FlowerRain

Laatst online: 1 jaar geleden

Sylvia

FlowerRain is offline

IceCreamLand. <3

24

Writing, music, reading, friends & family.

-

lijst


2 kinderen rennen: De ene omdat de school uit is. De andere om niet dood geschoten te worden. 2 kinderen lachen: De ene omdat zijn toets op school goed ging. De andere omdat zijn buik eindelijk een beetje vol is. 2 kinderen maken ruzie: De ene omdat hij achter de computer wil. De ander voor een klein stukje brood. 2 kinderen vragen zich af?: De ene wat ze gaan knutselen op school. De andere of hij de dag nog gaat redden. 2 kinderen huilen: De ene huilt omdat zijn schaafwond bloed. De ander omdat zijn ouders dood zijn. 2 kinderen in de wereld: de ene is net 9 geworden. De ander werd maar 9.

Je hebt nu 2 kansen: je doet of er niks gebeurd is en gaat verder met waar je mee bezig was of je zet het op je profiel.


Mijn naam is Heidi...Ik ben nog maar drieMijn ogen zijn opgezwollenIk kan niet zienIk zal wel dom zijnIk zal wel slecht zijnWat andersZou mijn papa zo boos hebben gemaakt?Ik zou willen wensen dat ik beter wasIk wens dat ik niet zo lelijk wasMisschien zou mijn mamaMe misschien nog willen knuffelenIk kan niet sprekenIk kan niks fout doenAnders wordt ik opgeslotenDe hele dagAls ik wakker wordt ben ik alleenHet huis is donkerMijn ouders zijn niet thuisWanneer mijn mama wel komtProbeer ik lief te zijnMisschien krijg ik vanavond dan maar 1 klapMaak geen geluidIk hoorde net een geluidMijn papa is terug van charlie's barIk hoor hem vloekenHet is mijn naam die hij roeptIk druk mezelf tegen de muurIk probeer me te verstoppenVan zijn kwade ogenIk ben zo bang nuIk begin met huilenHij vindt me huilendEn hij schreeuwt lelijke woordenHij zegt dat het mijn fout is...Dat hij lijdt op zijn werkHij slaat en schopt meIk bevrijd me eindelijkEn ik ren naar de deurHij heeft hem al op slot gedaanIk rol me op tot een balHij pakt me op en gooit meTegen de harde muur aanIk val op de grondMet mijn botten bijna gebrokenMaar mijn papa gaat doorNog meer slechte woordenWorden er gesprokenIk schreeuw HET SPIJT ME!!!Zijn gezicht is verdraaitIn aanzienlijke haatVan het kwetsen en de pijnOpnieuw en opnieuwOw God alstublieft heb medelijdenPlotseling stopt hijEn loopt richting de deurTerwijl ik daar lig onbeweeglijkGespreid over de vloerMijn naam is HeidiIk ben nog maar drie ...Vanavond heeft mijn papa mij VERMOORD..Dit was Heidi.nu heb je twee keuzes:1) Zet dit verhaal ook Op je profiel of stuur het door, om iedereen wakker te maken voor kindermishandeling!2) Doe alsof het je niet raakt en ga gewoon weg, laat de kinderen stikken, de toekomst van morgen....

De voetsporen op de wegen die je hebt genomen, zul je altijd terug zien zodra je opnieuw je weg naar huis probeert te vinden.
Heaven is where love is. Love is where your heart lies. <3

1 decennium geleden

1 jaar geleden

1 maanden 5 dagen

16305 [24 uur]

4

0

1

0

0

284

4031

1874

789

10345 Creaties van FlowerRain

Gastenboek (297)

 • Slughorn

  Ik kom gewoon even hallo zeggen:)

  1 jaar geleden
 • Ristridin

  Hoi, zin om te praten?

  1 jaar geleden
 • Sempre

  Hey!! What's Up! Hoe staat het ermee?

  1 jaar geleden
 • Hue

  Je bent al een tijdje niet online geweest. Kan ik je ergens mee helpen?

  2 jaar geleden
 • Mathemagics

  Goedemorgen, hoe gaat het vandaag?(nerd)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen