ChocoAddict

Laatst online: 5 jaar geleden

Lauren

ChocoAddict is offline

zeg ik niet

22

Zingen, dansen, tijd doorbrengen met mijn vriendje, huiswerk maken, feesten en schrijven.

-

lijst


Ik ben gewoon een meisje die ervan houd zo af een toe een verhaal te schrijven


You know you're in love when you can't fall asleep at night because reality finally is better than your dreams.

8 jaar geleden

5 jaar geleden

1 dagen 19 uur

1949 [24 uur]

2

1

0

0

0

14

184

1654

374

563 Creaties van ChocoAddict

Gastenboek (11)

 • Feinics

  Ik denk echt dat dit per geval verschilt. Ik ben zelf namelijk ook voor korte tijd gepest, door wat oudere kinderen en in die tijd was ik verschrikkelijk zelfverzekerd. Mijn mond er tegen open trekken naar die kinderen hielp niet, dan begonnen ze alleen maar harder te lachen en het negeren maakte niet uit, want dan lachten ze gewoon met mekaar om mij. Toen ik een keer huilend thuiskwam is mijn moeder naar mijn school gegaan en heeft daar met de leraren een gesprek gehad. Dat was de basisschool, dus zodra de leraren die kinderen uit de klas haalde om met ze te praten, schrokken ze behoorlijk. Jammer genoeg hebben leraren dit effect niet meer op de basisschool en zijn zulke pesters dus dan erg lastig van je af te schudden. En ik vind pesten al helemaal geen excuus om te doen omdat iemand voor een moment "zwak" is. Pesten is een neerwaartse spiraal. Je wilt ze niet geloven, maar als ze het elke dag zeggen en niemand je vertelt dat ze geen gelijk hebben zul je het geloven. Net zoals dat je weet dat de aarde rond is, maar als iedereen stellig volhoudt dat de aarde plat is, zal je het op den duur geloven.

  6 jaar geleden
 • TommoxLou

  Als de mensen me op school dat nou ook eens lieten doen.. Door dit gedoe kon ik vorig jaar amper leren met het gevolg dat ik dankzij hén het jaar over moest doen. Ik weet niet hoe ik het zelf op kan lossen, ik zie geen oplossingen..
  Je polsen kussen? Nee, dat lijkt me nou niet echt een goed idee.. Het is nou niet dat ik mijn littekens verafschuw maar om ze nou te kussen, dat lijkt me echt niets.
  Ik zal proberen om een vervangend iets te zoeken er voor maar ik weet niet of het gaat werken..

  6 jaar geleden
 • Avarosa

  Wat fijn dat het op jouw school er zo aan toe gaat. Jammer genoeg is het niet overal zo.

  6 jaar geleden
 • FabulousKilljoy

  Praten en het mensen vertellen die om je geven is wel een goeie, daar heb je gelijk in. Je boft echt als je zo'n lieve familie hebt. Ik heb het ze ook wel eens verteld, maar het enige wat ze doen is mij eerst troosten en goed luisteren, maar daarna pushen ze me alle kanten uit. Dat maakt me soms nog verdrietiger.
  Ze stimuleren me zeg maar heel goed om dingen af te spreken en voor mezelf op te komen, dat zijn dingen waar ik bang voor ben. Dus zoals je al zei kan dat wel goed uitpakken.
  Ahh, dat klonk wel gemeen, maar het is helaas wel zo. Maar het is toch ook zo dat mensen dat zichzelf gaan vertellen, maar zich er niet goed tegen verzetten?
  Ik heb je reactie nog gezien op de quiz en ik ben je wel gaan begrijpen! Dus eigenlijk vind ik je mening ook wel heel sterk : )

  6 jaar geleden
 • FabulousKilljoy

  Ik kan je standpunt volkomen begrijpen. Adviezen oppikken en uitproberen is één ding...en het kan je steeds beter laten worden, maar ik probeer alleen aan te geven dat niet iedereen een sterke wil vanbinnen voelt om dat in werkelijkheid uit te voeren. Sommigen zijn gewoon bang om zich open te stellen.
  Jep , het werkt wel beter dan jezelf snijden, maar zeg eens; wat zou jij doen als je het gevoel had dat er werkelijk geen enkele andere uitweg is? Ik weet dat je er anders tegenover staat, en dat respecteer ik, maar probeer te begrijpen dat mensen die zich snijden de pijn proberen te verminderen.
  Nee, maar echt, ik snap heus dat je er zo tegenover staat. Er zijn echter mensen die je mening als aanvallend kunnen zien.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here