Golden MembershipBetareaders

Beta-reader

Laatst online: -

Alle bèta's van Q

Betareaders is offline

Hier op Q.

255

Verhalen verbeteren!


Dit account wordt beheerd door de bèta's van Quizlet. In de story op dit account (klik hier) vind je grammatica- en spellingsregels die je kunt gebruiken om je verhalen nog beter uit de verf te laten komen. Ook zijn er enkele polls waarin jij je mening kunt laten horen.


We zijn momenteel niet op zoek naar nieuwe bèta-readers!


Wat is een bèta-reader?
Bèta's zijn mensen die op aanvraag hoofdstukken van verhalen op Quizlet nakijken. Het hangt helemaal van de aanvraag af op wat voor manier we een hoofdstuk verbeteren. We kunnen alle spelfouten uit een tekst halen, maar bijvoorbeeld ook tips geven over de verhaallijn of je schrijfstijl. Het is ons doel je verhaal te verbeteren op de manier waarop jij dat graag wilt.
Let op! Bèta's hebben geen moderatorpower. Wij kunnen geen berichten verwijderen, geen topics sluiten en niets verplaatsen. Wij kunnen niet helpen met problemen die zich voordoen op het forum, ruzies, etcetera. Daarvoor moet je bij de moderators (rood) of bemiddelaars (blauw) zijn. Het enige wat bèta's kunnen is hoofdstukken die je naar ons opstuurt verbeteren.

Hoe dien ik een bèta-aanvraag in?
In de menubalk boven aan iedere pagina staat een kopje met "Stories". Kies daar voor "Mijn Stories". Als je bij één van je stories op "details" klikt, kom je op een pagina uit waar een lijst met alle hoofdstukken van die story staat. Onder ieder hoofdstuk staat "beta aanvragen". Klik hierop, vul de juiste gegevens in en klik op "Aanvragen". Nu hebben wij je aanvraag ontvangen.
Houd er alsjeblieft wel rekening mee dat we geen aanvragen accepteren van meer dan 2000 woorden. Als je alleen wilt dat we op de verhaallijn nakijken, mag je hoofdstuk maximaal 2500 woorden tellen. Dit is omdat het anders voor ons te veel in één keer wordt.

Hoe word ik bèta-reader?
Wanneer we nieuwe bèta's zoeken, zullen er verkiezingen geopend worden. Iedereen kan zich dan aanmelden via een formulier dat je vindt op het nieuwsforum. Hierboven staat of we op dit moment op zoek zijn naar nieuwe bèta's of niet.
Hier vind je een overzicht van de huidige bèta-readers.


Is er nog iets onduidelijk?
Het gastenboek staat klaar om je vragen op te vangen. Wij beantwoorden ze zo snel mogelijk!


Wij helpen met het schrijven van stories!

1 decennium geleden

3 maanden geleden

1 dagen 15 uur

9992 [24 uur]

0

1

9

0

0

19

0

44

1

14910 Creaties van Betareaders

Gastenboek (28)

 • Evaethas

  Bedankt!

  5 jaar geleden
 • Evaethas

  Mm oké, ik begrijp het. Bedankt! Ik zal nog even nadenken of mijn aanpassing relevant is.

  Kato

  5 jaar geleden
 • Evaethas

  Hey hoi!

  Op jullie topic had ik een vraag gesteld, maar er is nog geen reactie op gekomen. Vandaar dat ik hem even hier stel, zodat ik verder kan werken aan mijn inschrijving. (:

  Moeten we bij de tekst van de eerste ronde enkel grammatica- en spellingfouten verbeteren? Of mogen er ook woorden toegevoegd/verwijderd worden (zodat de tekst beter klopt)?

  Groetjes
  Kato

  5 jaar geleden
 • Spunlay

  Hoi dames!

  Ik heb even een vraag die jullie waarschijnlijk vreemd in de oren gaat klinken. Ik wil mijn verhaal laten nalezen door een van jullie en wil het ook publiceren als het af is. Hoe kan ik er zeker van zijn dat de bèta-reader die mijn verhaal leest, er niet met mijn teksten vandoor gaat? Ik kan wel schrijven dat ik geen toestemming geef voor het overnemen van mijn verhaal, maar hoe weet ik zeker dat dit niet gebeurt? Moet een bèta-reader voordat zijn/haar termijn ingaat, akkoord gaan met een soort gedragscode, of zo?

  Groetjes,
  Olsson

  5 jaar geleden
 • Writex83

  Hey babe,

  Bedankt voor de verduidelijking.
  Zelf gebruik ik het niet echt op die manier. Maar dat is voor iedereen weer anders.

  Sowieso dat ik er toch wel weer iets van leer. ;p
  En dat is juist het hele doel ervan.

  Love you

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen