Luftmensch

Laatst online: 8 uur geleden

Liesje

Luftmensch is offline

België

24

Kazou, ukelele, koor, sport

-

xLucca, HappyxDemon, Somnephilia, Monachopsis, Sonder, Asriel, Frisk, MabeI, Tamatoa, Pennywiise, Sarn, Epine, Barrel, Bartok, Oeps, Cipher
Mhm?

6 jaar geleden

8 uur geleden

3 maanden 5 dagen

21723 [24 uur]

0

1

0

0

2

273

497

7079

581

6120Gastenboek (623)

 • falcone

  I have to ask, kijk je Gotham? Want ''The Pig'' is daarin een villian en het fictieve stadje heeft last van bendes.:Y)

  1 maand geleden
 • Niran

  Hoi hoi!

  Sorry dat ik je hiermee lastig val, maar weet je toevallig wanneer je gaat posten met Sage?
  Ik struggle momenteel heel erg met Adeline, maar wil desondanks dolgraag met haar verder — hopende dat ik over dit lastige punt heen kom met haar. Echter, hoe langer ik met haar stilsta, hoe meer inspiratie ik voor haar verlies (dit staat geheel los van jou, of wie dan ook). Nu is mij vraag dan ook, als posten nog even niet op je planning staat, of je het erg vind als ik met haar inhaak op een mooie voorzet die ik heb gekregen voor haar in de RPG zodat ik toch een beetje met haar aan het schrijven blijf, en hopelijk de inspiratie voor haar herpakt krijg.

  2 maanden geleden
 • Niran

  Yes, dat klinkt wat mij betreft als een heel goed plan. Dat ze beide op een subtiele wijze steeds meer van elkaar laten zien, waardoor het begrip daarvoor ook kan ontstaan. Adeline komt ook monsterlijker over dan ze eigenlijk diep van binnen is — onder al haar gevormde lagen schuilt eigenlijk iemand die niet het slechtste voor heeft met andere, ze is sommige dingen niet meer gewoon.

  Haha, ik geef haar geen ongelijk! Een voordeel is dat ze ook naar dit punt toe straks samen kunnen werken en dat het misschien alleen in nood voor gaat komen? Adeline heeft een voorliefde voor de jacht en als de band tussen de dames zich ontwikkelt en ergens versterkt gaat ze dat op haar nooit doen.
  Ryan kan zeker een hulp hierin zijn, ik denk ook dat wanneer dat moment aanbreekt hij er bij moet zijn om haar te helpen met stoppen.

  2 maanden geleden
 • Niran

  Super fijn! ^^

  Sowieso heel begrijpelijk dat het begin stroever gaat, Sage komt toch in een niet gewenste situatie.
  Adeline zal haar niet slecht behandelen, ook al lijkt ze dit nu misschien wel uit te stralen, dus over het algemeen denk ik niet dat daar veel problemen in zullen komen?
  Wanneer ze beide wat meer openlijker naar elkaar toe zullen worden, denk ik ook wel dat er herkenning in elkaar te vinden is en dat er wellicht een vorm van respect kan ontstaan?

  Ze zal een keer moeten/gaan voeden op Sage, maar het punt daarin is dat Adeline niet weet hoe en later daardoor zal ze bang zal zijn dat ze niet optijd kan stoppen, omdat ze dit dus niet gewoon is en er normaal geen rekening mee hoeft te houden.

  2 maanden geleden
 • Niran

  Hey!

  Ik kom even je GB lastig vallen met een vraag, haha.
  Ik heb momenteel wat moeite met het schrijven van Adeline (lig in mijn hoofd in de clinch met haar) en nu was mijn vraag of je misschien een klein beetje wilde bespreken hoe de band tussen haar en Sage eventueel gaat/kan zijn? Hopelijk helpt ook een globaal beeld daarvan me een beetje vooruit. ^^

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here