pasfoto

Luxure

Laatst online: -

-

Luxure is offline

Fascinationfield

28

-

-

lijst
ZIT HIER VRIJWEL NOOOOIT MEER!


boxing


tattooing


lust de ~ (m) :

1. begeerte, verlangen
2. plezier, vreugde, genot
3. lusten driften

Lust nederlands ~ Luxure frans
Alcohol is for people who can afford to lose some braincells

1 decennium geleden

9 jaar geleden

1 maanden 6 dagen

26912 [24 uur]

2

2

1

0

0

109

4749

6400

1450

45905 Creaties van Luxure

Gastenboek (3420)

 • Username

  Heyyy! ;3
  whieee I love you too

  9 jaar geleden
 • Minion

  hahahah ik heb het opgegeven gisteravond hoor! ik wilde zo graag afleiding, dat ik de uitslag van het songfestival maar ben gaan kijken! WAT EEN SAAIE BOEL.

  Ooooh dat is wel nice opzich! Dan heb je er niet teveel op een dag en ben je alsnog best wel op tijd klaar! NICE! ik heb zoooo'n zin in vakantie man! ben helemaal klaar met leren bah. IK WIL NAAR HET STRAND

  hahaha, ja cool! GEEF TOE, JE VOND HET LEUK! ze komen ook weer in nederland 5 juli hahaha, grijp je kans! (yeah)(yeah)

  Ik vind het ook een beetje vage shit geworden hier! Ik vond trouwens nog wel een leuke blog hahaha, die had jij ooit op mijn profiel geschreven! vond het wel grappig haha, is gewoon alweer meer dan 2 jaar geleden! Tijd gaat snel man!

  (dance)(cool)

  9 jaar geleden
 • Minion

  Jaaa nog 5 yay! Haha bedankt voor het medelijden! Maar dan ben ik aanstaande donderdag wel lekker helemaal klaar, dat vooruitzicht doet me goed weetje! Hoeveel heb jij er nog dan?

  TUURLIJK GAAN WE SLAGEN! -al twijfel ik nu een beetje..
  MAAR LATEN WE DAT MAAR GEWOON DOEN!

  hahahahah ja, ik weet het! Ik keek laatst toevallig ook even! Al die rare songteksten! En nog het feit dat jij toen een keer zei dat Alex Gaskarth lekker was en je vet graag naar een concert van ze wilde! JAJAJA dat heb ik onthouden jongedame

  DAT JE HET MAAR EVEN WEET! (N)(N)

  9 jaar geleden
 • Minion

  Wow goeeed bezig man! Jij gaat dus sowieso slagen dit jaar! Nice nice!
  Ik had vandaag economie! Het was vreeeeeeeeselijk! Al de examens van vorig jaar maakte ik vet goed en deze ging poep! Boeeeee. Maarja, ik heb er nog 5 te gaan yay!

  Ik moet dinsdag nog Engels en Geschiedenis, woensdag Wiskunde en Filosofie en dan donderdag nog Duits en dan ben ik klaaaaaar! Maar wel 3 dagen met 5 examens op rij, dus ik ben nu weer lekker lerende! (oké, nu niet.. Straks hopelijk! Of morgen...)

  Wat heb jij allemaal nog? Moet jij nog lang of heb je ook al bijna VAKANTIE?!

  Haha, klopt! Iedereen hier is ineens One Direction fan! Het is hier echt veranderd man! Ik vind het hier stiekem echt saai tegenwoordig. Maarja, Quizlet staat nog onder een 'bookmark', dus ik klik er automatisch nog wel op haha!

  9 jaar geleden
 • Minion

  Hahaha zit ik ook amper! Maaaar ik zoek soms afleiding weetje, ik ben sneu! WAT DOE JIJ HIER INEENS WEER? Land geleden dat we hierop praatten hahaha

  Maaaarrrr ik weet niet zo! Nederlands was raaar en moeilijk, dus dat weet ik niet zo en aardrijkskunde ging best goed! (terwijl dat mijn slechtste vak is haha!). En bij jou? ;'D

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen