Golden_Ratio

Laatst online: -

Tirza

Golden_Ratio is offline

-

21

Hockey en Schrijven

tirzaj
Hallo

Camp Nano winner 2016My Storys

Het leven gaat door - Gepauzeerd
Het is september. Het nieuw schooljaar is net begonnen. Voor de 17-jarige tweeling betekend dat het laatste jaar van het middelbaar onderwijs. Samantha zit in 6 vwo en Simon in 5 havo. Grote broer Ramon begint aan zijn tweede jaar van het HBO. Het jaar lijkt voorspoedig te gaan maar dan komt hun moeder om bij een auto-ongeluk. Het verlies valt hun zwaar, ze gaan alle drie hun eigen weg in het rouw proces en knokken hard om het leven weer op te pakken.

Gestart: 02-2016

*... met yourfriend - Een jaar met jou
Gezocht: Vrouw die tegen betaling een jaar lang doet alsof ze een relatie met mij heeft.
Beloning: €1.000.000,00
Durf jij de uitdaging aan?

Gestart: 22-03-2016
Geëindigd op: X (gepauzeert)


RPG - Forum

*Temptation Island - Kah Kood
Mijn personage: Vanessa Rosa Flemming

Gestart: 24-02-2016
Geëindigd op: 9 april 2016

V E R H A A L.
Ooit gedacht dat je partner vreemdging? Of wetende dat je wederhelft vreemdgaat maar dat je hem of haar nog een laatste kans wil geven? Temptation Island is een eiland vol "onschuldig" geflirt, vreemdgaan, aantrekkelijke vrijgezellen, knappe stellen en uiteraard een prijs — waarom zouden we dit anders doen? Een tropische bestemming met een geweldige setting inclusief bar, romantische plekjes en een prachtig kampvuur doen je al snel het vakantiegevoel geven, laat staan als je partner er niet bij is. Zou jij vreemdgaan wanneer de optie er was — al was het maar om je partner terug te pakken op wat hij of zij jou aangedaan heeft? Kan jouw relatie de ultieme relatietest doorstaan? Kan je het aan om te zien of je partner de verleiding van de vrijgezellen kan weerstaan? Temptation Island is de plek om je grenzen op te zoeken en die van je partner te ontdekken. Is de relatie sterk genoeg om door deze ultieme test heen te komen?


*Een bijzonder project - Dove jongeren vs. Opstandige jeugd
Mijn personage: Mark Tyler Smit | Samantha Vos

Gestart: 13-03-2016
Geëindigd op: X (nog bezig)

Het verhaal
Door bezuinigingen word er een aantal scholen gesloten, voornamelijk speciaal onderwijs scholen. Zo dreigt ook een dovenschool gesloten te worden, maar de directeur steekt hier een stokje voor. Samen met de docenten en vrijwilligers bedenken ze een project, ze hopen dat door dit project de school open kan blijven. Dit project is nog in de begin fase en ze willen het uitproberen. Het project is een groep tieners bij de groep doven te plaatsen. Op de school krijgen ze gewoon les zoals op een normale school alleen dan in gebarentaal. De dovenleerlingen van de school zijn allemaal verschillend, sommige leerlingen Postlinguaal doof, andere Prelinguaal. Postlinguaal wil zeggen dat de leerlingen niet vanaf hun geboorte doof zijn, maar pas later. Dit kan door een hersenvliesontsteking of een ongeluk. Prelinguaal betekend letterlijk 'voor de taal'. Deze leerlingen zijn doof geboren of voor hun 3de levensjaar doof geworden. Sommige leerlingen kunnen praten, andere niet. De directeur en de anderen die aan het project hebben gewerkt hopen dat de dove leerlingen, horende leeftijdsgenoten kunnen inspireren met hun levensstijl. De directeur zegt voor het project te zijn, omdat het via meerdere wegen goed uit kan pakken. De jongeren kunnen geïnspireerd raken, de autoriteiten krijgen een beter kijk op de wereld binnen een dovenschool en misschien realiseren ze zich dat hij belangrijk is en als laatste door dit project te doen komt het onder de aandacht, mensen gaan na denken over het belang van dovenscholen en misschien komen er donaties

De overheid kreeg, zoals de directeur hoopte, lucht van het project. Daarom werd een groep onhandelbare jongeren die anders naar de (jeugd)gevangenis moesten door de rechter een bijzondere taakstraf opgelegd. Het gaat om jongeren tussen de 15 en de 20 die onhandelbaar zijn geworden: hun ouders kunnen hen niet meer aan en ze zijn meerdere keren in aanraking gekomen met de politie. Ze doen waar ze zelf zin in hebben. Ze knokken er op los, stellen als ze iets leuks vinden en houden van zuipen.

In een oud schoolgebouw, een die eerder dit jaar gesloten werd door de bezuinigingen, word tijdelijk weer geopend. Niet voor school, maar voor het project. De groep onhandelbare jongeren worden samen met een groep doven in de school geplaatst. 4 weken lang blijven ze hier. De jongeren zowel de dove als niet dove, mogen het pand niet verlaten en hebben geen toegang tot elektronica(tv, mobiel, etc.) Ze gaan hier van maandag tot vrijdag gewoon naar school, op de beneden verdieping. Ze zitten zijn allen in het lokaal, samen met de begeleiders, via een tv scherm krijgen ze les. Na school moeten ze weer naar boven. Zondag middag mag er bezoek komen. De zaterdag hebben ze activiteiten. Elke zaterdag worden er tweetallen gevormd en word er een activiteit gegeven. Soms bied de activiteit een privilege, zoals toegang tot elektronica of even uit het schoolbouw. De school en de activiteiten zijn verplicht. Er zijn twee begeleiders, een mannelijke agent, die is er vooral voor de onhandelbare en een vrouw die voornamelijk dient als tolk, voor de doven.
'Sta niemand toe dat hij vanwege je jeugdige leeftijd op je neerkijkt, maar wees voor de gelovigen een voorbeeld in wat je zegt, in je levenswijze, in liefde, geloof en zuiverheid.' - Paulus


What do I stand for? What do I stand for? Most the nights... I don't no!

4 jaar geleden

2 jaar geleden

4 dagen 14 uur

2264 [24 uur]

1

4

7

4

0

16

46

80

29

507Gastenboek (106)

 • Slughorn

  Let's party!(banana)

  2 jaar geleden
 • Ristridin

  Je bent al een tijdje niet online geweest. Kan ik je ergens mee helpen?

  2 jaar geleden
 • Debbaut

  Hey!! What's Up! Hoe staat het ermee?

  2 jaar geleden
 • Sempre

  Hoi, zin om te praten?

  2 jaar geleden
 • Zidian

  Ik kom gewoon even hallo zeggen:)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen