DeezNuts

Laatst online: -

Elizabeth

DeezNuts is offline

In een Moshpit.

27

Muziek,tekene,Moshpits,concerten,festivals,stagedives.

lijst


Elizabeth
16
Vegetarian.
MOSHPITS & STAGEDIVES
Addicted to tumblr and Body modification.
I love to go to festivals & concerts.
I think karma is a bitch.

I Live For HARDCORE And I Will Die For HARDCORE.

Imperfection Is Beautiful


Imperfection Is Beautiful

1 decennium geleden

9 jaar geleden

2 weken 1 dagen

8791 [24 uur]

1

3

3

0

0

10

1020

635

244

3863 Creaties van DeezNuts

Gastenboek (387)

 • Absolutego

  Your name is fucking awesome!

  1 decennium geleden
 • Scandal

  Morgenmiddag is de meeting in Antwerpen. Bij je naam stond nog misschien. Kan ik die weghalen?

  x Erica

  1 decennium geleden
 • Avarosa

  I know. Ik zou alleen gaan voor slipknot, Journey en Foreigner (omdat me tante daar op trouwde), maar dat vind ik ietsje te dom voor een combi te kopen. Trek echt op niks. Mss wordt Pukkel iets beter en dan hopen dat ik die dagen geen herexamens heb.

  1 decennium geleden
 • Avarosa

  Idd. 2009 was echt goed, als wou ik zo graag Flyleaf zien (favo band) en twee weken voor gmm zeggen ze dan af. Ik heb een heel weekend geweend. erg hea. Ik keek er echt naar uit. En vorig jaar kwam er niet zo heel veel, maar we zijn toch gegaan voor slayer en Bullet en ik wou Aerosmith echt zien, dus dat was ook wel leuk meegenomen en we zijn naar dingen gaan kijken, die we niet kenden en sommige vielen ruze goed mee. dit jaar gaan we wss niet, want het suckt echt. En ik heb wss nog examens dan.

  1 decennium geleden
 • Avarosa

  Omdat q er gisteren heel de tijd uitlag op mijn vriend zijn computer, probeer ik het vandaag nog eens.:)

  Ik hou meer van rock en metal, niet zo zeer de softrock, want daar kan ik zenuwachtig en ambetant van worden. gwn niet mijn ding. Ik vind het geweldig om op een geveldige solo zot te doen en uit de bol te gaan. Crowdsurfen is zo leuk ik deed het al 3x (Bullet @graspop, You Me at [email protected], You Me At Six @Klinker)
  toen ik naar ymat in de klinker ging heb ik ook voor het eerst gestageddived. Het plubliek stond tegen het podium, dus als je crowdsurfte kwam je letterlijk op het podium terecht, ik lag daar tussen die twee versterkers. Ik wou dan terug in het plubliek springen en mijn zus zat van haar kloten te maken dat ik de zanger nog niet had geknuffeld, dus ik lopen naar de zanger, ik gaf hem een knuffel en wou weg gaan en ie trok me terug en gaf me opnieuw een knuffel. Ik vind dat echt leuk dat ik dat op youtube kan zien. dat was echt geweldig. En Moshen doe ik op Graspop, dat is zo leuk, vooral tijdens Slayer en Bullet

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen