Inger1234

Laatst online: 3 jaar geleden

-

Inger1234 is offline

-

119

quizletten (is dat een woord..), dromen, tjaa?.... niks doen?

-


er is niet veel te zeggen.alleen dat ik verslaafd ben aan quizlet!(hoera

I did it, because he said i couldIk heb echt geen tijd om te leren. Een jaar heeft 365 dagen om te leren. Trek daar 52 zondagen vanaf, dan zijn er nog 313 dagen. Tijdens het jaar zijn er 50 dagen waarop het te warm of te koud is om te kunnen studeren. Dus zijn er nog 263 dagen. We slapen 8 uren per dag, dat zijn 123 dagen per jaar. Dus hebben we nog 141 dagen. Als we 1 uur per dag mogen doen waar we zin in hebben, zijn dat nog eens 15 dagen per jaar minder en blijven er dus nog 126 over. Per dag verspillen we 2 uur tijd aan eten en drinken, dat zijn 30 dagen per jaar dus blijven er nog 96 dagen over. We besteden per dag 1 uur tijd aan praten met vrienden en familie, dat zijn 15 dagen totaal, dus resten er nog 81. Overig schoolwerk neemt 35 dagen van ons dus blijven er nog 46 dagen over. Trek daar nog eens 40 dagen vakantie vanaf, dan blijven er nog 6 dagen over. Je bent minstens 3 dagen ziek, dus heb je slechts 3 dagen over om te studeren. Als je dan nog 2 dagen per jaar weggaat, blijft er slechts 1 DAG over, en deze dag is je verjaardag!!


be yourself, life is to short be someone else. If you can be who you want to be, why not live the life you want to live.

9 jaar geleden

3 jaar geleden

2 maanden 2 dagen

7705 [24 uur]

1

1

0

9

0

7

213

61828

1505

54Gastenboek (274)

 • Elysian

  Hooi,
  Sorry als je reclamen houd maar ik zag dat jij een abo had op mijn oude wolfpack story over JayJay Black het zusje van Jake. Nu lukte dat verhaal me niet meer om af te schrijven maar begon ik de wolven wel te missen. Daarom heb ik een nieuwe wolfpack story geschreven, het eerste hoofdstuk verschijnd snel. Het gaat over twee vriendinnen waar van er een verdwijnt. Er gebeuren veel dingen en ik en JasmineXJazz gaan er een leuke story van maken en ik hoop dat je een kijkje wil nemen.
  Dikke kus Rachel

  Joie de Vivre || Wolfpack

  5 jaar geleden
 • Nouika

  TEEN WOLF TEEN WOLD TEEN WOLF. ^^
  Yeaah ofcourse i do love teen wolf :3

  6 jaar geleden
 • cintayou

  Hee wil je misschien mijn verhaal lezen,
  Met een kudo zou je me ook al heel blij maken!
  http://www.quizlet.nl/stories/81950/can-i-trust-you--ft-zayn-malik/
  xx

  7 jaar geleden
 • SabineXxx

  Oke, ik ga nu even heel stout doen, want dit mag eigenlijk niet.. Maarja. Ik ben net pas begonnen met me verhaal maar ik heb echt effe wat feedback nodig.

  Hier is de link x

  http://www.quizlet.nl/stories/49407/deeply-in-love--harry-styles-/

  7 jaar geleden
 • Opia

  Gavin was het vriendje van Raya. De jongen waarvan ze dacht dat hij haar bedrogen had.;)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen