij daarvoor in bent(flower)

  1 jaar geleden
 • Laleah

  Hay!!

  Ik vond net je Draco Malfoy story en ik wilde even zeggen dat ik impressed ben! Ik vind het heel origineel bedacht! Heb snel even een abo genomen. Maar ik vroeg me af, want ik kan maybe wat tips bedenken om het schrijven wat te verbeteren, als je interesse hebt? En niet je verhaal hoor! Maar de manier hoe het makkelijk leesbaar word, als je wil tenminste. Schrijver naar schrijver haha let me know(flower)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen