Brisingr

Laatst online: 3 jaar geleden

Larissa

Brisingr is offline

Somewhere over the rainbo

255

Koekjes eten.

-

lijst
Are you lost?

1 decennium geleden

3 jaar geleden

1 maanden 7 uur

4308 [24 uur]

0

0

0

10

0

25

869

26448

232

312Gastenboek (13)

 • Newyorker

  Hey ! Een tijdje geleden heb jij een reactie achter gelaten op mijn story La Belle Histoire d'Amour. Spijtig genoeg echter heb ik dat verhaal veel te lang opzij laten liggen en niet meer verder geschreven. Maar ik kom dus hier met het goede nieuws dat ik eindelijk enkele nieuwe hoofdstukken online heb geplaatst en ondertussen ook druk bezig ben aan het schrijven van het vervolg ! Hopelijk heb je nog steeds zin om mijn verhaal te lezen (ondanks ik jullie zolang heb laten wachten) en vind je het nog steeds even goed !
  xxx

  5 jaar geleden
 • Remington

  Het is inderdaad een rewrite van een eerder geschreven verhaal. Ik zat echter muurvast op een bepaald punt en ik kon ook niet meer verder schrijven. Er zijn echter wel een paar aanpassingen, de belangrijkste hiervan is dat ik het nu vanuit het 'ik' perspectief schrijf en niet meer het hij/zij verhaal dat te verwarrend werd.

  7 jaar geleden
 • Square

  Dankje. ^^

  7 jaar geleden
 • Square

  Sorry, dat kwam er net nogal verkeerd uit. Ik was al in een rothumeur omdat ik wat ander gedoe aan mijn hoofd had en ik had het gevoel dat je meteen al de conclusie trok dát ik niet door zou gaan, waardoor ik me ook meteen ergerde aan jouw bericht. Dat was natuurlijk niet eerlijk tegenover jou, want in principe vroeg je het gewoon. Dit is net even een van die twee dagen in het jaar dat ik me haast letterlijk overal aan erger, maar dat is natuurlijk niet jouw fout. Het spijt me. (:

  En over het algemeen ben ik inderdaad wel behoorlijk actief bij al mijn verhalen, maar dus net even niet daarbij. Er komt sowieso wel nog een einde, hopelijk binnenkort, maar ik kan geen datum geven omdat ik zelf gewoon echt geen flauw idee heb hoe lang het zal duren. Ik wil de laatste paar hoofdstukken wel nog enigszins goed doen, dus neem ik er liever een beetje de tijd voor dan het af te raffelen alleen zodat het is afgerond. ^^

  7 jaar geleden
 • Square

  Ja, ik ga het nog afronden. Juist omdat het al zo lang geleden is dat ik er voor het laatst aan heb geschreven kost het echter ook behoorlijk wat tijd om de draad weer op te pikken en er een einde aan te maken dat past bij de rest van het verhaal. Als ik niet van plan zou zijn om het nog af te maken, had ik dat echt wel duidelijk aangegeven.
  En sorry hoor, maar als je zo'n hekel hebt aan verhalen die niet worden afgemaakt, moet je misschien in het vervolg gewoon van tevoren even kijken of het verhaal is afgelopen en wanneer het laatste hoofdstuk is geschreven, in plaats van mij achteraf een half-kwaad berichtje te sturen. :')

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here