Frisk

Laatst online: -

Liesje

Frisk is offline

België

26

Jeugdwerk, ukelele, koor, volleybal

-

xLucca, HappyxDemon, Somnephilia, Monachopsis, Sonder, Asriel, Frisk, MabeI, Tamatoa, Pennywiise, Sarn, Epine, Barrel, Bartok, Oeps, Cipher, Luftmensch
Mhm?

8 jaar geleden

29 minuten geleden

3 maanden 6 dagen

22625 [24 uur]

0

1

0

0

2

273

497

7093

581

5545Gastenboek (643)

 • Syaoran

  Als het goed is, heb ik je gevonden, haha. ^^

  6 dagen geleden
 • Syaoran

  Zit je nog op discord? Zo ja, is het oké als ik je daar een berichtje stuur met een reactie op je GB'tje? 😊

  6 dagen geleden
 • Syaoran

  (Hahahah, die zijn ZO herkenbaar. Eigenlijk willen slapen, maar toch even op Q spieken nog )

  Oooh haha, dat geloof ik meteen! Dan komt natuurlijk alles ook nog eens op jou alleen aan. Wel een voordeel dat jij de meubels uit hebt mogen kiezen, hehe. Dat zal dan vast zonder keuzedilemma's gegaan zijn? Aah, een jaartje alweer! Gaat snel dan he?

  Oeh, ik ben wel nieuwsgierig, haha. Dus mocht je het willen delen, dan staat mijn pb of Discord voor je open? Ohno, why? Ik durf te wedden dat het vast en zeker weer een onwijs goed idee is! Wellicht dat wat kleiner beginnen, als in een ORPG, dan misschien slimmer kan zijn om de draad weer eens op te pakken — of om te kijken of het weer wat is?

  6 dagen geleden
 • Syaoran

  Dat lijkt me dan inderdaad ook best druk, zo komt het dan toch ook wat samen, alleen net in de eerste maand van het nieuwe jaar, haha. Oef, examens, deadlines én verhuizen? Ben je nu wel helemaal gesetteld op je nieuwe plekje?

  Graag gedaan! ^^ Ohja, als het dan allemaal zo ineens keer stil valt dan is het ook wel te begrijpen dat het er niet meer van komt. Je werk en school neemt het dan natuurlijk helemaal over.
  En dan weer met een storie/rpg/orpg? Je mag mij altijd lastig vallen hoor, mocht je het toch weer eens overwegen of willen proberen. ^^

  6 dagen geleden
 • Garganta

  Exactly :3

  6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen