Eunoia

Laatst online: -

-

Eunoia is offline

Somewhere <3

29

-

-

lijst


Afgelopen stories:
1. Boek 1 - Hoe het allemaal begon. Dit is een Harry Potter fanfiction, het is het eerste deel uit een langere serie.
2. Boek 2 - Zomer in het Nest. Dit is het tweede deel.

Lopende stories:
3. Pack of Pleasure. Dit is nog een One Direction fanfiction, in het speciaal Zayn. Hij begint in juli 2012, dus zeg maar nu, en verder in de toekomst.
4. Short Stories // Stand Alones. Omdat ik veel schrijf. Ook dingen die niet gerelateerd zijn aan One Direction. In mijn volgende blok op de universiteit volg ik de cursus Creative Writing. Voor deze cursus moet ik korte verhaaltjes en op zichzelf staande scenes schrijven. Als ik er zelf tevreden mee ben. Zal ik deze ook met jullie delen:)
5. Divergent - Four's Experiences. Ik ben de laatste tijd geobsedeerd door Veronica Roth's Divergent serie, en dit is mijn poging van interpretatie van Four's point of view in het eerste boek.


Gepauzeerde stories:
5. Sticks&Stones. Dit is een One Direction fanfiction. I'm currently working on making my ideas fit together. Anyone any suggestions for who should be the main characters love interest?
6. Kisses in the Kitchen. Een derde One Direction fanfiction, ik ben van plan om er in ieder geval voor ieder bandlid een te schrijven (; Taylor wil niets met Liam, Niall, Louis, Zayn en in het bijzonder Harry te maken hebben, maar ze heeft niet echt een keus. Houdt ze het vol? Kisses in the Kitchen loopt bijzonder langzaam, omdat ik voornamelijk bezig ben met Pack of Pleasure and Sticks&Stones.

7. Boek 3 - Verloren tijd of Beauxbaton. Dit is het derde deel in de serie. Ik heb de laatste tijd niet zo heel veel inspiratie meer voor het verhaal, maar ik ga zeker verder schrijven als die weer komt. Het spijt me voor de abo's die uitkeken naar de George/Rowena-momentjes. Maar ik beloof dat die nog komen. Gedeactiveerd.

The meaning of my names:
Amentia - "extreme mental retardation" of "insanity". I like the latter one better (;
Eunoia - "well mind", "beautiful thinking" of "a state of normal mental health". As some of you might notice, I'm obsessed with the human mind and thougts.

I never write dreams or nightmares, I write my own reality
Frida Kahlo


Regret is insight coming moments too late.

1 decennium geleden

1 jaar geleden

4 dagen 13 uur

7521 [24 uur]

1

3

1

0

0

233

49

2576

188

361Gastenboek (258)

 • Rozenthee

  Hallo, hoe gaat het vandaag?(nerd)

  3 jaar geleden
 • Rozenthee

  Hoi, zin om te praten?

  3 jaar geleden
 • Rozenthee

  Hey!! What's Up! Hoe staat het ermee?

  3 jaar geleden
 • Frodo

  Let's party!(banana)

  3 jaar geleden
 • Rozenthee

  Je bent al een tijdje niet online geweest. Kan ik je ergens mee helpen?

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen