Home > Conan

Pasfoto van Conan

Conan

Laatst online: 4 uur geleden


If you're not going to speak up, how is the world supposed to know you exist?
...

Gewoon een achttienjarig meisje met een obsessie voor schrijven en Brendon Urie. Mijn naam is Anna en ik hou van fietsen in het donker. Niet het lugubere donker en de enge steegjes, maar de nachten met een heldere lucht en de sterrenhemel. Later, als ik groot ben, wil ik de wereld een beetje beter maken. Ik wil veranderingen doorvoeren en iets betekenen.
...Be a rainbow in someone else's cloud. Yukimura >> Polar >> Conan

3 Stories geschreven door Conan


Titel Woorden Chapters Aangepast
Goodbye. 2881 5 1 week geleden
Waterdamp • OP 12866 6 3 maanden geleden
Fay 30190 47 4 maanden geleden

1 Story waaraan Conan meewerkt

Titel Woorden Chapters Aangepast
Survivors || TO & TVD 41128 77 5 maanden geleden

2 Lijstjes gemaakt door Conan

Titel Gelezen Aangepast
Places I'd like to visit 5 keer 4 maanden geleden
Redenen waarom ik een kind ben. 48 keer 4 maanden geleden

Gastenboek van Conan

 1. Derks
  Derks Derks is offline 6 dagen geleden

  Zoooo wooooooow dat is lang geleden!

  En to be honest, ik ben allang vergeten waar Partners in Crime over gaat HAHAHAHA oh wat ben ik slecht. Het is zo ontzettend druk met school en de 458324289209348 dingen die ik daarnaast doe... Damn :'D

  Hoe ist?

 2. Mania
  Mania Mania is online 1 week geleden

  O... ja?

 3. Mania
  Mania Mania is online 1 week geleden

  Doe dat maar. Wellicht dat ie er niet naar gaat luisteren, maar hij kan het altijd nog meenemen; ook al zijn de meeste punten waarschijnlijk wel aan hem voorgelegd. But you know what they say, de aanhouder wint, hehe.
        O, hell, ik ben vorige week ook nog ongesteld geweest en dat was door de meest gênante gebeurtenis óóit. Daar zal ik je verder niet mee vervelen, maar geloof me maar als ik zeg; ge-nant. Verder heb ik niet zo'n rollercoaster als dat de meeste hebben, soms wel dat het erg steekt, maar verder niet. In dat opzicht heb ik er dan wel geluk mee.
        Tuurlijk mag je dat vragen. Maakt niets uit hoor. Dat zit vast aan meerdere factoren; de autisme, de dingen die spelen in de familie; zowel als in aanleg ergens voor als in de problemen, sommige karaktereigenschappen, het verleden; waar ik ook niet over uit ga wijden, de financiële en emotionele uitputting die ze uit je trekken en gewoon simpelweg dat ik een haat aan kinderen heb.

 4. Mania
  Mania Mania is online 1 week geleden

  Aaaahh. Ik cringe door mijn eigen berichtje. Waarom doen die emoji's nog steeds zo kut en staat er nog steeds geen aanpassings en verwijder-icoontje bij de gb's? Misschien nog een idee voor je topic, rofl. Volgens mij is dit echt al maanden zo. Dit is echt hatelijk.

 5. Mania
  Mania Mania is online 1 week geleden

  Hehehehe, geen idee? Maar ik zie de gedachtenkronkel van je nu wel, rofl, alleen bedoelde ik 'm niet zo. 😂
  Well, ik hoef niet te raden wie er op het moment ongesteld is en er gelukkig mee is, hehe. En dan verzinnen we er toch een ander woord voor; rozen, want die zijn zo mooi roos-achtig(nerd)Het is ook een vies gedoe! Het ergste is dat ik het onregelmatig ben, dus eigenlijk heb ik geen fucking flauw idee wanneer mijn roos-achtige periode eraan komt. 😂 En ja, ik ben ook erg blij vrouw te zijn. Alleen geen kinderen voor mij, rofl.

Details

Anna

Conan is offline

Groningen

18

-

AnnaBanana, Annataart, Vorka, Yukimura, Polar

Statistieken

5 jaar geleden

4 uur geleden

2 weken 4 dagen

5281 [24 uur]

0

3

0

0

2

268

1275

4680

540

800