AriChibi

Laatst online: -

Alysha

AriChibi is offline

Bij LordFantasy

24

Tekenen, schrijven, gitaarspelen, vage opmerkingen maken, rare fantasieën hebben voor en na het slapen gaan.

lijst


Hey, welkom op mijn profiel, net zoals mijn hoofdstukken, heeft ook deze pagina veel woorden(lol)
Ik zal het eens wat pretentieuzer neerzetten.

Wie ben ik?
Ik ben een derdejaars KI-student (kunstmatige intelligentie). Dat betekent dus dat ik naast al het nerderige gedoe zoals wiskunde, informatica en robotica óók aan psychologie en neurologie/anatomie moet doen (en ook taalkunde, blijkbaar ._.). Ik volg een minor in cyber security, zodat ik in ieder geval de kans heb om de bijbehorende master daarover te volgen als ik zo goed blijf als ik nu ben (hehe)! Daarbij moet volgens mij iedereen aan de universiteit minstens één filosofievak hebben, dus valt er met mij wel over van alles te praten:)
Qua programmeren ben ik het meest bekend met Java(8.xx), maar ik heb ook veel Python(3.4) en C++ gehad.

Ik ben nogal droog en mijn berichten kunnen vaak sarcastisch of zelfs cynisch overkomen, vooral na een hele tijd aan berichten sturen, dus let er alsjeblieft niet teveel op. Dat is mijn persoonlijkheid die opspeelt, ik ben namelijk een INTJ-A (waarbij het assertieve volgens mij alleen betrekking heeft tot het maken van ongepaste opmerkingen). Ja, dit moet ik melden, want er zijn maar weinig vrouwen met deze persoonlijkheid, namelijk 0.8% van de wereldbevolking:). Eigenlijk valt er niet mee op te scheppen, het komt erop neer dat ik een luie, sarcastische, bijdehante slimmerik ben die haar intelligentie liever steekt in het makkelijker maken van taken dan in het werkelijk goed maken van de taken(lol)


Ja, naast mannelijke diefjes (Gaius <33, Niles, Matthew) en vrouwelijke aanvoerders (Minerva, Titania, Mathilda <3333) heb ik ook een simpele Lucius-bias. Waarom? Hij had echt sicke stat growths in mijn playthrough, niet normaal.Mijn stories...
Mijn hoofd zit echt vol met geweldige story-ideeën, maar door mijn gebrek aan motivatie dat ik soms heb, kan ik ze nooit zo goed uitwerken als dat ik wil, maar ik doe mijn best:)
De meeste van mijn verhalen zijn fantasy/oorlogsgericht, dus als je dat interessant vindt, kun je hieronder ergens klikken:)


[GAIUS IS MIJN HUSBANDO]


Dat was het denk ik wel, ik heb ook nog een verslaving aan konijnen, omdat ik zelf een gek kwijntje heb, maar ja.

~

Iemand doe wat aan mijn verslaving.

~

BOEMEn vragen mogen altijd!


She was acting pretty, thought she owned the city. Someone should've told her that pretty ain't a job.

9 jaar geleden

2 dagen geleden

1 weken 5 dagen

12700 [24 uur]

5

8

0

0

0

312

609

1209

110

872Gastenboek (627)

 • TimothyMcGee

  Hooooiiii,

  Stalkstalkstalk 😁😇
  Ik had een vraagje: in Noorwegen betalen ze dus met de krohn, maar kan ik wel gewoon ook dáár met pinpas betalen? Of moet ik geld gaan wisselen eenmaal in Noorwegen? 🙈 of kun je toch óók met de Euro betalen (voornamelijk t ritje de bergen in)?

  2 jaar geleden
 • Fagerman

  Hoi, ik reageer echt enorm laat op je bericht, wat stom van me. Heel erg bedankt opnieuw!

  Over de sfeer in Utrecht ben ik het helemaal eens! Ik woon zelf in Utrecht en ben ook op de universiteit bij een meeloopdag geweest, maar vond de sfeer inderdaad niet top. Wat me daar wel aanspreekt is dat je daar at some point kunt kiezen voor een meer op cognitive gericht "vakkenpakket".

  Ja, ik vraag me ook heel erg af hoe dat programmeren gaat zijn. Ik heb momenteel informatica op school, maar volgens mij wordt het daar redelijk makkelijk en oppervlakkig gehouden. Ik heb nu verscheidene onderwerpen gehad, waaronder html, php, sql en java, welke talen leer je bij KI en hoeveel leer je dan zeg maar?

  Dat moet wel lukken denk ik dan, ik loop nu enorm te struggelen met wiskunde B, maar als het iemand met Wiskunde A moet lukken, moet dat voor mij ook wel lukken. Of nou ja, het kan natuurlijk altijd nog dat het profiel op de middelbare verkeerd gekozen was, haha.

  Ja, dat vind ik erg leuk eraan en dat past ook goed bij mij, dus ik denk dat er wel een grote kans is dat ik voor KI ga!

  3 jaar geleden
 • Fagerman

  Oh, bij radboud ben ik bij de open dag geweest! Momenteel heb ik op school informatica, wat ik wel erg leuk vind. Verder ben ik heel erg geïnteresseerd in neuroscience en alle cognitive dingen, maar ik ben zo bang dat het echt een overkill aan wiskunde gaat worden. Ik heb momenteel wiskunde B en haal het met een zesje maar ben erg bang dat de wiskunde bij een studie als AI zo lastig gaat worden dat ik het niet bij ga kunnen houden. In principe zou ik ook wel hoger voor wiskunde kunnen staan als ik er wat harder voor leerde, maar dit vind ik ook nog wel lastig. Hoeveel tijd moet jij in je studie steken en hoeveel procent van de studie is wiskunde, denk jij? was je ook naar andere universiteiten geweest om te kijken naar deze studie?

  3 jaar geleden
 • Fagerman

  Hey, wat leuk dat je AI/KI studeert! Waar studeer je en wat was je vakkenpakket op de middelbare? Wat zijn de vakken die je hebt gehad?

  3 jaar geleden
 • Dichterbij

  Ooh ja ik was ook wel wakker maar was niet meer naar Q gegaan dacht dat iedereen wel sliep.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen