Home > Hoodini

Pasfoto van Hoodini Golden Membership

Hoodini

Hoodini is moderator op Quizlet.nl

Laatst online: 1 uur geleden


What do you call a magic owl?
HOO-dini

VANOSS

Vanoss: From now on, we’ll be using code names. You will address me as “Eagle 1”.

Wildcat.
Code name: “Been There, Done That”.


Delirious is
“Currently Doing That”.


Miniladd is
“It Happened Once In A Dream”.


Moo.
Code name: “If I Had To Pick A Dude”.


Nogla is…
“Eagle 2”.


Nogla: Oh thank God.


Keep 'er goin'!

...      Literally.THE BANANA BUS SQUADVanoss Gaming
Terroriser
Daithi De Nogla
Lui Calibre
BasicallyIdowrk


H2O Delirious
Mini Ladd
Moo Snuckel
I Am Wildcat
Silent Droidd


Do-do-do-do banana bus.


     
Leiding at Chiro-KSA Berg-Tessenderlo since August 2015
First night out at Leuven — 25th of March 2016
Thanks for all the best moments uncle P — † 4th of April 2016
Applied for a job at Q-beachhouse and met Sam Debruyn — 16th of April 2016
Graduated high school — 29th of June 2016
First anime convention | Abunai — 27th of August 2016
Met up with Manami and Akutagawa <3 — 27th of August 2016
Moderator — 11th of September 2016
     
Voorbehouden voor mijn schatties

Liesje
HIIII, SWEETPIE!!
Ik heb nog steeds geen idee wat te zeggen (': But I love you!
Wow, het is nu misschien een halfjaar geleden dat ik je leerde kennen en er is al zo veel veranderd!! Ik heb je zelfs al twee keer gezien en het was awesome! (Al moet je wel nog oefenen in CoD ^^). Anyhows, I really like you en ik vind het echt geweldig dat onze vriendschap gewoon blijft groeien in plaats van verwatert ^^ Als ik iemand random nodig heb om mee te praten, dan kan ik altijd bij jou terecht en dat is echt geweldig. (Andersom ook, maar dat weet je wel aangezien ik nu al vanalles van animé ken zonder er ooit eentje te zien (': ) en ook je kleine obsessies over bekende personen zijn echt zo geweldig! I kinda love them too, just because of you (and Eddie is just an amazing actor with a sick voice). Anyway, ik hoop dat we elkaar nog lang zullen kennen, met vele gesprekjes en films die we samen bekijken, maar dan niet echt samen waardoor ik een minuut achter zit.

Love you!!!
Hugs from your Clone!!
XOXOXO

Xantha
Dear Sherlock,
Ik heb eigenlijk geen idee hoe ik dit verhaal moet beginnen. Ik zat nog maar net op Q, en ik had geloof ik Cap als mijn profielfoto, toen ik een bericht in mijn GB kreeg van ene Thrones geloof ik. We raakten aan de praat, en nadat we elkaar een tijdje met rust hadden gelaten stalkte ik je in het geheim. Ik kwam erachter dat je Xanthe heette, wat ik ongelooflijk bijzonder vond. Al gauw kwamen we met bijnamen, Geroya, Sherlock, Watson... I love you so goddamn much. Samen met Leah vormen wij echt het awesome Marvel-trio, and now you're one of my closest friends. Ik kan echt alles bij je kwijt, en ik hoop dat we ooit kunnen meeten. I love you. You're the Mrs Barnes to my Mrs Rogers. You're like a sister to me now, and I don't want to lose you.

Yours sinceriously,
Your Geroya/Watson.

Qing
Hello Xanthiepantie
Ik weet nog dat we vaag bevriend geraakte door onze gedeelde interesse in Cherub. Heh. Voor de rest is alles één zwart gat, ohja, dat was het ook. Pas weer in The Nightclub spraken we weer. Lel. Sindsdien ging alles beter, we hadden mekaar op Facebook en we praatte over allerlei nutteloze dingen. Jij kwam ook met een geweldige idee om een wedstrijd te beginnen. Hehe, toen leek dat geweldig. Nu ben ik bang om hem dood te laten bloeden, oops. Nouja, jij bent my super hero, dan zal alles wel goed komen. Verder ben ik het ook eens dat we onze namen nog eens moeten shippen, want dat was leuk.
Xanthiepantie, me loves you and you are a stalker because you got my phone number. I really, really want to meet you and give you a huggattack. 'cause you're amazing.

Your lovely Ana
XOXO

Sylvie
Lieve Xanthie

Waar moet ik beginnen? Bij het begin, maar waar is het begin? Het erge is dat ik me zelfs niet meer precies kan herinneren wanneer ik je ooit voor het eerst gesproken heb. Maar wat ik wel weet, is dat jij een geweldige meid bent. Een vriendin die me nauw aan het hart ligt, je hebt daar je plekje wel gekregen. Ik weet dat we niet zoveel fandoms delen, maar dat neemt niet weg dat we geen andere dingen delen die even leuk zijn, toch?
Gosh, ik ben zo slecht in die lieve berichtjes naar vriendinnen, hehe. Wat ik nog wil zeggen is... I love you, dearie!

-xxx-
Sylvester

Ilonanana
Heeee Xanthje,
Ik ben heel erg inspiratieloos voor een cool bericht, maar omdat ik heel aardig ben schrijf ik toch maar iets. Je bent een coole sadistische kikker, maar I love you anyways. Wauw, er staan hier echt allemaal pro, emotionele, lange berichten en dan kom ik. Nja, je doet het er maar mee. LOVE YA.

xo Ilonah

Lene
Hi darling!
Okay, waar moet ik beginnen. Je bent echt super awesome en je Colliding Energy verhaal is ge-wel-dig, bruh. Echt. Door jou ship ik Bucky met mannen, wat ik daarvoor niet gedaan zou hebben, dus bedankt daarvoor. (': (Je bent mijn gay smut, maatje (; )
How did me meet? Ik denk door een rpg? Misschien? Idk, ik weet wel nog dat je ooit SeaweedBrain heette en dat we dan zijn beginnen fangirlen over Logen Lerman. En daarna over nog zoveel andere gasten. Over Teen Wolf ook en shit.
Anyway, je bent super duper cool and I love you! Stay awesome!

Love,
Lene

Yu
Heyhey Sherlock,
Ja je heet nog steeds Sherlock Xanthe in mijn contacten, en dat zal je ook wel ff blijven denk ik. Of ik verander het naar Sadist Xanthe ^^, kan ook ofcourse, want dat ben je gewoon en ik ben nog steeds enorme fan van die username. Anyway ik dacht ik stalk je account maar ff dus hierbij een berichtje zonder interessante inhoud, meh, sorry :'). Anyway je bent een toffe peer, heel awesome en best wel heel fabulous.

Hugs van Yu ^^

PS: ohw ja en je bent een Xanmbabal, want dat was de bijnaam die ik bedacht voor je omdat je dat wou hehe.

Leah
Ik zet mijn bericht er even boven, want ik weet niet of ik nou bepaald tot je schatties behoor, hehe.
Nou, how to begin? Ik heb nog nooit op iemands profiel ingebroken dus logischerwijze ben jij de eerste, hehe. However, ik geloof niet dat dit bericht te lang gaat worden, want ik weet absoluut niet wat ik erin moet zetten zodat het niet té clichématig wordt, lol.
Hoewel ik je dus niet heel erg goed ken zoals andere mensen, weet ik dat ik altijd met mijn verhaal bij je terecht kan en dat je er nooit mee gaat lachen like everyone in real life does. Je weet niet hoe dankbaar ik je daarvoor ben, really. <3 Dit wordt misschien cliché, maar ik meen het echt. Dank je, dank je, dank je, echt waar.

×××
LeMoi
~~~
Xanthe.
Ja, ik breek nog eens in op je profiel en ik zet het hier omdat ik wil dat je het ziet.
Ik weet niet of je het zelf beseft, maar door onze berichtenwisseling denk ik van niet. Je bent een fantastisch mens. Je humor is fantastisch, maar je kan ook altijd luisteren als er iets scheelt. Je kent perfect de grens tussen grappen maken en serieus zijn en dat maakt je zo fantastisch. Bedankt dat je er bent, lieverf, bedankt. Als er ooit nog iets is, kom je maar naar mij. Ik zou graag zo veel voor jou betekenen als jij voor mij.

I love you.
L.


XANTHE JIJ BENT SUPERLEUK EN DAT BEN IK OOK WEL DUS WIJ MAKEN EEN TOPTEAM. Aradore forever
Dankjewel om er voor me te zijn en zo, je bent super. :3 Ik ben zo loos, ik heb echt geen inspiratie om hier iets te zetten maar ja.
Je bent stiekem wel awesome. Ik heb dus zonet letterlijk ingebroken op je profiel, wat eigenlijk niet mag. Maar who cares. I'm a rebel. DON'T LET THEM WIN.

Groetjes, Marthe.
Lotta
Bonjour mon awesome aardappel(cat)

Lieve Xanthe, je bent geweldig, okay. I'll kill everyone who disagrees with me.
Over geweldig zijn gesproken – jouw sleutel tot je account is gewoon wauw, hehe. Ik voel me even heerlijk badass dat ik nu op jouw account zit, dus bereid je alvast maar voor op allerlei onzintopics die ik nu via jouw account heb geopend als je zo meteen naar je history kijkt. c: Just kidding, dear.
Vandaag nog niet, tenminste. *wenkbrauwwiebel*
Echt waar, ik kan niet wachten totdat ik jou in het echt zie, damn. Ik kijk er zo fucking hard naar uit om straks met jou in de trein te zitten! :3

You're Fucking Fantastic with a capital F, 'kay?
Allez, ik zal je profiel verder maar met rust laten. Hopelijk behoor ik tot jouw schatties en anders zie ik het wel als mijn tekst verwijderd wordt, haha. x'D
<3

Liefs,
Lotta.
PS: Ik zou als ik jou was even alle vetgedrukte letters van boven naar beneden lezen, gewoon een tip. *flies away*

______________________________________________________________________
Hey Nigga.

Jij bent echt tof, weet je dat? Echt. Je bent zo lief en gezellig! Het is altijd zo gezellig met jou en we willen je daar even voor bedanken.
Mwahh, we love you. Je bent gewoon oprecht een super lief persoon die altijd enthousiast is en ontzettend creatief. Je staat altijd voor ons klaar en dat is zo geweldig aan jou! We kunnen altijd met jou praten! Kusjes kusjes xoxo.
- Famke & Shania
En remember:
NIGGA, NIGGA, NIGGA.
Hehe


Click
     
The Takao to my Midorima
The Kougami to my Ginoza
The Eddie to my Redmayne
The Vanoss to my Daithi
The Brian to my Craig
The Ramsay to my Jon
The Yuuri to my Viktor
The Yuri to my Otabek

Do you want da puncake?Courage is the mindset of not surrendering even if you lack the strength!

2 Quizzen ontworpen door Hoodini


Titel Gedaan Aangepast
de filmkennis quiz 729 keer 5 jaar geleden
Welke auto ben jij? 292 keer 4 jaar geleden

6 Stories geschreven door Hoodini


Titel Woorden Chapters Aangepast
Clerical Error 1829 2 1 week geleden
Writing Prompts 951 1 3 maanden geleden
[OP] The Tales of a certain Russian || Shorts 12485 7 7 maanden geleden
My roles 56307 29 15 uur geleden
Colliding Energy • Marvel 23322 27 1 jaar geleden
Stockholm - OP 3771 5 1 jaar geleden

5 Stories waaraan Hoodini meewerkt

Titel Woorden Chapters Aangepast
[MSV] Edge of Hell's Abyss • SAO 4944 7 1 jaar geleden
The Silence of the Pens - Schrijfwedstrijd 17565 11 3 maanden geleden
Earth Mightiest Chatroom ~ Marvel 8277 16 2 maanden geleden
[RPG - 250] Ashes to dust 18403 8 2 maanden geleden
[RPG] Knights of Cydonia • Heroes&Villains 15740 32 1 maand geleden

6 Polls ontworpen door Hoodini

Vraag Gedaan Aangepast
Captain America of Bucky/The Winter Soldier? 15 stemmen 3 jaar geleden
Pop of Rock? 15 stemmen 3 jaar geleden
Welke Avenger is jou favoriet? 14 stemmen 3 jaar geleden
Wat vind jij van Ludovico Einaudi's werken? 12 stemmen 4 jaar geleden
Ochtendtype of nachtraaf? 12 stemmen 3 jaar geleden
Airguitar of Airdrums? 6 stemmen 1 jaar geleden

2 Gedichten geschreven door Hoodini

Titel Gelezen Aangepast
Roof 233 keer 1 jaar geleden
Poro's 399 keer 1 jaar geleden

5 Lijstjes gemaakt door Hoodini

Titel Gelezen Aangepast
10 dingen die leuk zijn aan skireizen 313 keer 1 jaar geleden
10 pareltjes filmmuziek 327 keer 1 jaar geleden
Series die ik gezien heb 689 keer 1 jaar geleden
Favoriete acteurs 420 keer 2 jaar geleden
League teams 464 keer 2 jaar geleden

Vragenlijsten van Hoodini


Gastenboek van Hoodini

 1. Gadot
  Gadot Gadot is online 1 dag geleden

  Zijn er nog dingen die je zoekt voor Zeke?

 2. Vaiana
  Vaiana Vaiana is online 1 dag geleden

  Elijah word niet zo heel snel aggressief, enkel als hij erg drunk is hahah

  hmm ja ik weet het ook nog niet zo, Eli vind gamen ook wel leuk, maar zou nooit winnen tegen Zeke dus dat zou de jongen ook niet zo leuk vinden gezien hij graag wint haha c';


  ik ben echt inspiratieloos vandaag :c

 3. Klaver
  Klaver Klaver is offline 1 dag geleden

  hoi
  *hugs*
  bye

 4. Sobral
  Sobral Sobral is offline 2 dagen geleden

  Hey,

  Zou je een relatie willen tussen Zeke en McKenna?

 5. Saetre
  Saetre Saetre is online 2 dagen geleden

  Hallo – voor mijn rol Camilo in de RPG Black Chalk heb ik het volgende relatievoorstel met jouw personage. Wat denk je ervan?

  • Zeke Marion Buckly – Dit vind ik een moeilijke, Camilo heeft absoluut niets met games. Wellicht kunnen ze elkaar vinden in hun botheid? Denk aan elkaar afzeiken, gewoon met het doel van het afzeiken? Echter, dat ze tegelijkertijd wel goede vrienden zijn en daar achteraf hard om kunnen lachen. Let me know als je een ander/beter idee hebt.

  P.S. Dit is een standaard bericht, dus het spijt me voor de onpersoonlijkheid. (':

Details

Xan-chan

Hoodini is offline

Touou

18

Basketbal

xanthwish, teardroprain, brokenwingx, Femalealpha, NiallxNandos, likeAgeneral, MrsMushroom, IIlumination, Alainn, TeamIsaac, IsaacLahey, MusicMyAlibi, IanOshea, Cinder, Terminated, SeaweedBrain, Silverton, Tartarus, DarkMark, Olympus, Valdez, Faelan, Ezreal, GhostKing, Cherub, Poro, Hansel, Expendables, Thrones, Mascot, Bourne, Dunbar, Stradlin, Wayward, Tricksters, Rekkles, Offspring, Massacres, Sadist, Esca, Kile, Jukeboxes, BIitzkrieg, Firestorm, Blagden, Hagane, Kirstein, Noragami, Midorima, Ginoza, Daiki, Kagami, Ursa, Ajin, Yata, Recoil, Kabaneri, Nakajima, Daithi, Sena, Fujiwara, Inori, Shintarou, Usotsuki, Nikiforov, Yashiro, Murasakibara, Hibari, Avilio, Goomoonryong, Kurosaki, Sangwoo, Himuro, Touou, Shutoku, Imayoshi, Kasamatsu

Statistieken

5 jaar geleden

1 uur geleden

6 maanden 3 weken

26660 [24 uur]

2

6

6

2

5

367

968

12522

2649

12812