Kurdt

Laatst online: -

Joël

Kurdt is offline

Aberdeen

20

-

-

lijst


I think I'm dumb maybe just happy

7 jaar geleden

3 uur geleden

1 maanden 2 weken

13380 [24 uur]

0

2

2

0

0

44

320

661

16

37105 Creaties van Kurdt

Gastenboek (1963)

 • KIaus

  Heel graag! Had je al iets in gedachten?

  5 dagen geleden
 • KIaus

  Yay!
  Ik denk dat het misschien kort een beetje ongemakkelijk is, afhankelijk van de situatie, maar dat het al snel weer okay tussen die 2 was en ze er vooral om kunnen lachen, als ze het er al over hebben.
  Misschien dat het ergens in hun 1e of 2e jaar van High School is gebeurt, dus wel even geleden, maar niet lang genoeg om het te zijn vergeten?
  Verder had ik niet meer dan dat ze gewoon hele goede vrienden zijn. Ik weet niet of jij nog iets in gedachten had.

  1 week geleden
 • KIaus

  Hi,
  Ik dacht me ergens te herinneren dat Clyde en Gus een keer wel/niet hadden gezoend, maar ik weet het echt niet meer en ik kan me ook vergissen.
  Weet jij hier nog iets van?

  1 week geleden
 • Mandalorian

  Yes definitely c; Hij heeft ook een goede band met zijn broer, dus als hij wilt mag hij altijd wat nachos (hij gebruikt eten als motivatie voor de Spaans bijles) komen stelen hehe, dan maakt hij wel extra.:Y)

  1 week geleden
 • Enjoy_20

  Hiya!
  Ik zie Sophia hem wel erg mogen! Ze houdt wel van mensen die hun mening duidelijk uit spreken. Ik weet niet hoe Charlie tegenover choral reef staat? Maar stel hij heeft om wat voor reden dan ook een kleine afkeer dan zie ik ze daar ook wel over bonden samen. Zo niet dan kunnen we het eventueel gewoon houden bij dat ze elkaar beter hebben leren kennen door zijn twin en ze vaak bij hem thuis is geweest enzo.
  Ik denk dat Sophia de twins wel waardeert omdat ze ook meer meegemaakt hebben dan ze misschien laten zien of willen laten zien.

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen