Loveless

Laatst online: 1 maand geleden

Melissa

Loveless is offline

-

25

Living, Loving, Laughing.

-“Let someone love you just the way you are – as flawed as you might be, as unattractive as you sometimes feel, and as unaccomplished as you think you are. To believe that you must hide all the parts of you that are broken, out of fear that someone else is incapable of loving what is less than perfect, is to believe that sunlight is incapable of entering a broken window and illuminating a dark room.”If you were a library book, I would never bring you back.

1 decennium geleden

1 maand geleden

3 maanden 2 weken

66997 [24 uur]

0

3

0

0

0

5066

5910

9015

4697

280623 Creaties van Loveless

Gastenboek (6)

 • Laleah

  DAAMN Nu reageer ik even een maand niet hahaha Echt niks voor mij dat! Kan me niet herinneren dat ik een mail kreeg over je gb, maargoed.. Nou, ik werk dus momenteel bij de Welkoop, een winkel voor alles wat met tuin en dier te maken heeft. Binnekort openen ze een nieuwe winkel in Ede (word ingewerkt in Wekerom namelijk nu) en daar ga ik dan met een aantal naartoe. Dus dat word heel spannend en leuk! En met mijn boek gaat het ook super nu! Ik heb een fanfic laatst afgerond waardoor ik meer tijd heb voor mijn boek en ik kan met trots melden dat ik nu over de helft ben!!!! Dus ik hoop dat ik over max een half jaar de laatste punt mag zetten en dan word het alles nog eens goed doorlopen en opsturen naar een uitgeverij! Hoe spannend!!! ^^
  So that's what i've been doing haha En idd, ik blijf ook nog rondhangen hier. Af en toe even berichtjes doen, forum neuzen, want ja.. Dit is tochwel mijn thuis en dat blijft ook zo. Dit is waar we allemaal begonnen, right? Daar stap je niet zomaar vanaf haha zelfs niet als het een beetje stil wordt.

  (flower)

  1 maand geleden
 • DeroGoi

  Hehe, geen probleem ik ken het ;D
  Redelijk goed begin van het jaar gehad, en jij?

  x Stefanie.

  2 maanden geleden
 • DesxTiny

  Dankjewel!! Ik ga meteen lezen:)

  2 maanden geleden
 • Laleah

  Heeey sweetpea!

  Met mij gaat het heel goed! Ik hoop met jou ook? Eerlijk, behalve het wekelijks activeren van een hoofdstuk ben ik ook niet al te actief geweest op Q. Ik heb sinds kort een nieuwe baan dus zoveel tijd heb ik naast mijn opleiding en boek schrijven niet meer haha. Dus we zitten in hetzelfde schuitje ^^

  3 maanden geleden
 • DesxTiny

  Hey!
  Ja, ik zou die supergraag nog eens lezen. Ik genoot er echt van toen ik jonger was, en ik zou hem graag nog eens willen lezen.:)

  3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen