Dinkley

Laatst online: 23 minuten geleden

Sal

Dinkley is offline

Nockfell

20

-

-

lijst𝕀𝕥'𝕤 𝕒 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕙𝕖𝕥𝕚𝕔

I think I'm dumb maybe just happy

6 jaar geleden

23 minuten geleden

1 maanden 2 weken

13195 [24 uur]

0

2

2

0

0

44

319

657

16

36675 Creaties van Dinkley

Gastenboek (1918)

 • RainbowTrout

  omg you wrote Charlie!!! you made a certain fish very happy! I will read it asap but first I gotta sleep cuz y'know I have a headache and we don't want that.

  4 dagen geleden
 • Fika

  Hahahaa RELATABLEEE

  Ahaaa hahaha, nou moet ik zeggen dat ik nu ook gezworen heb om nooit meer een serie te beginnen die meer dan 7 seizoenen heeft x3 Het duurde echt meerdere jaren voordat ik ze allemaal gezien had, ook omdat ik soms even een break van die serie moest nemen hihi. Ik keek eigenlijk alles via niet helemaal legale sites... Ze staan namelijk niet op Netflix in Nederland :'(
  Oh noo, wie is er overleden? Ik ben ook een paar jaar geleden gestopt, vond het een beetje eentonig worden.

  Ahh maar die is ook leuk! Alleen jammer dat het zo'n kort ritje is hahaha. De Baron is ook vet! Wel de max waar ik in durf qua Dive Coasters.
  Oehhh!! Goede timing hahaha, en een rustig Disneyland komt vgm niet zo heel vaak voor! En aah, met mensen die er nog nooit geweest zijn is ook zoo leuk, kijken wat hun van elke attractie vinden. Nemen jullie dan ook een overnachting?
  Ratatouille en Crush zijn ook zooo leuk! Eigenlijk vind ik alles wel leuk hahahaha. Aahh zo vet! Ik loop karakters altijd een beetje mis xp Dat klinkt als zo'n leuke meeting!
  Jaa pff die prijs. Het nadeel is gewoon dat als je dan eenmaal in Florida bent dat je dan alle parken wil doen, en dat tikt lekker aan :') Maar ooit komt er een dag...!

  Ook een hele goede lijst! En woww finally! Zoveel mensen kennen die films gewoon helemaal niet :o En ze zijn zo goed!!
  Opzich kan je het altijd proberen toch! Wie weet is er wel veel animo voor :3

  Love Flynn en Kristoff c: Volgensmij heb je echt super schattige interacties als Olaf! Het lijkt me alleen wel erg zwaar met zo'n heel pak. Hoewel in de winter heb je het in ieder geval niet koud!
  Bij Tower of Terror zitten ze ook altijd super goed in hun rol, echt geweldig. Het vult wel echt de sfeer aan.
  Jaaaa Bruni!!! Zo ongelofelijk cuteeee :3

  Ja of course!

  4 dagen geleden
 • DarkOne

  Vandaag alleen boodschappen doen en even naar de dokter en morgen met mijn vriend bij mijn ouders eten.


  Ik had trouwens een idee voor de geschiedenis van de dochter van Zeus maar ik weet alleen niet of dat mag, het idee was dus dat haar moeder op jonge leeftijd is overleden en dat Zeus heeft besloten om haar mee te nemen naar Olympus om haar zelf tussen de goden op te voeden.

  5 dagen geleden
 • DarkOne

  Ja gaat wel weer iets beter gelukkig. Ben nu nog even aan het werk tot half 6 en dan gelukkig twee daagjes vrij

  6 dagen geleden
 • Fika

  Ohh dat zal ze ook wel doen ;p maar niet te hard ofcourse hahaha

  Yeh, ik ben er ook een beetje huiverig voor .-. Het laait steeds meer op, en ik maar denken aan het beginv an het jaar dat het met enkele maanden wel voorbij zou zijn :') Maar hey, als je je voorbereid op het ergste dan kan het alleen maar meevallen. Tenminste dat werkt heel goed bij tentamen cijfersxD

  Oeehh geen slecht idee hahaha. Aah heeft die veel seizoenen? Ik ben nu bezig met Supernatural en ben eindelijk bij seizoen 15

  Thankss!!:DIk vind Joris en de Draak echt geweldig, maar ook een Symbolica of Droomlvucht sla ik nooit over c: Wat is jouw favo? Precies dat! Walibi heeft leuke thrillrides, maar de aankleding is minder, desondanks een leuk park.
  Aaah vet gaaf! Hahahaa ik ga voor je duimen, beter zegt ze ja :p Wat is er nou beter om uit deze tijd te onstsnappen dan Disney c: Ahh nog zo ver weg tho! Maar wel een superrrr leuk vooruitzicht. Binnen Disney is het Big Thunder Mountain (Parijs dan, want dat is het enige park waar ik geweest ben :') Al moet ik zeggen dat ik Tower of Terror ook echttt geweldig vind. Jouwee?

  Oei die is wel lastig hoor hahaha, dit zijn ze in willekeurige volgorde: 1. Lion King, 2. Lion King 2, 3. Atlantis, 4. Brother Bear, 5. Frozen, 6. Moana. Nu jij ^^

  Pff, echt zo. Velen vinden t kinderachtig:(

  Ahh Peter Pan is volgensmij zo'n leuke rol! Mij lijkt face character ook echt geweldig. Het liefste Tinkerbell, maar ik ben te lang voor die rol :') Maar Elsa of Ariel lijkt me ook leuk. Restaurant lijkt mij ook echt leuk, of bij een van de attracties, met een grote voorkeur naar Phantom Manor

  Ik heb Nylah net naar Kostas gestuurd, maar bedankt! c:

  6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here