BIackbeard

Columnist

Laatst online: 17 uur geleden

Nanóuk Kira

BIackbeard is offline

Erebor

23

Schrijven & avontuur

Raenyra, Saffia, Yhrdesh, Oakheart, LeScorpion, Azaryn, Ironfoot, Caprir_da_Revyr, Firan, Athia, Alyxander, Atelior, Sarena, Drekar, _Vyra_, Eza, Aventor, Allan_a_Dale, Neara, _Hephaistion_, Skorpios, Prouesse, DaVenesta, Droomvlucht, Aquanura, Dramo, Fleuve, Liyo, Durego, Elysa, WilderMind, Vaienne


While none of their words
look not like lies,
I fail to find
any truth in their eyes.

Bear the burden,
impress all men,
Wander with wolves,
but become not like them.

Dance with dragons,
beware of their flames.
Outwit the others,
but don't play their games.

While none of their questions
look not like demands,
I try for the truth,
but find it I can't.


We dwaalden en verdwaalden en noemden sterren naar onszelf.

5 jaar geleden

17 uur geleden

3 weken 2 dagen

9084 [24 uur]

6

11

2

236

0

475

464

3485

380

367257 Creaties van BIackbeard

Gastenboek (379)

 • Ons

  Wow wat cool!! Ik vind het echt heel mooi!(flower)

  Staat het gedicht op Q of niet? Dan wil ik het wel helemaal lezen:$

  Liefs

  1 maand geleden
 • Ons

  Ik vind je signature zó tof!!(flower)
  Komt het uit een boek of uit een liedje of...?

  Liefs!

  1 maand geleden
 • MacGyver

  Inderdaad, terwijl ik denk dat er best veel mensen zijn die wel zouden willen weten hoe het graf eruit ziet en waarschijnlijk waarom Alexander of Dzjenghis daar begraven is. Hoewel er volgens mij ook een gerucht ging dat Alexander's lichaam is op gegraven en later weer ergens anders begraven. Daarnaast ben ik wel benieuwd hoe Alexander en Dzjenghis eruit hebben gezien. En tegenwoordig kunnen ze met dna en schedel iemands gezicht na maken, want misschien zag Alexander er wel heel anders uit dan wij denken. Ik ben bijvoorbeeld ook benieuwd naar hoe Cleopatra er nou uit heeft gezien, want ik heb altijd gedacht dat ze best wel mooi eruit zag, maar er gaan ook geruchten dat ze een best grote neus had.

  Het is ook best bizar om te bedenken dat iemand dat überhaupt overweegt om te doen, des te bizar dat ie dat ook daadwerkelijk heeft laten doen. Vraag ik me toch af of niemand dat van tevoren wist en niet is gegaan of daarna is ontsnapt en gevlucht is. Maar ja, mocht iemand dat hebben overleefd dan zal die persoon er niet over hebben gesproken uit angst dat iemand de klus kwam afmaken (no pun intended).

  Dat lijkt me ook naar, vooral als je dat vooraf weet. Ik heb wel gelezen dat ze katten mummificeerden en de katten van de farao ook soms bij hem in het graf werden geplaatst. Ik vind het wel een fijn idee dat ze toen ook al zoveel om katten gaven en respect voor ze hadden.

  Ja, want eigenlijk wil ik dan dat het mysterie word opgelost en dat er een antwoord komt op alle vragen. Helaas gebeurt dat niet altijd. Een mysterie heeft ook wel zijn charme natuurlijk.

  Misschien kun je dan eens Natascha/Kozik een pb of gb sturen? Want die heeft op Q een verhaal geschreven over piraten dus die weet vast veel over piraten aangezien ze ook onderzoek heeft gedaan naar piraten voor haar verhaal.

  Eigenlijk wel zonde dat het dan uit elkaar is gevallen. Dan had ik liever gezien dat iemand het had over genomen en dat die persoon rust en vrede had gebracht. Want het uiteen vallen kan zowel positieve als negatieve consequenties hebben.

  2 maanden geleden
 • MacGyver

  Maar ontstond er dan geen ruzie onderling over wie hem zou opvolgen? Want in de geschiedenis is dat onderling bij kinderen van andere koningen wel gebeurd. Had hij trouwens nog iets te maken met de bibliotheek van Alexandrië? Het zou wel logisch zijn als hij zich tot goddelijk heeft laten uitroepen, want de farao's werden ook als goddelijk gezien. O, ik dacht dat hij juist in Azië was begonnen en toen de andere kant op is gaan veroveren. Dat is jammer, maar wel begrijpelijk. Men was toen (en verder in de geschiedenis ook) zo van, je mag iemand of niet en aan de hand daarvan schrijf je over die persoon. Daarnaast waren ze toen ook niet echt van hun eigen fouten toegeven dus er zal ook misschien een deel helemaal niet op waarheid gebaseerd zijn. Ja, dat denk ik ook wel. Want bijvoorbeeld Julius Ceasar was al wat ouder dan Alexander de Grote voordat hij begon met regeren en veroveren, maar hij had wel succes.

  Ja, zoals onder andere piraten en ook mysteries, zoals waar ligt Alexander de Grote begraven of Dzjengis Khan begraven. Ik bedoel, het grootste gedeelte van de aarde is ontdekt en je zou toch zeggen dat je op een gegeven moment dan wel die graven tegen zou moeten komen. Over Dzjengis Khan gaat het gerucht dat hij iedereen die bij zijn begrafenis aanwezig was en aan het graf heeft gewerkt, heeft laten vermoorden en die mensen ook weer heeft laten vermoorden. Dus dan is het logisch dat niemand weet waar ze moeten zoeken, maar alsnog. Want tegenwoordig bestaat er zulke goede apparatuur dus dan zouden ze inmiddels toch wel een aanwijzing hebben gevonden.

  2 maanden geleden
 • MacGyver

  Dat hij vrij vroeg koning is geworden, hij een echte veroveraar qua landen en mannen/vrouwen, volgens mij meerdere malen getrouwd. Waarschijnlijk sprak hij meerdere telen. Zijn graf is nog steeds niet gevonden, ook vrij vroeg overleden. Dat is het wel zo'n beetje denk ik. O en Alexandrië is naar hem vernoemd dus hij is waarschijnlijk ook in Egypte geweest of heeft het veroverd. Ik weet trouwens niet of hij kinderen had, ik gok van wel, aangezien hij meerdere keren is getrouwd en in die periode dat hij leefde was er wel druk om een erfgenaam te krijgen.

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen