pasfoto

ElfjeIvy

Laatst online: -

Iveleny(Ivy)

ElfjeIvy is offline

Ijskasteel/ Natuurkasteel

255

Lezen, paardrijden(vooral op pegassusen en eenhoorns) , met mijn krachten oefenen en vliegen

-


(Als elf hou ik erg van Pegasussen, unicorns en paarden. En van lezen. Ben graag in een stoffige bieb ;) )Hoi, mijn naam is Ivy. Ik ben een elfje in FairyLand. Ik ben een elfje die bij de natuurstam hoort. Er zijn 6 stammen: Vuur, natuur, maan, ijs, nacht en water. Ik zal even wat vertellen over die verschillende stammen:

Vuurstam

Elven die uit een vuurstam komen leven vlak bij de vulkanen, en zelfs in de vulkanen, ook als een vulkaan actief is. Vuur en hitte zijn ook geen problemen voor vuurelfen. De magie van vuurelven is om vuur te maken(wat geen verassing is). Vuurelven hebben graag een feniks als huisdier.

Pluspunten aan Vuurelven:
Vuurelven zijn nooit bang. En dan bedoel ik dat letterlijk. Ze hebben de emotie angst niet in zich zitten.

Minpunten aan vuurelven:
Door dat ze die emotie niet hebben, zijn vuurelven vaak roekeloos. Ook zijn vuurelven vaak een beetje opvliegend en aangebrand.

Uiterlijk van vuurelven:
Vuurelven hebben vaak rode of zwarte tatoeages op hun gezicht, armen of rug. Vuurelven houden van sexy kleding. Ze zijn lang en knap, met meestal bruine ogen. De meeste vuurelven hebben zwart of rood lang haar, maar er zijn er een paar die ook bruin haar hebben en er is een geval waarbij de haren van de elf blond waren. Mannelijke vuurelven hebben meestal halflang haar in een staartje, maar er zijn er ook elven met kort haar. Vuurelven kunnen alle huidskleuren hebben.


Natuurstam:

Natuurelven zijn het vriendelijkste elvenras. Ze houden erg van dieren (vooral van paarden, eenhoorns, en pegasussen) en rijden daar graag op. Natuurelven leven in het bos. De magie van vuurelven is planten en bomen laten groeien en met dieren praten. 50% van de natuurelven eten alleen vegetarisch, 30% alleen geen vlees, 10% weinig vlees en vis en10% eet gewoon vlees/vis.
Natuurelven hebben het liefste een paard, eenhoorn of pegasus als huisdier, maar alle andere dieren vinden ze ook leuk.

Pluspunten van Natuurelven:
Natuurelven zijn ontzettend aardig, zowel voor mensen als voor dieren.Ze zijn ook slim en creatief. En natuurelven zijn ook dapper.

Minpunten van natuurelven:
Natuurelven vinden het moeilijk om de cirkel van het leven te accepteren. Ze willen alle dieren redden en de meeste natuurelven vinden het afschuwelijk als een dier doodgaat, ook al is het dier oud.

Uiterlijk van natuurelven:
70% van de natuurelven heeft bruin haar, 20% zwart haar, 5% rood haar en 5% blond haar.
Natuurelven houden van de kleur groen en ook een beetje van de kleur blauw. Je hebt natuurelven in alle huidskleuren.


MaanStam:

Heel veel is er niet bekend over dit ras, omdat ze op de maan leven, maar we denken dat ze een soort kastelen op de maan hebben. Ze houden(net als natuurelven) erg van eenhoorns en pegasussen, maar ze moeten wel wit zijn. De magie van maanelven is om zichzelf onzichtbaar te maken, en om licht te maken.

Pluspunten van maanelven:
Maanelven doen nooit opdringerig en zeuren ook nooit. Ze passen zich snel aan en kunnen zowel goed tegen de warmte als tegen de kou. Ook zijn maanelven best vriendelijk, alleen wel verlegen.

Minpunten aan maanelven:
Maanelven praten heel erg weinig, bijna niet. Ze zijn soms een beetje vreemd en weten niet zo goed wat ze moeten als iemand boos of verdrietig is. In plaats van te vragen wat er aan de hand is, lopen ze stilletjes weg.

Uiterlijk van maanelven:
Maanelven hebben meestal grijze ogen, maar dan ook echt grijs. Dus niet blauwgrijs, maar gewoon grijs zoals een grijs kleurpotlood. De haren van een maanelf zijn altijd lang, en meestal wit of blond. De meeste maanelven hebben een blanke huid, maar er zijn er ook een paar met een donkere of licht getinte huid.

Maanelven kunnen niet zwemmen, en zijn erg bang voor water.Ze lezen ook niet graag, maar houden vooral van ingewikkelde raadsels en sommen.Ijsstam:

Ijselven leven in ijskastelen op de koudste plekken in het Elvenrijk. Ijselven houden van wolven,ijsberen en ze houden ook wel een beetje van paarden, eenhoorns en pegasussen, maar niet super erg. Er hebben maar 150 ijselven paarden. De magie van ijselven is om ijs te maken en het te laten sneeuwen.

Pluspunten van Ijselven:
Ijselven zijn beschermend, mooi(vanbinnen en vanbuiten) en rechtvaardig. Ook zijn ze best aardig.

Minpunten van Ijselven:
(De meeste) Ijselven zijn soms koel en afstandelijk. Ze zijn ook best streng en ongeduldig.

Uiterlijk van Ijselven:
Maar 1% van de ijselven heeft een donkere huidskleur. Ook 98% heeft wit of blond haar. Ze hebben ook allemaal grijsblauwe ogen of ijsblauwe ogen. Ze zijn erg mooi.


Nachtstam:

Nachtelven zijn nogal gothic. Ze ook een beetje griezelig om te zien met hun vleermuisachtige vleugels. Een nachtelf slaapt overdag en wordt rond 22:00 wakker. Nachtelven houden van zwarte wolven en raven.
Ze kunnen lichten doven en spullen verplaatsen met hun gedachtes, maar ze zullen nooit onschuldige mensen, dieren of elven iets aandoen.

Pluspunten van Nachtelven:
Nachtelven houden de cirkel van het leven in stand en zijn best aardig. Nachtelven zijn slim en sierlijk. Ook zeuren ze niet snel en doen ze niet moeilijk.

Minpunten van nachtelven:
Nachtelven kunnen een nogal nors overkomen. Ook zijn ze nogal angstaanjagend en willen het liefste vaak alleen zijn(Niet dat daar altijd iets mis mee is).

Uiterlijk van nachtelven:
Nachtelven zijn, zoals ik al zei, een beetje ghotic. Ze hebben meestal ravenzwart of spierwit haar. Nachtelven zijn best knap alleen hebben wel veel make-up op. Ook hebben ze vaak ringetjes in hun oren.
Nachtelven zijn vaak bleek, en hebben HEEL zelden een donkere huid.

Waterstam:

Waterelven leven vlak bij warmwaterbronnen, zeeën en rivieren. Hun lievelingsdieren zijn dolfijnen en andere zeedieren. Hun magie is het manipuleren van water.

Pluspunten aan Waterelven:
Waterelven zijn vriendelijk, loyaal, trouw en aardig. Ook zijn ze moedig.

Minpunten aan waterelven:
Waterelven zijn nogal onvoorspelbaar, net zoals de zee. Eerst zijn ze heel aardig, maar je hoeft maar een ding verkeerd te zeggen en hun humeur veranderd op slag.

Uiterlijk van waterelven:
Waterelven zijn erg mooi. De meeste waterelven hebben blauwe lokken door hun haar heen. De dragen vooral blauwe of groene kleren, dat is ook de kleur van hun ogen(voor de meeste). Je hebt waterelven in alle huidskleuren.Ik was erg gelukkig in het Elfenrijk, totdat ik door een magische boon in The Entchanted Forest belandde. Ik ontmoette daar een prins en werd verliefd, en hij ook op mij. We trouwden, maar als elf werd ik veel langzamer oud. Ik betoverde Mason (Mijn prins) een beetje zodat zijn groeisnelheid een beetje zou afremmen. Toen ik 23 was maar er nog steeds uitzag als zestien (en ook het innerlijke had van een zestienjarige), werden we vervloekt. We kwamen in een vreemd stadje terecht genaamd Storybrooke. Niemand kon zich iets herinneren, ik evenmin. Toen de vloek verbroken was en er daarna nog van alles gebeurde, moesten we naar Neverland. Ik en Mason gingen mee. Daar ontmoet ik de wrede Peter Pan. En hoe wreed hij ook was, toen ik hem beter leerde kennen, werd ik verliefd op hem...(Ik ga hier ook nog een story over maken!)


Nou, eigenlijk was dit niet iets korts over mijzelf, maar iets heel langs ;) . Bedankt dat je een kijkje nam op mijn profiel. Ik heb altijd wel zin om over iets te kletsen(zoals bijv. OUAT/ HP).

Doei!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;)xDxDxDxDxDxD


-

6 jaar geleden

6 jaar geleden

7 uur 28 minuten

864 [24 uur]

0

1

0

0

0

1

74

36

56

39Gastenboek (34)

 • 2PacGanster

  hoi :)

  6 jaar geleden
 • _Alexia

  Wauw, een ijself lijkt me wel wat.
  What about you?

  6 jaar geleden
 • whyislovepain

  dankje je lijkt me echt super aardig.

  6 jaar geleden
 • Araminta

  Graag gedaan, ben jij het liefste een ijs elfje, of ben je kwa karakter ook zo?

  6 jaar geleden
 • Araminta

  Van je profiel zou ik het liefste een maanelf zijn :)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen