Fern

Laatst online: 1 dag geleden

Dominique

Fern is offline

Groningen

25

slapen, uitgaan, eten.

-

ZEExKOEKJE, xGiraf, Grey, Serious, Cheers, Futuristic, Adele, Knijster, Marvolo, Indonesia, Rowling, Godric, Swayze, Lewis, Yue, Guetta, 050, Dev, Zarah, Judeska, Sleazy, Z4YN, Tarry, Ferreira, Calderone, Leonian, Airbender, Venezia, Gorilla, Daniels, Gifted, Jandino, Dorothy, Dorian, Artpop, Gleeson, Mads, Clarke, Aoki, Ives, Contradiction, Hugh, Gyarados, Tysha, Havana, Decker, MadelaineOh baby, darling, how I'd long to become your suicide blonde
To lie beside my Romeo, oh what a wicked way to go


tumblr / AO3
Alleen maar tranen van geluk

1 decennium geleden

1 dag geleden

1 maanden 3 weken

16955 [24 uur]

1

3

1

4

0

166

1049

12152

3556

3979Gastenboek (10)

 • JaceRockhill

  11 maanden geleden
 • MacGyver

  Gelukkig dat ie alsnog mooi is.

  Ja, ik ook. Want ik had een tijd terug via internet lipsticks besteld en die waren echt hard. Pigment was ook niet echt top dus dat vond ik wel jammer. Want op het plaatje en in de huls zien ze er mooi uit. Dat probeer ik ook, maar soms swatchen ze alleen op de lippen en dan is het wel lastig. Aangezien het dan bij die persoon heel mooi kan staan en bij mij niet.

  Bedankt voor de tip! Ik ga even kijken.

  11 maanden geleden
 • MacGyver

  Ja, ik kan niet echt merken die het zo hebben. Op de foto die ik zag op de site van Jeffree vond ik hem rood lijken dus vandaar dat ik het zei.

  Ik wil Calabasas en Rose Matter. Maar ik zag dat de Ici Paris in Breda ook daadwerkelijk een aantal producten van Jeffree in hun winkel heeft dus ik wil dit jaar of volgend jaar heen om ze in het echt te zien.

  11 maanden geleden
 • MacGyver

  Mooie rode kleuren! Hi, how are you is echt verrassend. Ik wist niet dat hij nu ook Liquid Lipsticks met glitters heeft.

  11 maanden geleden
 • MacGyver

  Ik zag in je topic over Black Friday dat je twee Jeffree Star lipsticks hebt gekocht, welke kleuren heb jij gekocht, als ik vragen mag? Want ik wil ook een lipstick of een liquid lipstick en daarom ben ik dus benieuwd welke jij hebt gekocht.

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen