DarkAcademia

Laatst online: -

Iemand!

DarkAcademia is offline

atlantis

-

zwemmen, thee drinken, lezen

-

morseljongen, Fancygirls, Doctor_Phill, ThaYahLovers, Mr_Hamburger, Pussy_destroyer, Princessperfect, QueenBi, Kabinet, Perfects, Hotboys, Halfvollemelk, Duisternis, Hufferpuf, UncleTrump, Ironisch, WinxSquare, DarlingOfBones, UnicornsAreReal, MagicalUnicorns, SherlockHomeles, NoShitSherlock, MyDarkAcademy, Dark_Academia


Donkere academische wereld romantiseert een tijd waarin de hogere klassen van de samenleving de nadruk legden op liberaal onderwijs. Interesse in klassieke literatuur, talen als Latijn, Grieks of Frans, architectuur, kunst, poëzie en mode uit West-Europa kenmerken de subcultuur. Donkere academici, zoals de leden zichzelf noemen, zien onderwijs als iets goeds en opwindends, geassocieerd met vreugde in plaats van verveling.

Het ''donker'' in de donkere academische wereld staat voor de lichte voorliefde van de leden voor het ongewone en het illegale. Puzzels, moord, gevaar, sektes en geheime clubs zorgen voor die zekere duisternis die de donkere academische wereld onderscheidt van de meer romantische versie, de lichte academische wereld. Dit komt tot uiting in hun fascinatie voor decoratief ontworpen wapens of perfect geplaatste bloedvlekken op kleding.


De esthetiek draait om de liefde voor kunst, sculpturen, schilderijen, fotografie en kalligrafie. Het heeft vergelijkbare wortels in leren en interesses als de donkere academische wereld, maar is uniek vanwege zijn focus op beeldende kunst.Let's drink Jasmin tea!

4 jaar geleden

1 week geleden

1 dagen 13 uur

2159 [24 uur]

1

0

0

0

0

0

4

41

8

264Gastenboek (103)

 • Debbaut

  Ja, zeker wel, mijn profielfoto wacht er al het hele jaar op.:p

  8 maanden geleden
 • Gallowglass

  True, true. ❄️

  8 maanden geleden
 • SoIace

  Yes, it is!

  8 maanden geleden
 • Naksu

  It really is! ❄☃️

  8 maanden geleden
 • Naksu

  Hoi!

  11 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen