LunaVilijn

Laatst online: 6 jaar geleden

Yvanka

LunaVilijn is offline

Wijk bij Duurstede

26

Veel te veel om op te noemen!


Ik ben een zeer bezige bij. Ik doe honderd dingen tegelijkertijd en weet het vaak, op de één of andere magische manier, goed te combineren (waardoor ik lijd aan slaapgebrek, maar zoals ze dat zeggen, sleep is for the weak!). Ik schrijf, ben een freelance digital artist, maar teken ook met potlood en ook schilder ik. Ik ben sinds kort weddingplanner, word binnenkort surrogaat peetmoeder en over een paar jaar officiëel peetmoeder. Ik werk in de Jumbo, op de versafdeling, en bestel binnenkort een ocarina (zo'n leuke fluit) en ga erop leren spelen. Ook game ik graag, kijk ik veel anime's en lees ik graag manga's. Met een beetje geluk aan mijn zijde komt er binnenkort een leuke merchandise lijn uit van mijn (sinds kort) mascotte, HerpDerpLink genaamd (preview komt later). Deze merchandise lijn zal waarschijnlijk gaan bestaan uit laptopstickers, muismatten, sleutelhangers en met een beetje geluk ook nog T-shirts.
Naast dit alles studeer ik ook nog, een grafische studie wel te verstaan. Daar bovenop ga ik ook graag naar vrienden toe om veel lol te hebben. Ook ben ik bezig met mijn eerste boek, welke hopelijk eind 2012 op de markt zal komen (maar daar heb ik veel geluk bij nodig).
Als laatste ga ik ook nog een LP maken met een goede vriend, waar ook veel tijd in zal zitten.

Vrienden beschrijven mij vaak als erg gezellig, vriendelijk, intelligent, wijs, vrolijk, (edel)moedig (m.u.v. een situatie met spinnen) en fijn om mee om te gaan. Ik lach bijna 24/7 en ben een beetje de comic relief van de groep. Ik heb een neuspiercing en krijg over een paar maandjes mijn eerste tattoo, gevolgd door een tepelpiercing (slik).

Zoals ik al zei: Sleep is for the weak. Ook heb ik de term "kort iets over mezelf" overduidelijk niet helemaal goed begrepen, dus zal ik jullie de rest van mijn drukke bestaan besparen.


Observatie is Creatie

1 decennium geleden

6 jaar geleden

15 uur 3 minuten

1869 [24 uur]

2

3

0

0

0

61

118

100

30

155 Creaties van LunaVilijn

Gastenboek (22)

 • develin

  zeg mevrouw waneer ga jij verder schrijven?!!

  8 jaar geleden
 • FredWeasley

  Hoe gaat het ermee?

  8 jaar geleden
 • FredWeasley

  Hello

  8 jaar geleden
 • Axel8RoxVex

  Goeden middagxD

  graag gedaan hoor en tuurlijk blijf ik lezen...
  ALS JIJ DOOR BLIJFT SCHRIJVEN!!!
  Dus nu hup hup achter je laptop/computer en schrijven aan die story!(A)

  Xx(cat)

  8 jaar geleden
 • WolfGirl

  Alsje:)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen