Iluna

Laatst online: 1 dag geleden

Iluna

Iluna is offline

België

21

-

-


Poets often describe love as an emotion that we can't control, one that overwhelms logic and common sense. That's what it is like for me. I didn't plan on falling in love with you, and I doubt that you planned on falling in love with me. But once we met, it was clear that neither of us could control what was happening to us. We fell in love, despite our differences, and once we did, something rare and beautiful was created. For me love like that has happened only once, and that's why every minute we spent together has been seared in my memory. I'll never forget a single moment of it. ~The Notebook
Love
Dream
Hope
Faith

A wise man was sitting in a crowd and cracked a joke. Everybody laughed like crazy. After a moment, he cracked the same joke again. This time, less people laughed. He cracked the same joke over and over again. When there was no longer laughter in the crowd, he smiled and said: You can't laugh at the same joke again and again, but why do you keep crying over the same thing over and over again?
You're the writer of your own story, hold the pen yourself.

5 jaar geleden

1 dag geleden

1 weken 4 dagen

15164 [24 uur]

0

2

0

0

0

252

232

6648

1181

8712 Creaties van Iluna

Gastenboek (464)

 • ZaynStylesS

  Hee!

  Wanneer ga je verder met Paperweight? Ik ben zó verzot op dat verhaal!!

  1 week geleden
 • Harry1DNiall

  Hey, ik ben net begonnen met je story te lezen!
  Echt fantastisch ... <3

  Heb jij misschien ook interesse om mijn story te lezen?
  Ik ben het helemaal aan het herschrijven en wou graag wat meningen verzamelen om mijn schrijfwijze te verbeteren, aangezien jij zo mooi schrijft!

  1 maand geleden
 • Croweater

  Gefeliciteerd! Jouw story 'Paperweight' is genomineerd voor De beste verhalen op Quizlet • 2018

  Vind jij het ook leuk om een story in het zonnetje te zetten? Stuur me dan een privéberichtje met je favoriete verhalen. De voorwaarden van de stories vind je in het topic!

  (:

  1 maand geleden
 • FollowYourDream

  Het is inderdaad een Vlaamse film. Maar ik denk dat hij toch al wel even in de zalen speelt.. Het is de nieuwe film van Adil del Arbi en diene andere.
  Hij was wel cava haha. Niet de mooiste films die ik al heb gezien, maar zeker ook niet de slechtste.

  Oh, ja! Dat kan ik begrijpen! Dat had ik vroeger ook altijd als ik verplicht een boek moest lezen voor een boekbespreking! Dan lijken er aan die boeken maar geen eind aan te komen haha

  Bwa, het viel nogal mee. Ik had een kleedje aangedaan, maar ik was vergeten dat ik 's ochtends in de kelder zat.. Haha, dus daar was het ijskoud (er kan ook geen zon door de ramen, dus wordt het daar bijna nooit zo warm als boven..)
  Dat was even bibberen haha

  Ja, zot he! En ik heb vooral jongere neven en nichten. Volgend jaar en over twee jaar heb ik nog eens een communie. (:

  Jouw verhaal is totaal niet saai! En ja, het belangrijkste is dat je het plezant vindt! Wat me er trouwens nog aan doet herinneren dat ik twee hoofdstukken achterloop op jouw verhaal! Sorry!!
  Nja, ik hoop het ook haha. Alhoewel ik nu echt geen tijd heb voor te schrijven.. School is zo druk, en met de feestdagen in aantocht, zitten mijn docenten al hun lessen te verplaatsen ):

  Oh, van wat heb je allemaal deadlines dan?
  Mijn eerste week was druk op school, (like alle docenten: huiswerk hier, huiswerk daar! Die denken echt dat wij geen nachtrust nodig hebben.. :/)
  En vorige dinsdag had ik een grote presentatie voor Engels (telt mee voor 30% van mijn examen). En toen had ik echt gigantisch veel stress wow!

  Hoe waren jouw dagen nog op school? En heb je wat genoten van het lekkere (maar veel te korte) warme weer?

  Dikke kus en knuffel!

  Xxx

  5 maanden geleden
 • 119289

  Hoi hoi,

  Nee ik snap het helemaal. Heb het zelf ook druk met school.
  Jij ook veel succes met je verhaal!

  Groetjes

  5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen