pasfoto

Golden MembershipClive

Laatst online: -

Jamie.

Clive is offline

-

27

-

-

lijst


-

1 decennium geleden

16 minuten geleden

4 maanden 3 weken

27309 [24 uur]

0

0

0

0

0

920

1663

2430

1258

14764Gastenboek (74)

 • LovingReaper

  OKE JAMES JE MOET LAST OF US KIJKEN (cat)(cat)(cat)

  Rime staat nu op mijn verlanglijstje thankjooee :3

  Ik vond het echt cute om te lezen dat je zo blij wordt van over Final Fantasy praten. Je mag bij mij altijd ranten over dingen waar je blij van wordt (flower). Prachtig hoe ik vraag om één waar ik mee moet beginnen en dat ik meteen vier opties krijg hahaha, love you.

  Oh nee ik ben helemaal niet allergisch voor side quests, daar leef ik juist voor. Mijn allergie bij open world is dat het soms zo druk is dat je moet wachten om je quest te doen uuuugh. Jammer dat het verhaal wat zwakker is, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar die karakters (dat vind ik meestal toch belangrijker). De remake ziet er wel heel interessant uit (love het verschil met de oude omg), maar best een hoop geld voor een ''ik weet het nog niet'' aankoop. Ik denk dat ik even inspeel met een goedkopere versie om te kijken of het wat is.

  Okay ik ga meteen Cozy Grove kopen want dat klinkt echt als iets dat ik nodig heb ;-;

  1 dag geleden
 • LovingReaper

  Oohh dan moet je vast wel de serie hebben gezien! Hoe vond je hem!

  Hahaha ja de vos was heel cute, maar het was vooral ook het simpele verhaal dat me echt aan het hart ging. Het thema rouw en acceptatie is heel mooi vertolkt, ik had tranen in mijn ogen bij het uitspelen.
  OH Cozy Grove! Die staat op mijn lijst! Is hij het geld waard? Hij is nu in de aanbieding zag ik en ik twijfel of ik hem zou kopen. Hij leek me misschien een beetje... saai?

  Final Fantasy ken ik, maar de rest komt me nog niet bekend voor. Might like it though, ik heb best een intense anime fase had en met mooie graphics laat je me echt kwijlen. Welke zou je ècht aanraden om mee te beginnen?

  2 dagen geleden
 • LovingReaper

  Dat zou ik ook wel willen, ware het niet dat mijn katten echt gremlins zijn en dat ik het niet in mijn hoofd haal om op een paar vierkante meter te gaan wonen met die wezens.

  Mijn D&D-groep liep stuk omdat de dm met een andere groep wat wilde gaan proberen, om vervolgens iedere speler behalve mij en mijn partner over te sluizen naar die nieuwe groep. Kortom, het voelde alsof ze gewoon een groep wilden beginnen zonder ons (cat)
  Maar goed, we zijn nu weer wat aan het opstarten met een klein groepje en dat maakt me wel blij. Ik mis het heel erg om in karakter te spelen nu ik geen theater meer doe en nauwelijks meer schrijf. This has the best of both worlds :Y)

  Koen is momenteel all over the place, hij heeft net zijn obsessie uitgespeeld dus hij is zoekende. Volgens mij speelde hij laatst iets vergelijkbaars met Last-Of-Us. Ik heb net The First Tree uitgespeeld, die was grafisch echt heeeeeel mooi. Ik hou wel van zulke rustige spelletjes. Mijn hand-oog-coördinatie is zo slecht dat ik niet goed ben ik schietspelletjes en daar raak ik snel geïrriteerd van hahaha.

  Wat speel jij zoals?

  5 dagen geleden
 • LovingReaper

  Nondeju, ik had echt een andere loopbaan moeten kiezen. Wat heerlijk die vrijheid. Maar goed, met twee katten wordt dat sowieso al een stuk lastiger.

  Oooooh Warhammer! Als ik de artistieke talenten, het geduld en de tijd zou hebben zou ik daar helemaal induiken. Zelfde met DnD. Ik merkte dat die wekelijkse afspraak heel lastig werd maar dat een langere tijd ertussen zou leiden tot interesseverlies pft.

  Ohh dat is ook leuk! Als je niet pas in Juni terug zou komen dan zou ik voorstellen om naar de Q meeting in Utrecht te gaan. Nynke is altijd welkom natuurlijk! :Y)

  Ik denk dat als je mijn huis zou komen bekijken dat ik je de rest van de dag zou verliezen in de studio. Daar is Koen zijn gamecave aan het opzetten (cat)

  1 week geleden
 • LovingReaper

  Aahhh rip, ik haat het als ze hinten dat er iets aankomt en dat er zo lang niets gebeurd.

  Kijk met Jameson is dat nog een bijzondere gebeurtenis. Met mijn naam (Jansen) is dat vooral irritant (cat)

  Wejoooow dat is echt perfect, wat super handig dat je broertje dat over kan nemen! Lijkt me tof, een tijdje rondreizen in een camper. Ik weet niet of ik dit heb vertelt maar mijn partner en ik willen een maand lang in zo'n RV door Amerika crossen.

  Hobbyspullen? Welke hobbies? (Dat bedoel ik niet sarcastisch, ik ben oprecht geïnteresseerd lol.)

  Aww voor jou komt ik wel een keer naar het Land van de Zachte G hoor. Ik denk wel dat het heel bijzonder (raar?) zou zijn om je weer een keer te zien, de enige en laatste keer was in 2015. Toen waren we echt nog babies man. (fish)

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen