FreeThyself

Laatst online: 3 weken geleden

Maroussia

FreeThyself is offline

-

20

-

lijst


Jump, and you will find out how to unfold your wings as you fall.

Faith is the little bird that feels the light when the dawn is still dark.Jump, and you will find out how to unfold your wings as you fall

7 jaar geleden

3 weken geleden

1 weken 2 dagen

3532 [24 uur]

2

1

0

0

0

13

162

1842

126

4044 Creaties van FreeThyself

Gastenboek (270)

 • Fika

  Nice! Ik heb even snel gekeken, want ik heb t momenteel een klein beetje druk, maar ik zie voor Jem geen reden om Dove niet te mogen. Bovendien zag ik dat hun bevriend zijn met Lucas, en Jem en Lucas zitten een beetje in dezelfde vriendengroep, dus misschien dat Jem en Dove ook bevriend kunnen zijn? Jem zal af en toe enkel zijn momentjes hebben waarbij hij zichzelf wat terugtrekt als hij zijn sociale batterij weer wat moet opladen.

  Maar als jij nog een ideetje heb hoor ik dat graag:D

  4 weken geleden
 • Fika

  Heey,
  Beetje laat, maar had jij misschien nog interesse in een relatie tussen Dove en Jem? Ik weet niet of je nog opzoek bent naar iets specifieks?

  1 maand geleden
 • Venustic

  Ja denk ik ook inderdaad, misschien gewoon dat ze goede vrienden zijn dan?

  1 maand geleden
 • Venustic

  Hiii,

  Zou je nog een relatie willen bespreken tussen Dove en Lucas?

  1 maand geleden
 • Preservation

              Dove Lazaroth
  » Dove en Nox kunnen het prima met elkaar vinden en Nox wordt ook altijd vrolijk van deze hyperactieve damesheer. Echter is Dove uiteraard wel een mens en is het voor hem dus altijd oppassen geblazen. De raad heeft liever niet dat Nox zich te veel met onwetenden inlaat, aangezien hij zijn mond dan misschien wel wil houden, maar absoluut geen controle heeft over Hadeon. Zodra Nox de demon dan ook op voelt spelen in Dove's omgeving, maakt hij dat hij weg komt. Dove denkt hoogstwaarschijnlijk dat hij maar een rare snuiter is, maar gelukkig kan het blondje er om lachen en er grapjes over maken.


              Dove Lazaroth
  » Maddie probeert nog wel eens regelmatig om Dove uit hachelijke situaties te helpen, maar dit wordt haar niet altijd in dank afgenomen. De roodharige weet echter wel redelijk door de façade heen te kijken en gelooft niet dat Dove het perse altijd zo bedoeld zo als het er uit komt. Dat is ook de reden dat ze toch telkens weer toenadering zoekt, niet van plan zich zo makkelijk af te laten schepen en als ze dan weer afgesnauwd wordt, schud ze dat makkelijk van zich af en trekt zich er niets van aan.

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen