Gold

Laatst online: -

CHARLOTTE '

Gold is offline

020

255

-

-

lijst
-

1 decennium geleden

9 jaar geleden

3 dagen 15 uur

2578 [24 uur]

0

0

1

0

0

14

196

688

199

3751 Creaties van Gold

Gastenboek (58)

 • Wunder

  eindelijk is mn leukstevriendinnetje weer online <333 howre youuuuuuu mybitch (l) hey wanneer ging jij op vakantie?;o x ik hou van je my best one.(flower)

  1 decennium geleden
 • neverdoubt

  Hééé meisje <3 Hoe gaat't met jouww? Lang niet gesproken ;( x

  1 decennium geleden
 • Repent

  Heej lieve lezertjes, ik kom jullie allemaal even melden dat ik weer volop bezig ben met het posten van deeltjes van de story ’Mama, sorry dat ik vast zit.’ Ik wil jullie natuurlijk vragen of jullie hem nog altijd willen lezen en dan ook een ’abo’ nemen, moesten jullie dat nog niet hebben. Dat was het dan, klik hier en je kan meteen beginnen met verder lezen, dankjewel. Lotsoflove x RepentRepent.

  1 decennium geleden
 • Repent

  Ik wil jullie allemaal even komen melden dat er een nieuw hoofdstuk is van ‘Mama, sorry dat ik vast zit.’ Ik heb vernomen dat de mails het weer niet doen, dus daarom doe ik dit. Ik post élke dag een nieuw deeltje, dus kan je misschien elke dag komen kijken als je mail het niet doet? Ik weet het, het is lastig. In ieder geval, bedankt voor het lezen. (l)
  http://www.quizlet.nl/chapters/231451/hoofdstuk-39/

  1 decennium geleden
 • Wunder

  jaa, beter zien we elkaar snel weer <3 haha,inderdaad in een dag zo veel meegemaakt, een specialee dag, want we zagen onze twinnieeees <3 en de volgende keer gaan we weer samen, met onze 10 cm lange hakken, haha en we nemen jou ouders mee, voor je weet wel - ons geheimpje shhht ;p -
  haha, ik hou van je schatjeeee. xxx

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen