Home > Genji

Pasfoto van Genji

Genji

Laatst online: 1 maand geleden


Maybe I belong among the stars

1 Story geschreven door Genji


Titel Woorden Chapters Aangepast
2196 515 1 1 maand geleden

Gastenboek van Genji

 1. boerin
  boerin boerin is offline 1 maand geleden

  Welkom op Q! Als je vragen hebt kan je altijd bij mij terecht;)natuurlijk ook als je gewoon wilt praten hé:)

 2. Kaerlighed
  Kaerlighed Kaerlighed is offline 1 maand geleden

  Hahahaha

 3. Matjee
  Matjee Matjee is offline 1 maand geleden

  Ik lees ook wel eens boeken waar mensen reizen en er van alles gebeurt. Maar ik heb al jaren een verslaving met boeken over liefde enzo. K ben ook nog maar 13, dus is ook niet heel erg raar denk ik:P

 4. Kaerlighed
  Kaerlighed Kaerlighed is offline 1 maand geleden

  Hoe kom je op het idee op kippen te photoshoppen, haha


  Lekker random van me haha

 5. Eon
  Eon Eon is offline 1 maand geleden

  Dat er veel doden vallen en dat het ook vrij origineel is, allez, dat vind ik toch van Stephen King :') Hij doet altijd zo net iets anders. Haha, bij mij begon het bij mijn nonkel die zei: 'Romi, Stephen King heeft goede boeken, hier, lees dit boek.' En toen las ik De beproeving en was ik verkocht, lol :') Wat is jouw favoriete boek van hem?

  Ja, dat gevoel snap ik ergens wel haha :') Maar soms is het leuk om gewoon even niet te moeten nadenken bij een boek. Het is ook niet zo dat het plot echt leeg was, het is gewoon dat als je erover nadacht, je tot te conclusie kwam dat er te veel onbeantwoorde vragen in dat boek zaten en dat het eigenlijk te vaag bleef.

  Weet je wat ook een leuk boek is met een inhoud waar je vrij hard over kunt filosoferen/discussiëren? De engelenmaker van Stefan Brijs, is een origineel Nederlandstalig boek haha. En als je je echt mega slim wilt voelen na een boek moet je Oogklepdenken eens lezen. Is een wetenschappelijke non-fictie, maar mega duidelijk en humoristisch uitgelegd. Voelde me echt mega slim na dat boek. Echt zo van: yeah, ik kan kritisch denken nu. En het leest heel makkelijk (dat vind ik eigenlijk nog een van de belangrijkste dingen bij een boek, dat het makkelijk leest).

  HAHA DAT PRECIES. Zeker in horror en thriller zijn goede boeken zo zeldzaam. Ik bedoel, leg tien thrillers naast elkaar en die flapteksten lijken gewoon zo veel op elkaar. Altijd iets met een moord, verdwijning, een detective, iemand die terug moet keren naar zijn geboortestad... Dan zit ik daar echt van: 'Doe even origineel man.' Ik moet ook echt een flaptekst hebben die me aanspreekt, snap je? Eentje waarbij je denkt: 'Wel, dit heb ik nog niet gelezen/ben ik nog nooit tegengekomen.' Maar dat gevoel ontbreekt meestal.

Details

Jenos

Genji is offline

-

99

Schrijven, lezen en lay-outs maken

-

lijst

Statistieken

1 maand geleden

1 maand geleden

9 uur 19 minuten

212 [24 uur]

0

1

0

0

0

1

3

150

1

8

Share