Chayyyxx

Laatst online: -

Chayenne

Chayyyxx is offline

Maastricht

24

Schrijven, lezen, zingen en dansen ofcourse :3

-
-

9 jaar geleden

8 jaar geleden

1 dagen 13 uur

863 [24 uur]

0

1

0

0

0

6

106

2853

36

421 Creaties van Chayyyxx

Gastenboek (38)

 • Valverde

  Btw, ik spreek je toch elke dag op Whatsapp haha.
  My bad. ;3

  8 jaar geleden
 • Valverde

  CHAYENNE OMG JE WAS GEWOON ONLINE EN MIJ NIET ZEGGEN!!!

  8 jaar geleden
 • Valverde

  Toegevoegd, mijne stuur ik via pb! Omg, dat is echt fucking flauw! De laatste tijd denken ze eerder aan zichzelf dan aan de leerlingen! Echt stom aye! Indeed, ook super dom, hahaha. Omg, dat zijn echt super goede cijfers man! Daar mag je idd echt trots op wezen! Mijn: Frans 8, Engels, 9,5, Nederlands 6,4 en 8,2, Duits 8, Economie 8,1, Wiskunde 6 en aardrijkskunde 8,2. Met 5 vakken had ik het hoogste van de school. xd. Nou, we zaten bij elkaar, voor toernooi en hij wou een mooie bal slaan en ik zat net op de bank, dus hij slaat hem zo, en valt precies voor mij neer! Hij bleef nog liggen ook! xx.

  9 jaar geleden
 • Valverde

  Jaaa, ik heb whatsapp! Mag je dan echt geen examen meer doen? Poor you! Succes dan! Lukt je wel! <3 Jaa, ik doe TL! Jij ook? Echt? Ik had 531, maar ik had in de eerste naar HAVO gemogen, maar mijn mentor vond me te verlegen. Echt? Bij jou ook al zo'n reden? Echt flauw aye! Dan is het wel mooi dat je het naar je zin hebt! Oeeh, wat zijn je punten? (: Bij mij ook, op 6 mei, hahahaha. Ik heb nu net een paar weken geleden tentamen week gehad en in februari weer één. Ik hoop het, met gym zat ik bij hem en hij viel letterlijk voor me, hahahaha. xx.

  9 jaar geleden
 • Valverde

  Dat dacht ik dus al, want je was daar tussen nog wel een x online geweest, hahaha, ik dacht even dat je negeerde ofzo. xd. Mij maakt het echt niet uit, jij mag en moet kiezen.(A)Awhhh, hahahahaahah, nou bij je volgende les dan wel beter je best doen, hahaha. xd. Dan doe je waarschijnlijk hetzelfde niveau als mij, haha. Dat heb ik ook, maar ik ga straks wel naar HAVO, ik mocht in de 1e opeens niet meer, omdat mijn mentor me te onzelfstandig vond, echt onzin! Veel tentamens ook al? En goede cijfers? (: Hmm, ja, wel een slim plan, zolang je er maar niet mee rond blijft lopen! Je moet doen wat het beste voor je is! Ehm, ik ken hem sinds 2 jaar, toen staarde hij steeds naar me met geschiedenis, sindsdien vind ik hem leuk, maar ken hem niet echt, hahaha, als we al praten vind ik dat al geweldig. xd. xx.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen