pasfoto

AriChibi

Laatst online: -

Alysha

AriChibi is offline

Het zuiden van het land!

26

Tekenen, schrijven, gitaarspelen, vage opmerkingen maken, rare fantasieën hebben voor en na het slapen gaan.

lijst


Software engineer in de ruimtevaartindustrie met te weinig tijd en te veel ideeën :)

Mijn interesse in stories komt uit mijn ervaring als dungeon master in DnD. Ik houd van worldbuilding en het spontaan verzinnen van nieuwe verhaallijnen op basis van wat de characters doen. Alhoewel dat met een 'statisch' verhaal zoals hier best chaotisch kan worden, aangezien ik geen sturing heb voor mezelf!

De meeste van mijn verhalen zijn daarom fantasy/oorlogsgericht, dus als je dat interessant vindt, kun je hieronder ergens klikken :)
(Jaja, ik maak ze heus wel af... ooit)

En vragen mogen altijd!


She was acting pretty, thought she owned the city. Someone should've told her that pretty ain't a job.

1 decennium geleden

5 maanden geleden

1 weken 5 dagen

13434 [24 uur]

5

8

0

0

0

312

610

1210

110

872Gastenboek (627)

 • TimothyMcGee

  Hooooiiii,

  Stalkstalkstalk 😁😇
  Ik had een vraagje: in Noorwegen betalen ze dus met de krohn, maar kan ik wel gewoon ook dáár met pinpas betalen? Of moet ik geld gaan wisselen eenmaal in Noorwegen? 🙈 of kun je toch óók met de Euro betalen (voornamelijk t ritje de bergen in)?

  4 jaar geleden
 • Fagerman

  Hoi, ik reageer echt enorm laat op je bericht, wat stom van me. Heel erg bedankt opnieuw!

  Over de sfeer in Utrecht ben ik het helemaal eens! Ik woon zelf in Utrecht en ben ook op de universiteit bij een meeloopdag geweest, maar vond de sfeer inderdaad niet top. Wat me daar wel aanspreekt is dat je daar at some point kunt kiezen voor een meer op cognitive gericht "vakkenpakket".

  Ja, ik vraag me ook heel erg af hoe dat programmeren gaat zijn. Ik heb momenteel informatica op school, maar volgens mij wordt het daar redelijk makkelijk en oppervlakkig gehouden. Ik heb nu verscheidene onderwerpen gehad, waaronder html, php, sql en java, welke talen leer je bij KI en hoeveel leer je dan zeg maar?

  Dat moet wel lukken denk ik dan, ik loop nu enorm te struggelen met wiskunde B, maar als het iemand met Wiskunde A moet lukken, moet dat voor mij ook wel lukken. Of nou ja, het kan natuurlijk altijd nog dat het profiel op de middelbare verkeerd gekozen was, haha.

  Ja, dat vind ik erg leuk eraan en dat past ook goed bij mij, dus ik denk dat er wel een grote kans is dat ik voor KI ga!

  4 jaar geleden
 • Fagerman

  Oh, bij radboud ben ik bij de open dag geweest! Momenteel heb ik op school informatica, wat ik wel erg leuk vind. Verder ben ik heel erg geïnteresseerd in neuroscience en alle cognitive dingen, maar ik ben zo bang dat het echt een overkill aan wiskunde gaat worden. Ik heb momenteel wiskunde B en haal het met een zesje maar ben erg bang dat de wiskunde bij een studie als AI zo lastig gaat worden dat ik het niet bij ga kunnen houden. In principe zou ik ook wel hoger voor wiskunde kunnen staan als ik er wat harder voor leerde, maar dit vind ik ook nog wel lastig. Hoeveel tijd moet jij in je studie steken en hoeveel procent van de studie is wiskunde, denk jij? was je ook naar andere universiteiten geweest om te kijken naar deze studie?

  4 jaar geleden
 • Fagerman

  Hey, wat leuk dat je AI/KI studeert! Waar studeer je en wat was je vakkenpakket op de middelbare? Wat zijn de vakken die je hebt gehad?

  4 jaar geleden
 • Malony

  Ooh ja ik was ook wel wakker maar was niet meer naar Q gegaan dacht dat iedereen wel sliep.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen