Catmint

Laatst online: -

Maxime

Catmint is offline

In Hell

22

Schrijven, lezen, ballet, muziek luisteren, chatten, rp'en, tekenen

lijst


"We're still struggling, halfway through this journey"

About me
Ik ben Maxime, geboren op 4 juni 1999. Ik ben een metalhead, wat misschien te merken is aan het nummer dat op mijn profiel staat. Ik ga vaak naar concerten, voornamelijk van Delain. Ik ben ondertussen al sinds 2010 concertganger en ik luister al zeker sinds 2007/2008 naar metal, wat mijn klas natuurlijk als een reden zag om mij te pesten, bovenop het feit dat ik een lelijk brilletje droeg en veel boeken las.
Inmiddels heb ik sinds 2011 lenzen, omdat ik ook ballet doe en ik dansen met lenzen een stuk makkelijker vind dan met een bril. Ik doe al sinds mijn vierde aan ballet en ik wil er ook echt nooit mee stoppen, dat ga ik te veel missen.
Ik ben een boekenwurm en heb altijd een stapel boeken thuis liggen die ik nog moet lezen en dan koop ik er weer nieuwe bij. Standaard voor de meesten hier volgens mij. Ook schrijf ik natuurlijk graag, maar ben ik zo'n idioot die zichzelf beloofd heeft niet meer dan twee of drie verhalen te gelijk te schrijven, waarvan één fanfic, één fictie en eentje die ik zelf in mag vullen, maar dan komt mijn brein altijd af met dertig nieuwe ideeën.


"I said I'd walk the mile, not that I'd walk in line"
~ Delain, Danse Macabre ~


Pralines is the killer to my cereal<3

"All I know for sure is I'm trying, I will always stand my ground"
~ Within Temptation, Stand My Ground ~


Pages
- Writer's ID
- Cosplay page
- Bucketlist
- Quotes list
- Concert data list
- Instagram

"Our eyes are burning, but we're not slowing down"
"I wish we could have all the time in the world"


"But we have come too far, to give up who we are"

On the outside
Ik heb oorspronkelijk donkerbruin, krullend haar, maar ik verf het sinds 2015 in felle kleuren. Ik heb ondertussen blauw, paars met roze en blauw, rood met roze, en blauw met zwart gehad. Echt heel goed voor mijn haar was het niet, maar goed. Ik heb vreemd gekleurde ogen. Ze zijn grijs-blauw, met bruine strepen rond de pupil.
Ik heb twee paar oorbellen, en twee helix piercings in mijn rechteroor. Daarbij heb ik in Oktober 2016 mijn eerste tattoo laten zetten.
Ik draag voornamelijk zwart en de Large en Attitude Holland zijn heel blij met mij, want dat zijn toch wel mijn kledingleveranciers.

Dit is mijn tattoo: Klik. De kattenpootjes staan er, omdat ik met katten ben opgegroeid - niet die van mezelf, maar die van mijn oma en tante toen ik klein was. Daarbij had ik op de basisschool weinig vrienden en "luisterden" katten wel naar me. Daar komt bij dat we in Januari 2017 onze eerste kat hebben laten inslapen, omdat ze last had van nierfalen, vrijwel niet meer at of dronk en alleen maar lag te liggen. Ondanks dat ze echt een kreng was en mij niet mocht, mis ik haar wel, dus de tattoo is ook een beetje een symbool voor de katten die ik heb verloren en nog ga verliezen.
De Harry Potter quote heb ik gekozen, omdat mijn moeder de boeken heeft voorgelezen toen ik geen vrienden had en het de eerste fantasywereld was waarin ik me kon "verstoppen". De gehele tattoo dient dus een beetje als afsluiting van "het hoofdstuk zonder vrienden" uit mijn leven.

"We fear nothing"
On the inside
Ik ben eigenlijk een beetje een kreng als je me niet kent. Ik kan vrij luidruchtig zijn dan, erg bot en ik word snel pissig. Als je me beter leert kennen, krijg je de onzekere kant te zien, het meisje dat geaccepteerd wil worden en complimentjes wil krijgen om zich beter te voelen. Desondanks ben ik erg sarcastisch en erg ontvlambaar, vooral als ik moe ben.
Ik ben niet heel sterk, maar kom aan mijn vrienden en familie, en ik zal je zo goed als ik kan in elkaar timmeren – lekker agressief, ik weet het. Ik geef echt geen fluit om mezelf, zolang degene om wie ik geef in orde zijn is het goed.
Ik heb ook altijd een uitgesproken mening en je kan het enigszins aanpassen, maar alleen maar verzachten, niet totaal omgooien. Ik voer dan ook zeker een discussie om duidelijk te maken wat ik denk en om de ander te proberen te overtuigen van mijn gelijk - meestal lukt dit niet, maar toch.
Verder ben ik zeer vatbaar voor stress en dan vooral als het op schoolwerk en relaties aankomt. Ik kan heel erg stressen voor een tentamen of een mondeling, maar ook omdat ik denk dat iets fout gaat lopen en iemand niet naar mij luistert, of omdat mijn systeem om wordt gegooid.

"Now that we've come so far, do you still remember our dreams"


"The need to have it all"Likes
- Katachtigen
- Lezen
- Anime
- Muziek luisteren
- Eten
- Pizza en pasta
- Slapen
- Schrijven
- Zingen
- Gamen
- TV kijken
- Bankhangen
- Tekenen
- Achtbanen
- Zwemmen
- Dansen
- Roofvogels
- Chocola
- Chips
- Kipnuggets
- Harry Potter
- Percy Jackson
- Star Wars
- Boeken
- Friet met stoverij
- CosplayDislikes
- Vroeg opstaan
- Popmuziek
- Pestkoppen
- Champignons
- Avocado
- Spinnen
- Clowns
- Jankende kinderen
- Rauwe tomaat
- McDonalds hamburgers
- School
- Huiswerk
- Toetsen
- Stilte
- Schreeuwende fangirlsFandoms
Films, anime en boeken
- Harry Potter
- Percy Jackson
- Attack on Titan
- Fairy Tail
- Dragon Ball
- Akame ga Kill!
- Game of Thrones
- Bones
- Andy McNab boeken
- Natascha van Limpt boeken
- Star WarsMuziek
- Delain
- Within Temptation
- Evanescence
- Green Day
- Fall Out Boy
- Iron Maiden
- Shinedown
- Sabaton
- Alestorm
- Queen
- Bon Jovi
- Lacuna Coil
- Nightwish
- Linkin Park

"Don't give up, I feel we're almost there"


"Nothing stands in our way, that's our way"
~ Lacuna Coil, Nothing Stands in our Way ~

"I'm not just a toy you can play with. I have feelings too, and I'll never let anyone get to me with their pathetic manipulations and behaviour."It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

9 jaar geleden

6 dagen geleden

2 maanden 6 dagen

32961 [24 uur]

5

4

40

14

13

566

1634

22140

3720

7384Gastenboek (3353)

 • xx_Sebastian_xx

  (cat)

  1 jaar geleden
 • Ohorat

  Aye, aye matroos!
  Je bent geabboneerd op mijn verhaal 'Onbemand Hart'. Bedankt daarvoor.
  Echter wel een heads up: Na een lange inactiviteit, gooi ik het verhaal terug herschreven online. Dit wil zeggen dat de hoofdstukken die reeds online stonden, gewijzigd zijn. Doorwaad de eerste hoofdstukken dus niet alsof je je weer in dezelfde vaarwateren bevindt, want er zijn heel wat toevoegingen gebeurd die cruciaal zijn voor het volgen van het verhaal!
  Heel erg bedankt en alvast veel leesplezier toegewenst.

  3 jaar geleden
 • Sunanda

  Dankjewel! En ik vind je profiel geweldig mooi!

  3 jaar geleden
 • PhiIophobia

  (flower)

  3 jaar geleden
 • Perpetual

  Hey, lief dat je het vraagt! Om eerlijk te zijn: de laatste tijd heeft ongeveer alles tegen gezeten wat er tegen kan zitten, haha. Het is echt teveel om op te noemen.
  Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn tentamens, maar vanaf volgende week heb ik gelukkig weer tijd en het is mijn doel om voor het einde van dit jaar mijn coverstore weer helemaal op orde te hebben. Kan ik jou dan nog met iets helpen?(A)Als je in de tussentijd al andere covers hebt gevonden, snap ik dat natuurlijk ook helemaal.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen